Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

..vel nepasisveriau...bet jau nutariau tvarkingi diena issilaikyti ax.gif Reikia svori mest,o tai subiresiu blink.gif Nujauciu,kad kazkur 84 tureciau turet topsecret.gif
Pietums kepu karka biggrin.gif
Atsakyti

Nuo riebumo nesubyrėsi,ridentis galėsi :D 

-800g.Tie patys pirmyn atgal ...

Kaip uzsimaniau virtiniu su bulvem ir spirguciu padazu.Gal netinget ir isvirt vakarienei :hmm: Bet tai vel tie patys gramai sugris :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 08, 13:41)
<p>Nuo riebumo nesubyrėsi,ridentis galėsi biggrin.gif </p><p>-800g.Tie patys pirmyn atgal ...</p><p>Kaip uzsimaniau virtiniu su bulvem ir spirguciu padazu.Gal netinget ir isvirt vakarienei hmm.gif Bet tai vel tie patys gramai sugris rolleyes.gif </p>

mad.gif nu nu...nesiutink,ot pariebek man i kompanija,galesim pasirident biggrin.gif Kai skauda esu supiktejus,galiu ir savo lasinius pas Tave atsiust su visam mirksiukas.gif
Nezinau ar cia nusideau, ar nelabai,bet karka riebia (brrrrr..)su bulvem valgiau.Dabar mandarinais ta riebuma ,,nuplaunu''.Kokius 6 jau suraicius busiu rolleyes.gif
O virtiniu netingek pasigamint!!!ir su daug spirguciu padazas ,kad butu tongue.gif
Atsakyti

+400 :) bet aš dar visko skanaus nesunaikinau kas namie :) neina gražiai :)

Atsakyti

:D  :D  :D nesiusk nesiusk, turiu sociai savo lasiniu.

Virtiniu neviriau, sutingau.Kotletu su bulvem orkaitej pakepiau.Ir atrodo, taip gerai pavalgiau, bet -300g :yahoo: 

Turiu du sakocius dar nuo Nauju.Gal koki tingini padaryt, nu kur juos kist :hmm: 

Labas rytas :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, kazkaip neuzlipu ant svarstykliu, o dar ir tos dienos, tai vis tiek nieko gero neparodys :D oi, Oneiga megstu ir sakoti ir tingini, siusk  :lol:​ 

Atsakyti
sveikos,nu kaip matau pas visas skanestu sventems buvo perdaug biggrin.gif
Oneiga,o kodel zadi sakoti gadinti blink.gif juk ir taip skaniai galima su kavyte suniamnioti rolleyes.gif
Siandien isdrisau ant svarstykliu uzlipti,84,1kg ax.gif
Atsakyti

Kumpi jau seniai buciau suvalgius :rolleyes: P tie sakociai man buve nebuve.

Jurgiski,siusk vyra su terba,viska sukrausiu.O grybukus ir pora deziu saldainiu paimsi :D​?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 09, 16:41)
<p>Kumpi jau seniai buciau suvalgius rolleyes.gif P tie sakociai man buve nebuve.</p><p>Jurgiski,siusk vyra su terba,viska sukrausiu.O grybukus ir pora deziu saldainiu paimsi biggrin.gif?</p>

dry.gif hmmmm.tai viska Jurgiskiui atiduodi,na palauk mad.gif ,as Tau savo lasinius greituoju pastu atsiusiu bebe.gif zinosi kaip nesidalint tongue.gif
Siandien diena vel nedietine ax.gif nebesigauna dietintis verysad.gif tas saules uztemimas.....
Pirmadienis vel startinis...ex as!
Atsakyti

:taika: Mute,nepyk.Gi as Tau padedu taip.Nu bet galiu duot viena skardine ananasu,nes viena is dvieju ka tik suedziau.Tinka :ax:​ ?

Atsakyti

Laba,

aš vis dar pliusuoju :D na bet gal jau ryt pavyks susiimt :) 

Atsakyti

Labas rytas,

+100g.Ananasai kalti.Tikrai ne duona su sviestu :D​ 

Atsakyti