Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba ryta,

+500 g. Na bet vakar ir kisau sausainukus sumustinukus..

Atsakyti
labas smile.gif +300g ,vakar buvo bananas,vietoj sv.darzoviu troskintos,gabalytis juodojo sokolado.Jokio vandens-negerai !Siandien nors pora stikliniu reiketu isgerti ax.gif
Vakar uzsiliudejau,uztat ir pasiciupau tuos ,,griekelius''.Nepadejo ,tad siandien nebekartosiu to...
Oneiga,kazkokie dietiniai tortai su bulkom pas Tave,nestorinantys...
Atsakyti

Nervai sueda puse tu tortu, matyt :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 19, 17:27)
<p>Nervai sueda puse tu tortu, matyt unsure.gif </p>

..ir pas Tave nervai blink.gif ?
Laikausi siandien,kad nenulekciau kokio niekalo edamo nusipirkt...o teks,kiausiniai baigesi ir kavos ,,gadintojo ''nebeturiu unsure.gif
Atsakyti

Ir pas mane....Kazkoks nesibaigiantis slegimas ir nerimas :huh2: 

Grizau ir sedziu.Visokiu nesamoniu prislamsciau.Reikia eit dovaneles supakuot,o rankos nekyla.

Pas Tave jau viskas supirkta,supakuota?

Jurgiski,ka Tu savo vaikiukams pirkai?Turiu as cia giminej panasaus amziaus,tai nupirkau kazkokia peckione,bet dabar galvoju,kai padekoruos namie sienas,tai mama tikrai aciu nepasakys :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 19, 21:51)
<p>Ir pas mane....Kazkoks nesibaigiantis slegimas ir nerimas huh.gif </p><p>Grizau ir sedziu.Visokiu nesamoniu prislamsciau.Reikia eit dovaneles supakuot,o rankos nekyla.</p><p>Pas Tave jau viskas supirkta,supakuota?</p><p>Jurgiski,ka Tu savo vaikiukams pirkai?Turiu as cia giminej panasaus amziaus,tai nupirkau kazkokia peckione,bet dabar galvoju,kai padekoruos namie sienas,tai mama tikrai aciu nepasakys biggrin.gif </p>

as ledu prisipirkau ir skaudancia gerkle jais gydziau.Veliau salduma numusinejau dukros paruostais makaronais....dabar sedziu prisidirbus ax.gif
Dovanos supirktos ,supakuotos po egle pakistos.Dalis ju jau atiduota...labai ju reikejo cia ir dabar.Anytai dar kokio kremo nupirkt reiketu ir su dovanelem bus baigta.Liks meduoliukus iskept ir koki tortuka sumastyt.
Atsakyti

Sėdžiu, valgau pomidorą. Malšinu alkį... Jaučiu reiks dar vieną pjaustyti :D

Atsakyti
Sveikos,pas mane 0!Vakar turbut dietiniai nesamoniukai buvo tongue.gif
Apsirgau,angina +nosis varvet nori,galva skauda...gersiu siandien daug arbatu,gal kompensuos vandens negerima ax.gif
Rebutia,o tu saunuole,kad pomidorais alki malsini 4u.gif Pas mane nakti alki malsino 2 kinderiu batoneliai blush2.gif
Atsakyti

Ir pas mane....Kazkoks nesibaigiantis slegimas ir nerimas :huh2:

Grizau ir sedziu.Visokiu nesamoniu prislamsciau.Reikia eit dovaneles supakuot,o rankos nekyla.

Pas Tave jau viskas supirkta,supakuota?

Jurgiski,ka Tu savo vaikiukams pirkai?Turiu as cia giminej panasaus amziaus,tai nupirkau kazkokia peckione,bet dabar galvoju,kai padekoruos namie sienas,tai mama tikrai aciu nepasakys :D​ 

Labas :) oi visai niekur nebespeju, o dar siandien ryte katinas bande zaisliukus nuo eglutes virsaus numesti, tai sekmingai nusileido su visa egle :lol: tai ryte darbo su vyru turėjom, net ant svarstykliu nebelipau :) 

O su dovanom, kaip jau ir supirkau, mazajam Nerf sautuva, dickis kvepalu norejo :) aisku sarasas daug ilgesnis, bet dar yra tetu, mociuciu :D 

Maitinuos belekaip, gal nuo savaitgalio bandysiu prisilaikyt, bet vistiek sventes ant nosies nieko nebus, kaip visada nuo sausio 2 d. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, 

-100g. Nedaug, ber minus :) 

Atsakyti

Sveikos,

-500g buvo,bet atrodo atstaciau,o gal ir i pliusa pavariau su kuciukais :rolleyes: 

Beveik supakavau dovanas ir beveik didvyre jauciuos :D 

Jurgiski, smagiai gyvenat :D​ O zaisliuku sveiku liko?

Atsakyti

Labas rytas,

Mute,kaip gerklytė?Gyvensi :D ?

Mano kučiukai iš Rimi - dietiniai. -200g :)​ 

Atsakyti