Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,  Man vis dar šventės :) kitos sav vidury planuoju grįžti į doros kelią :) Nes svoris nenumaldomai artėja link 80 kg :blink:

Šiandien prausiausi ir galvojau, kai atėau į šią temą pagal planą dabar turėjau sverti kokias 10 kg mažiau :D tai ne tik kad nepriartėjau link tikslo, bet dar ir tolyn nubėgau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 04 sausio 2019 - 21:03
QUOTE(Rebutia @ 2019 01 04, 22:00)
<p>Laba,  Man vis dar šventės smile.gif kitos sav vidury planuoju grįžti į doros kelią smile.gif Nes svoris nenumaldomai artėja link 80 kg blink.gif</p>
<p>Šiandien prausiausi ir galvojau, kai atėau į šią temą pagal planą dabar turėjau sverti kokias 10 kg mažiau biggrin.gif tai ne tik kad nepriartėjau link tikslo, bet dar ir tolyn nubėgau biggrin.gif</p>

bigsmile.gif TAI MAN I KOMPANIJA ARTEJI yahoo.gif bus smagiau tongue.gif As taip pat kiek pamenu atejau cia su tikslu maziausia 10 kg numest,o priaugau daugiau nei 10 biggrin.gif REIKIA TEMA PERVADINTI I ,,uZSISEDEJUSIOS ANT KIAUSINIU" hihihi.gif
O jei rimtai tai jau nebejuokinga kaip reikia susiimti,va vel pyraga iskepiau seimynai,pati jau pora gabalu surijau ax.gif Dabar i rukyta sonine snairuoju...eisiu koki plona bryziuka atsipjausiu tongue.gif
Atsakyti

Mute, pažadus dalinai dar prieš Naujus  ar tie nesiskaito :D ?

Kumpio valgymas nakti dave +500g :rolleyes: O šiandien torto valgymas dar tiek pat dades.

Sveikos.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 05, 13:08)
<p>Mute, pažadus dalinai dar prieš Naujus  ar tie nesiskaito biggrin.gif ?</p><p>Kumpio valgymas nakti dave +500g rolleyes.gif O šiandien torto valgymas dar tiek pat dades.</p><p>Sveikos.</p>
[right][snapback]72313116[/snapback][/right]

Tai jie senuose liko tongue.gif Per Naujuosius nieko nieko nepasizadejau schmoll.gif Tai taip ,kad ir nesiskaito tongue.gif
Siandien nesisveriau,ryt irgi nesisversiu ax.gif Pas mane dabar liudnadieniai,tad nenoriu dar labiau susiliudinti....va tep!
Tortuko noreciau... rolleyes.gif
Atsakyti

O ko liudi,kas nuskriaude?

Makaronsu paedziau.Ne mano maistas.Pries tai buvo du gabalai torto.Irgi ne mano,bet atsisakyt nemokejau.

Atsakyti

Labas rytas :) savaitgali ant svarstykliu nelipau, nes Oneiga, vyras niekur nedingo, vel sausainius ir visa slamsta tempe :lol: tai diena atsilaikau, kai tik ateina vakaras.... :) o dar ir vaikas susirgo beveik 39 temperaturos :huh2: 

As ir jau turejau minus 10 kg turet, bet kaip 76,   taip ir yra plius, minus 76 :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 01 05, 23:11)
<p>O ko liudi,kas nuskriaude?</p><p>Makaronsu paedziau.Ne mano maistas.Pries tai buvo du gabalai torto.Irgi ne mano,bet atsisakyt nemokejau.</p>

...tam tikros liudnos datos paminejimas....ir aplamai netruksta aplinkybiu kurios liudina...o dar radikulitas...Bet uztat siandien kokia grazi diena bigsmile.gif saulute sviecia,dangus zydras-laukiu pavasario wub.gif Nesuprantu kodel,bet labai laukiu pavasario ax.gif
O tai koks tortukas ten buvo? mirksiukas.gif paklausiau uzsikisus varskes pyrago uz zandu tongue.gif Kazkoki potrauki tortukams igijau,ledai nuejo i antra vieta tongue.gif
Jurgiski,tai taip iseina,kad manes saziningai lauki bigsmile.gif reikes Taves pasigailet ir nustot est,kitaip iki vasaros taip ir pratupesi 76 biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, -300g :) 

Torta vakar kapojau sunaus gimtadienio proga.Nu mesos gabalas,aisku,butu buve geriau,bet liepe torta kirst,tai taip ir dariau. Siandien traukiu is dezes visokius kaledinius saldesius ir ziaumoju.

Ai, klausei koks tortas?Nezinau,vienas lyg karamelinis su riesutais,o kitas kazkoks kreminis su vaisiais :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 06 sausio 2019 - 18:59

Labas rytas, 

77.3 kg. Su tiek pradedu naują 2019 metų svorio metimo odisėją :D tikiuosi seksis geriau nei pernai :) 

Atsakyti
Sveikos smile.gif nesigauna man siandien startuot...vakar pajudejau,siandien vel nugara skauda....apsiraminimui tustinu likucius is saldytuvo...
Ryt tai jau tikrai startuosiu tongue.gif
Atsakyti

Likuciu neiveikiau.Turiu +800g ir pradedu su 70,6kg :rolleyes: 

Mute, kaip cia Tau taip nepraeina?Kokio diclako susileisk.Buvo ir mane karta susuke, tai gerai zinau ta malonuma :unsure:​ 

Atsakyti

Laba :) pradejau su 76.4 kg :D​ 

Atsakyti