Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O aš tai nieko nedarau iš moliugo.Nelimpa jis man.Nebent cukatai, va sitie tai liuks.

Su vandeniu ne kas...

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 29, 15:35)
<p>O aš tai nieko nedarau iš moliugo.Nelimpa jis man.Nebent cukatai, va sitie tai liuks.</p><p>Su vandeniu ne kas...</p>

Man nelipo netiko..kol nepameginau moliugu sriubytes issivirt.Tai beje sios dietos deka ivyko biggrin.gif Nuo tada jau ji megstu.Tik va kas nepatinka,kad dideli reikia masiskai naudot..pyrago juk nekepsi,gi nebevalgau tokiu skanestu tongue.gif teks virti kose ir i saldikli kist.Toki pusgamini ir sriuboms, ir padazams,ir pyragams,ir kotletukams galima panaudoti.va cukatu ne karto negaminau bigsmile.gif kaip juos darai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 sausio 2019 - 14:47

Laba, 

Pas mane - 100 g. Nedaug, bet gerqi butu kad kasdie  po tiek :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2019 01 29, 16:07)
<p>Laba, </p><p>Pas mane - 100 g. Nedaug, bet gerqi butu kad kasdie  po tiek biggrin.gif</p>

Taigi puse pakelio sviesto mirksiukas.gif daug jei isivaizduosi, kad tiek riebalu mases nutirpo thumbup.gif
pas mane laaaabai daug pakeliu sviesto ....100000 vnt maziausiai blink.gif gal kazka netaip suskaiciavau blink.gif net baisu pasidare blink.gif einu tirpt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 sausio 2019 - 15:54

Nedarau as tu cukatu,is mamos parsinesiau ,o jai irgi kazkas dave :D  ir suedziau visa maisiuka.As net uzsiaugint didelio moliugo nesugebu.Kazkada tokie neperdicki uzaugo ir tuos helovynui su brolio vaikais ispjaustem ir kieme isdeliojom.Kaimyne tik apreke,kad gera daikta sugadinau :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 29, 20:41)
<p>Nedarau as tu cukatu,is mamos parsinesiau ,o jai irgi kazkas dave biggrin.gif  ir suedziau visa maisiuka.As net uzsiaugint didelio moliugo nesugebu.Kazkada tokie neperdicki uzaugo ir tuos helovynui su brolio vaikais ispjaustem ir kieme isdeliojom.Kaimyne tik apreke,kad gera daikta sugadinau biggrin.gif </p>
[right][snapback]72337536[/snapback][/right]

pas mane, paveluotai pasodinti, 7 uzaugo,4 didzkiai ir 3 mazesni.Dabar dicki prapjoviau,nezinau kaip ji sudorot reikes blink.gif o dat 3 dickiai eiles laukia...gal kokia moliugu dieta yra biggrin.gif
Eisiu ieskot kaip tuos cukatus daryt,reikia kazkaip sunaikinti likuti unsure.gif
Jurgiski,kur dingai,ar tik brangusis kokiu simtalapiu nepartempe mirksiukas.gif
Atsakyti

Mano mama iš moliūgų daro kaip čipsus :) plonai supjausto, prieskoniukais, druska apibarsto ir džiovina :) 

Atsakyti
Viskas ,radau cukatu recepta,gaminsiu smile.gif smile.gif Sako ,kad nesijaucia moliugo skonis-ar tiesa?
O tie cipsai ,ar labai moliugiski?
Zodziu ryt bandysiu ir to ,ir ano pasigamint biggrin.gif Va tik ,kad dieta nenukentetu nuo ju... blink.gif
Atsakyti

Saunuole Mute :4u:  :4u:  :4u: 

As visa diena kaip ir atlaikiau, bet zinoma, brangusis buvo savaitgali grybuku partempes, tai paslepiau spintelej, o vakare eme ir isdygo pries akis, tai sedziu visa pikta ir apsivalgius :rolleyes: 

O is moliugo moku tik sriuba virti, pyragu is vis nemegstu kepti, o jei butu mano valia, tai dujine butu uzdengta ir vaza su gelem pastatyta :lol: 

bet kadangi namie trys vyrai, tai nesigauna :D​ 

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip visa tai pazystama tongue.gif as va jau ir bijau,kad tu cukatu (gal ryt pradetu gaminti)nepradeciau krims.
Reiketu kazkaip iki 3 savaites dasigauti,tada moliugienes dienas pasidaryciau rolleyes.gif

Papildyta:
...suvalgiau 1 banana,kokius 8 anakarzius blush-anim-cl.gif gal baisiai neprisidirbau...
Atsakyti

Graikisku salotu pusbliudis,obuoliu surio keli gabalai,dvi riekės batono :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 29, 23:10)
<p>Graikisku salotu pusbliudis,obuoliu surio keli gabalai,dvi riekės batono unsure.gif </p><p></p>

viskas negriesna,o pas mane +1pols ledas(plombyras) ax.gif
Atsakyti