Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nu kur cia dingsi.Apie namus ir puodus tupineju ,pasigirt nera kuo  - vel 0, tai ir tyliu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 15, 23:53)
<p>Nu kur cia dingsi.Apie namus ir puodus tupineju ,pasigirt nera kuo  - vel 0, tai ir tyliu.</p>

Tai gerai kai tik 0,as tai nedriztu ant svarstykliu uzsilipt ax.gif Vakar suslaviau visus misrainiu likucius,dar ledu dezute,dar tortuko paskutini gabaliuka...edziau viska tongue.gif
Ryt pirmoji ax.gif
Atsakyti

As irgi edu.Ryte buvo 0.Lupu sakdainius viena po kito :D​ .Ryt pirmoji

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 16, 23:13)
<p>As irgi edu.Ryte buvo 0.Lupu sakdainius viena po kito biggrin.gif .Ryt pirmoji</p>

...LEDAI VISI SUNAIKINTI,DAUGIAU NEBEPIRKSIU-NEGALI JIE PAS MANE SALDIKLYJE GYVENTI schmoll.gif Siandien sumusiau apsirijimo rekordus karsta.gif Ryte baisu bus... topsecret.gif
Atsakyti
SVEIKOS smile.gif Startuoju su 82kg ax.gif
Atsakyti

Laba, 

76,4 kg...

Nesuprantu nuo ko auga :D uzknisa :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2018 12 17, 16:01)
<p>Laba, </p><p>76,4 kg...</p><p>Nesuprantu nuo ko auga biggrin.gif uzknisa biggrin.gif</p>

Ziema,kiaulytes metai arteja-va kiek priezasciu svoriui augti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-900 g. Itartinai per daug minuso :) 

Atsakyti

Labas rytas,

Rebutia gaudyk :4u: .Nusipelnei :) 

Pas mane 69,6.

Jurgiski, kur prapuolei?Valgai? :D​ 

Atsakyti
sveikutes smile.gif -1,2kg.Turiu daug rezervo is ko mest biggrin.gif
Jurgiskis turbut snieguoles pareigas atlikineja tongue.gif
Rebutia,te 4u.gif ,nusipelnei!Oneiga,te ir Tau birthday.gif -kad nesukudetum perdaug mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 gruodžio 2018 - 14:30

Labas rytas,

aciu, Mute, uz torciuka, bet mazokas toks, tai vakare dar uogienes ant bulkos uzsitepiau :D​ Siandien turiu 0.

Atsakyti

Labas rytas,

Rebutia gaudyk :4u: .Nusipelnei :)

Pas mane 69,6.

Jurgiski, kur prapuolei?Valgai? :D​ 

Labas rytas, niekur nedingus, valgau, va iki 77 kg privalgiau :oh: bandziau nuo pirmadienio grikiais pasimaitinti, nesigavo, tik svoris uzaugo, nuo rytojaus vel kiausiniai, skanu man jie :) 

Mute, nenusimink, tu ne viena :D​ 

Atsakyti