Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Rebutia, kur susiruosei?Kas cia per lakstymai,dar gi ne pavasaris :D ?

Suedziau kruasana :rolleyes: ,nes labai reikejo...

Svarbu sirdy pavasaris :D lekiu pabut namu seimininke, kartais reikia :D

Atsakyti

Suintrigavai :D Lek, o mes lauksim ir valgysim.Bent jau as.Supratimo neturiu kas cia pasidare su tuo apsiedimu :unsure:​ 

Atsakyti
O namu seimininkes juk ir skaniai valgyt daro,ragauja,veliau valgo,dar veliau likucius sunaikina tongue.gif Nujauciu,kad ne vien mes cia ,,isdykausim'',t.y.stengsimes neapsiryt biggrin.gif
MASTAU ,KUR SLEPT TUOS MOLIUGINIUS SALDAINIU hmm.gif GAL KAM PERMEST tongue.gif
Atsakyti

Nepergyvenkit :D man ir liko tik ėst :D baigėsi sportininkės karjera :D pertempiau raumenis, tada kažkas atsiskyrė nuo kažkokiu raiščių :D skausmas praeis per 2-3 savaites.. ir tai tik skausmas :D bėdai tvarkyt daugiau reikalų bus :D

Atsakyti

Oi Rebutia,cia tai beda :huh2: Nu bet nenusimink,skaniai seimininkaudama valgyk,o mes jau Tau padesim :D valgysim kartu.

Mute,duok sen tuos cukatus,nes blogiau jau but negali.Suedziau viska, ka radau namie...

Jurgiskio su Irikira nera.Labai neatsakingai ziuri i dieta :P  :D​ 

Atsakyti

Esu, esu kur gi nuo jusu pabegsi :D neveikė internetas visa diena... 

siandien tik -200... 

Mute duok man tuos cukatus, o tai moliugas po kojomis painiojasi, reik ir man pagaminti

Rebutia sveikatos :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

negaliu patiket,bet svarstykles parode -800g.Nu arba jos rodo ka nori,arba prausiamas bliudas brokoliu,vistienos,spanguoliu,saulegrazu ir majonezo misraines yra labai dietinis maistas :D Dar buvo grybuku ir bulkos su surio uztepele.Tikrai keista :unsure:​ 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif nesisveriau ,nesiliudinau saves tongue.gif Vakar nakti kepiau varles biggrin.gif prisireike mat ju paragauti-nebenoresiu varliaut niekada hihihi.gif Ne mano ,,egzotika''
Rebutia,sveik 4u.gif
Oneiga,kazkaip isismaginus su edesiu busi mirksiukas.gif biggrin.gif gal man i kompanija zadi ateit lotuliukas.gif zinok ,kad nelabai smagiai jauciuos tuos numestuosius parsivedus...daryk isvadas mirksiukas.gif
Einu vandens gert ax.gif vakar butelys prastovejo neatsuktas...
Irikira is musu pvz. neimt! biggrin.gif
Atsakyti

Rimtai kepei varles?,Kaip,kodel is kur?Nieko panasaus nesu valgius :unsure: Neskanu?

O kas del edimo,tai truputi streso maziau ir apetitas zveriskas prabudo.Dar fb pamaciau tokius varskes sausainius,tai susiruosiau vakare bandyt :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 07, 11:05)
<p>Rimtai kepei varles?,Kaip,kodel is kur?Nieko panasaus nesu valgius unsure.gif Neskanu?</p><p>O kas del edimo,tai truputi streso maziau ir apetitas zveriskas prabudo.Dar fb pamaciau tokius varskes sausainius,tai susiruosiau vakare bandyt biggrin.gif </p>

Lidle pirkau,kepiau,nepatiko...nebepirksiu ir nebenoresiu...ir dar per save reikejo perlipt ,kad jas suvalgyti biggrin.gif Dukra pradzioje uzsimerkus valge lotuliukas.gif nuotykis ir tiek..
Pas mane streso padaugejo tai ir edrumas taip pat unsure.gif Kolkas nieko neleistino i burna neimeciau smile.gif
Ir baik cia sausainius kept,arba receptuku veliau pasidalink biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 07 vasario 2019 - 13:41

Iskepiau ir visai neskanus.Be reikalo terliojaus.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 07, 19:24)
<p>Iskepiau ir visai neskanus.Be reikalo terliojaus.</p>

VA IR AS BUVAU KAZKOKIUS VARSKES SAUSAINUKUS UZMACIUS,IKEPIAU IR NESKANUS GAVOSI ax.gif TAI NEBEPRASYSIU PASIDALINT biggrin.gif PRIKIRTAU DZIOVINTU SLYVU tongue.gif
Papildyta:
Gal nebekepinekim daugiau jokiu pyragu su sausainiais?
Atsakyti