Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2019 01 25, 19:38)
<p>O as prisimakliavojau bliuda graikisku salotu...Nu be bulkos skrudintos bus neskanu,tai teks prigriebt ir jos biggrin.gif </p>
<p>Bet gi ka prisiminiau!!!!Kazin a Tau nereik iki pavasario sukudet,a? biggrin.gif Paskaiciavau,kad turi laiko gerus tris menesius tongue.gif</p>

blink.gif oi... blink.gif gi tikrai reikia blink.gif Viskas,siandien lesu ryzius ,ryt taip pat,o pirmadieni bus matyt biggrin.gif Aciu,kad priminei ka esu nutarus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti

Nu žiūrėk,aš Tave stebėsiu :P  :D 

Vieną dieną pripliusavau,kitą kažkiek numinusavau.Rezultatas niekinis.

Labas rytas.

Atsakyti
Prastai priziuri!nenuziurejai tongue.gif ryte 86,1kg,ryziai sugede-ismest teko ax.gif bet visa kita tai nespejo sugest biggrin.gif
ryte issikepiau omleto su rieke batono ir tokia laiminga pasijutau tongue.gif neberyziausiu.
Reikia kazkaip baigt uzkandziaut ir pradet vandeni diena ,o ne nakti gert.
Reikia nulekt apelsinu uzsipirkt,gi gal nuo rytojaus rimta patapsiu biggrin.gif
Oneiga,manau esi uzsifiksavus ir stabilizavus 69svori mirksiukas.gif Uztat ir nebepriaugi,kad ir privalgius visokiu bulku su cepelinais unsure.gif
Atsakyti

Kaip as cia taip nesuziurejau :hmm: 

Gavai mano zinute,ar uzstrigo kazkur?

Atsakyti

Labas rytas :) 76.9 kg, savaites rezultatas -700g :)​ 

Atsakyti

Laba,

68,5kg.Dviejų savaiciu rezultatas -800g.

Atsakyti

Laba,

78 kg. Savaitės rezultatas +100 g. Antra savaitė kaip +100 g :D

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 01 28, 07:54)
<p>Labas rytas smile.gif 76.9 kg, savaites rezultatas -700g smile.gif </p>

....kaip cia dabar ner pliuso blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 28, 12:40)
<p>Laba,</p><p>68,5kg.Dviejų savaiciu rezultatas -800g.</p>

blink.gif ir cia tas pats....
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2019 01 28, 12:42)
<p>Laba,</p><p></p><p>78 kg. Savaitės rezultatas +100 g. Antra savaitė kaip +100 g biggrin.gif</p>

biggrin.gif va nors viena man i kompanija biggrin.gif
Siandien STARTAS!Pusryciams virti du nedidukai(M)kiausinukai su truputeliu majonezo,puse apelsino,2 balintos kavos.
Pietums puse meliono.
Vakarienei vistienos blauzdeliu mesyte.
Ir pasistengsiu vandens pagert. smile.gif Gal pavyks galu gale susiimt rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip laikotes?As siaubingai valgyt noriu,mazoka buvo vienos blauzdeles...pasikepiau 1 kiausini...visvien alkana blink.gif Baigiu pribaigti 1,5lvandens buteli,visa diena su juo nesiskyriau.Ryt kartosiu si metoda,pasiteisino ax.gif
Kaip ir sauniai diena atsilaikiau,bet va kaip nakti bus blink.gif
Eisiu anksciau miegot,kad ko neprisimastyciau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif -1,4kg rolleyes.gif
Atsakyti

Mute :4u:  :4u:  :4u: 

Pas mane +100g.Kriause ir obuolys vakare ir keli gabaliukai keptos duonos :unsure:​ 

Atsakyti
nu galu gale pavalgei ir pliusa uzsidirbai tongue.gif
As be improvizaciju nesugebu apsieit,siandien kepiau kotletukus is kiaulienos ir moliugo.Nu neblogai gavosi,tik si karta moliuga tarkavau,bet man asmeniskai skaniau kai dedama i malta mesa moliugo kosele,o ne tarkiai.
Didziuojuosi savimi,kad pradejau gerti vandeni rolleyes.gif jau puse butelio istustinta .
Gal galu gale surimtesiu galutinai ax.gif
Atsakyti