Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Na ka, vakarienei buvo 2 kiaušiniai, su trecdaliu duonos riekutes ir puse bliudelio burokeliu sriubos, liko nuo vaiko, negi išpilsi :D 

Tikiuos daugiau nebeuzkandziausiu :) 

Planuoju nuo vasario vidurio rollshaper masazu pavaikscioti, gal biskutuka riebalus apdauzys :D​ 

Atsakyti

Vakarienei buvo kugelio gabalas,rieke duonos su kiausiniu  -kumpio uztepele,vakuotu slyvu puslitris ir trys neskanus saldainiai.Garantuotai sitie ir duos ryt pliusa :D 

Irikira,sveika sugrizus :4u: Liudna Tau be musu,ane :D​?

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 02 04, 19:51)
<p>Na ka, vakarienei buvo 2 kiaušiniai, su trecdaliu duonos riekutes ir puse bliudelio burokeliu sriubos, liko nuo vaiko, negi išpilsi biggrin.gif </p><p>Tikiuos daugiau nebeuzkandziausiu smile.gif </p><p>Planuoju nuo vasario vidurio rollshaper masazu pavaikscioti, gal biskutuka riebalus apdauzys biggrin.gif </p>

...pas mane du kepti kiausiniai su kopustu salotomis(sviezus pekino+rauginti),apelsinas,o pries tai sauja migdolu ir 4 sausainiai.
Atsakyti

Pas mane vakarienei 4 mažiukai kotletukai (jaučiu kaip 2 normalūs), tušinti grietinėlės ir pomidorų padažo marmaliūzėj ir šiek tiek raugintų kopūstų... 

Makaronus suvalgysiu ryt :D pasirodo ten jie viso labo 4 telikę buvo, tai galvosi ir kotletukų dar :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 04 vasario 2019 - 20:42

:angel_sadangel: ech, pabudo vakar drakoniukas manyje, kiek suvalgiau saldainiu net nezinau, o kadangi pasidare labai saldu, tai ant virsaus burokeliu sriubos privalgiau is viso puodo, su samciu, siaubas :oh: taigi ant svarstykliu net nelipau siandien :( 

Na visa diena atsilaikau, kai griztu namo, nezinau kas pasidaro, o verkiant reik nors 7 kg numesti, na ka pasiguodziau einu dirbti :) 

Lsbas rytas :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Jurgiski, Tu mano drauge.Edziau vakar, lyg paskutine diena gyvenciau :D Nu bet pasisveriau...+1kg...Vsio rimteju.Juo labiau, kad atejo Irikira ir per tris dienas numes tuos kg :D​ 

Atsakyti

Laba,

-400 g.

Atsakyti
sveikos,pas mane irgi vakar tas pats drakoniukas buvo,tiksliau ne pas mane,o pas dukra...Paruosiau makaronu su daug darzoviu ir malta mesa,uzmeciau mocarelos...ir pati prisiragavau ax.gif Veliau dar obuoliu surio ir cukatu ,,paragavau''.
-100g kazkokdel blink.gif gal svarstykles apgavo,turejo buti rubuilis pliusas.
Rebutia-susiemei 4u.gif

Atsakyti

Nu net geda pasidare,kad tiek prikimsau vakar visko.Bet ir siandien jau spejau nusidet :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Mutė, suvalgiau viską, kuo galima užkandžiaut :D tai prie didžiausio noro nėra ko įsimest į burną :D Tai ir sėdžiu vakarais mineralinį apsikabinusi :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 02 05, 13:02)
<p><strong>Mutė</strong>, suvalgiau viską, kuo galima užkandžiaut biggrin.gif tai prie didžiausio noro nėra ko įsimest į burną biggrin.gif Tai ir sėdžiu vakarais mineralinį apsikabinusi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
</p>

Labai teisingai pasielgei thumbup.gif reikia baigt visus uzkandziavimus,prie didelio noro salotos lapa grauzt tongue.gif Ryte spejau obuoliu surio nugriebt,uzskaitysiu vietoje apelsino biggrin.gif
Bandysiu daugiau tik su vandens buteliu draugaut ax.gif
Atsakyti

Labas,

Mutė vilka mini vilkas cia :D 

Tikrai liudna, tik valgo ir valgo aplinkui visi, per menesi laiko sugebejau 7kg papilneti... nu bet sugebek tu taip, bet jau prisivalgiau uztat metams i prieki tikiuosi.. 

na siandien -800 :rolleyes: 

Atsakyti