Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Man visai nebesekas susiimti,ne dienos sazinigai nebeissilaikau cry.gif vel pyrago,saldainiu pririjau,nei baisiai ju norejosi,nei ka...ex as!!!
Atsakyti

Mute, neliudek.As su Tavimi :D​ Nusipirkau riesutu cukruje ir suedziau.

Atsakyti

Labas rytas, 

+400g. Apetitas atsirado :D visai buvo neblogai, kai buvo dinges :) 

Atsakyti

Labas rytas

-500g :hmm:Arachisai - dietinis maistas :D 

Atsakyti
-200g.,varskes pyragas ir saldainiai-dietinis maistas biggrin.gif
siandien iki pietu buvo viskas drausmingai,o veliau....zodziu suklupau...
Atsakyti
Laba,pas mane siandien baisingas pliusas,gal svarstykles subludijo blink.gif ,o gal as.... tongue.gif kilograma priedziau ax.gif
Atsakyti

As 400g priedziau :D Ir ,jauciu,ryt bus tas pats :rolleyes:​ 

Atsakyti

As vis dar su 0 sukuosi :D

Atsakyti

Laba,pas mane siandien baisingas pliusas,gal svarstykles subludijo blink.gif,o gal as.... tongue.gifkilograma priedziau ax.gif

As visad sveriuosi 3 kartus. Nes jei atsistoju labiau ant kulnu-daugiau rodo, jei labiau ant pirstu svori permetu daug maziau :D stengiuosi taip payligiai paskirstyti, bet ne viaad sekasi :) 

Atsakyti

Labas rytas,

tai kemsat,a ne?As tai taip :rolleyes:  +1,1kg per dvi dienas.

Mute,ačiū už receptą.Pyragas tikrai skanus,todel puse suedziau.Mastau ar dalintis su kuo nors likusia puse,ar paciai suest.Nu pagalvosiu :D O tos asares,tai toks smulkus blizgutis turi pasidaryt,ar lasiukai?Pas mane blizgejo tik.

Kaip tingiu ka nors daryt,baisu.

Atsakyti

Labas rytas, as visa savaite, kaip edu, net ant svarstykliu nelipu :rolleyes: o penktadieni darbo kaledinis vakarelis, apsirengti neturiu, nes ant begemotu rubu nera :( bandysiu nuo pirmadienio susiimti :)​ 

Atsakyti
Sveikos likimo drauges-edrunes biggrin.gif As jau pameginau issikepti kuciuku-jau sunaikinti ir dar kologramas uzridentas.Ai dar obuoliu didziuli pyraga iskepiau,to dar trecdalis likes...
Ryt labai tikiuosi,kad rimtet pradesiu ir pavyks susiimt,kad nors is 80 islipt pries sventes.
Pasvajojau ir einu kazka sunaikint,kad rytojui neliktu tongue.gif
Kas del rubu,tai as kaip nestuke.gif atrodau-BAISU blink.gif
Atsakyti