Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Irikira @ 2019 02 05, 17:43)
<p>Labas,</p><p>Mutė vilka mini vilkas cia biggrin.gif </p><p>Tikrai liudna, tik valgo ir valgo aplinkui visi, per menesi laiko sugebejau 7kg papilneti... nu bet sugebek tu taip, bet jau prisivalgiau uztat metams i prieki tikiuosi.. </p><p>na siandien -800 rolleyes.gif </p>

blink.gif na va!!!atbego su varganais 7kg ir jau issijuosus tirpsta blink.gif Savaitele pasisukiosi cia ir sulieknejusi isleksi iki kitu metu tongue.gif
As vel nusi..edau ,dukrai kazko netiko vakaryksciai makaronai-pribaigiau,maisto juk negrazu metyti...dar vel obuoliu suris akyte merke,cukatu moliugo prisigaminau ...kol viso sito gerio namai pilni ,nebus ramybes unsure.gif Ai,dar i pc uzlekiau maisto parsivezt-pritysiau ko reikia ir ko ne...skumbres k.rukymo puse sunaikinau...sedziu,pilvas aimanuoja,kava ji raminu...zadu ryt surimteti biggrin.gif
Vaje vaje kaip mane i prota atvest...visi rubai jau vel mazi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 vasario 2019 - 21:53

Mute, o nenorėtum vakarinio valgau ir naikinu į pietus perkelti? :D nes aš pastebėjau ant savęs, jei dieną normaliai užvalgau, vakare kažkaip man mažiau visko norisi :) 

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 02 05, 22:55)
<p>Mute, o nenorėtum vakarinio valgau ir naikinu į pietus perkelti? biggrin.gif nes aš pastebėjau ant savęs, jei dieną normaliai užvalgau, vakare kažkaip man mažiau visko norisi smile.gif </p>

Oi,su manim toks monas nepraeis biggrin.gif Pas mane yra taip:ryte gerai papusryciavus pietu geru noriu,gerus pietus sudorojus laukiu neka prastesnes vakarienes,o kur dar naktipieciai....zodziu as esu edrune nepasotinama essen.gif blush-anim-cl.gif
O jei dar koks nervas ar stresas -sunaikinsiu viska ka rasiu....
Kol su savimi geruoju nesusitarsiu nieko nebus...
siandien pagal kinus kiaules metai prasideda-as jau kaip prikista edesio kiaulaite tongue.gif
Gal ta proga nuo rytojaus apetito nebeliks rolleyes.gif Pasvajojau biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

0 kazkodel🤔

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 06, 09:51)
<p>Labas rytas,</p><p>0 kazkodel🤔</p>

+400,kazkodel tongue.gif
Atsakyti

Bet kaip keista,Mute,ane,? :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 06, 11:55)
<p>Bet kaip keista,Mute,ane,? biggrin.gif </p>

Nu jau tikrai keista lotuliukas.gif Viskas,turbut nebekimsiu visko kas papuole biggrin.gif Dar, isskyrus pora moliugo cukatu, nieko griesno neikrito tongue.gif
Atsakyti

Laba, 

-400 g. 

Ir dabar lauks savaitė be svarstyklių... Tikiuosi su maistu eis susitarti ir labai neklaidžioti :D

Atsakyti

Rebutia, kur susiruosei?Kas cia per lakstymai,dar gi ne pavasaris :D ?

Suedziau kruasana :rolleyes: ,nes labai reikejo...

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 06, 14:22)
<p>Rebutia, kur susiruosei?Kas cia per lakstymai,dar gi ne pavasaris biggrin.gif ?</p><p>Suedziau kruasana rolleyes.gif ,nes labai reikejo...</p>

Turbut jau uzuode pavasari biggrin.gif
As pietums prie vistienos blauzdeliu mesytes isimeciau sauksta grikiu ir marinuota agurka ax.gif juk ne kruasanas ,maziau grienas reikakas tongue.gif
Atsakyti

Mute,dar ne vakaras :D Ar nepagriebsi savo cukatu :P 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 06, 17:12)
<p>Mute,dar ne vakaras biggrin.gif Ar nepagriebsi savo cukatu tongue.gif </p><p></p>

tai aisku ,kad jau pagriebiau biggrin.gif Ir kas kaltas ,kas man apie jas papasakojo mirksiukas.gif
Atsakyti