Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Gaminimas labai paprastas.,10kiausiniu,10 saukstu cukraus ir labai ilgai viska plakti.Tada pamazu imaisyti 10saukstu persijotu miltu.Rekomenduojama su ranka,bet as su mentele.180 laipsniu ikaitintoj orkaitej kepti 15min. placioj skardoj,kad butu plonas.Apverciau,popieriu nulupau,uogiene istepiau ir susukau.Liuks.

Kepu vel.Dukra uzsiprase su avietem.Nors labiausiai tiktu juodi serbentai,ale nevalgo situ.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 03, 14:59)
<p>Gaminimas labai paprastas.,10kiausiniu,10 saukstu cukraus ir labai ilgai viska plakti.Tada pamazu imaisyti 10saukstu persijotu miltu.Rekomenduojama su ranka,bet as su mentele.180 laipsniu ikaitintoj orkaitej kepti 15min. placioj skardoj,kad butu plonas.Apverciau,popieriu nulupau,uogiene istepiau ir susukau.Liuks.</p><p>Kepu vel.Dukra uzsiprase su avietem.Nors labiausiai tiktu juodi serbentai,ale nevalgo situ.</p>

tai kiausiniu baltymus neatskiri,kartu su tryniais plaki?
Ot sutapimas,mano panele taip pat juoduju serbentu nemegsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 03 vasario 2019 - 14:15

Taip,kartu reikia plakt.Bent jau pas mane toks receptas.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 03, 15:23)
<p>Taip,kartu reikia plakt.Bent jau pas mane toks receptas.</p>

o nesigauna sausas?Mastau,kad reiketu ir man kiausiniu uzsipirkus issikepti ax.gif Einu cukraus malt,cukatai baigia isdziut.. ax.gif Sekanti karta desiu daugiau citrinu sulciu,norisi daugiau rugsteles tongue.gif Aciu Tau,kad pasakei jog is moliugu tik cukatus valgai mirksiukas.gif dabar jau zinau ka is likusiuju moliugu darysiu biggrin.gif
Atsakyti

Nu lyg ir nesausas.O dar uogienes,kai uzvarau,tai visai slapias gaunasi.

O kodel cukru mali,o ne pudra barstai?

Manes kolduniuku darymas laukia.Nu kaip tingiu.Ir kas trauke uz liezuvio...

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 03, 15:37)
<p>Nu lyg ir nesausas.O dar uogienes,kai uzvarau,tai visai slapias gaunasi.</p><p>O kodel cukru mali,o ne pudra barstai?</p><p>Manes kolduniuku darymas laukia.Nu kaip tingiu.Ir kas trauke uz liezuvio...</p>

pudros neturiu tai sumalsiu ir turesiu tongue.gif
Tai prisizadejai kolguniuku prilipdyt biggrin.gif Man ir reiketu,teslos kameroje turiu(likutis buvo likes),malta mesa saldytuve tupi....kompanija palaikysiu biggrin.gif tik vakarop ax.gif dabar dar tingiu,ketvirciuki kepa..
Atsakyti

Nu tai va,kad prisizadejau.Bet irgi bus vakare,nes dabar as mezgeja :D Mezgu ir ardau,ardau ir vel mezgu.Greiciau tas pavasaris,nes nuo proto lipu.

O Jurgiskiui ir Rebutiai,tai nereikia prisiduot ka veikia,ane?Gal cepelinus lipdo :hmm:​ ?Gi cepelinu diena siandien,o mes cia su koldunais...

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 02 03, 16:53)
Gal cepelinus lipdo hmm.gif ?Gi cepelinu diena siandien,o mes cia su koldunais...</p>

blink.gif gi anksciau ko nepasakei,buciau nors pora sulipdzius,dabar traskuciu pridariau,3 bulvytes telike...noriu cepelinu,labai noriuuuuuuuuuu tongue.gif
Atsakyti

Laba, 

Matau rimtai jus cia uzsieme virtuviniais sedevrais :) As eisiu kalakutienos virti, salotoms. 

Nes pasportavau, tai alkana. Sedziu visa slapia ir neturiu jegu net i dusa nueiti.

Pas mane trecia diena is eiles 0. Galetu bent simtgramis ir nukrist :D

Atsakyti
Dziaukis ,kad ne pliusas,o kad nulis,tai turbut raumenai augt prades mirksiukas.gif
Atsakyti

Dziaugiuosi, kad ne pliusas. Bet norisi ir minuso :D raumenys gali ir neaugt, svarbu pilvo lasinys nukristu :D

Atsakyti

Va va, tas geris nejuda ne is vietos.Nieko as nenoriu numest,tik ta lasini nuo pilvo :D Bet vietoj sporto koldunus lipdau.Kaip Tu prisiverti?

Mute,noriu tu Tavo cipsu.

Rebutia,netaisiklingai kalbi.Musu temoje yra raumenai,o ne jokie raumenys :P  :D Ir jie pradeda augt mazdaug nuo poros pritupimu :umn:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 03 vasario 2019 - 19:30