Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...tai tada einu dar ledu tongue.gif
Atsakyti

Laba diena,

-900g.

Kabinasi kažkokia zaraza.Galva skauda taip,kad net į akis pereina.O jau pikta ant viso svieto,negaliu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 22, 13:00)
<p>Laba diena,</p><p>-900g.</p><p>Kabinasi kažkokia zaraza.Galva skauda taip,kad net į akis pereina.O jau pikta ant viso svieto,negaliu.</p>

Suprantama,kad kai skauda tai ir piktumas kyla ax.gif Minusas tai grazutis 4u.gif
Pas mane 0,o tai ir nudziugino ax.gif vakar ledu padauginau... rolleyes.gif Reikes anksciau miegot eit,gal taip saldytuva ramybeje nakti paliksiu biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

pas mane šiandien +200 g.. ryt manau dar daugiau bus... Kaip čia susiimti.... 

Atsakyti

Labas rytas :) savaitę pradejau su 77.6 kg, siandien 77 kg :D ir vel isvarau i komandiruote :) 

Rebutia o koks tavo ugis :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

-500g.

Jurgiski, toli isvarai?

Atsakyti
..nuo ryto uzsidirbau,nespejau pasisverti,tiksliau pamirsau ax.gif Turbut butu pliusas,vakar ledus pribaiginejom su dukra tongue.gif
Siandien gal pavyks kazkiek susiimti...kazko vis nutrukstu,kazkoks kipsas sukursto nusizengt unsure.gif Pas Rebutia turbut irgi jis lankosi biggrin.gif
Jurgiski,tai po komandiruotes + parsivesi? mirksiukas.gif Oneiga-esi rimciausia musu kompanijoje! 4u.gif vienai tepasiseka minusuot.
Atsakyti

Laba,

-200 g.

Jurgiski,​ mnao ugis 1.64 m. 

Atsakyti
Rebutia,kaip cia dabar,nustojai uzkandziaut blink.gif tai ka dabar man daryt,turbut nori nenori teks rimtet biggrin.gif
Atsakyti

Stengiuosi laikytis iš paskutiniųjų ir nesusigalvoti, ką paimti iš šaldytuvo :D

Atsakyti

Labas rytas,

-300g :)​ 

Atsakyti
..vel nepasisveriau ax.gif kazkaip is galvos isgaravo rolleyes.gif Siandien jau is dietos meniu nera ne vieno patiekalo-ryte kava,veliau manu koses pakabinau,dar veliau silkute su svogunais...cia vietoj kiausiniu tongue.gif Nezinau kas daros,jau toks edrumas uzpuole blink.gif vakar sunaikinau belekiek saldainiu...
Reikia burna uzsklijuot!!!
Atsakyti