Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

:hmm: tai kas cia dabar yra?Visos sukudot ir isejot? O gal namus puosiat smarkiai?

Pas mane niekas nepuosta, dovanu nenupirkta niekam ir ideju nera...Svoris stovi vietoj, o as noriu kokios nesveikos bulkos :D Neturiu, tai guliu pries telika.

Atsakyti

Laba,

-700g. Bet čia skirtumas nuo penktadienio, nes vakar nesisvėriau :)

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 30, 14:44)
<p>Tai Mutes vel ner.Ot palaida merga biggrin.gif </p>

biggrin.gif TIKRAI TAIKLIAI PASTEBETA biggrin.gif nebesilaikau dietos visai,tik pusrciai tvarkingai pagal dietos meniu ax.gif Gal eilini pirmadieni pasiseks startuot ,,RIMTAI'' tongue.gif
81,4 kg sukaupus esu ax.gif uzlekiu,pamatau kaip cia tvarkingai lieknejat ,isbegu lauk,kad edrumo virusu neuzkresciau rolleyes.gif
Vakar buvo labai sokoladinis pyragas(braunis),kepta antyte su bulviu kose ,keptais obuoliais...uzvakar irgi neprasciau....sausainius pati viena sukrimtau(seimynai perkieti )...va taip ir nusipalaidavus bunu mirksiukas.gif Dabar varskes pyraga mastau kept biggrin.gif Saltiena verdu....
Atsakyti

Labas rytas, prisidirbau vakar kaip turi but.Kai pradejau nuo pietu valgyt,tai taip iki vakaro.Tai turiu +800g :unsure: Kiauliski metai ateina, tai taip ir elgiuosi :D  Savaites rezultatas -500g.Nu gerai,kad ne +. Mute, rimteji jau?Ka vakar kepei? :DOi,prisiminiau, gi varskes pyragas turejo but.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 03 gruodžio 2018 - 06:17

Labas rytas,

-100g. Savaites rezultatas 1.3kg.

Tik neaisku, ar verta dziaugtis. Sirgineju, apetito nera, tai svoris ir krenta :D

Atsakyti
Labas rytas smile.gif 81,7kg-rimtet atejau tongue.gif o tai is meskutes i kiaulaite pavirsiu biggrin.gif
Vakar kepiau pyraga ,,angelo asaros''.Kas norit?vaisinkites mirksiukas.gif as jau nuo siandienos nebevalgau pyrageliu ,saldainiu ir ledu smile.gif
Atsakyti

Labas rytas, pas mane tie patys 76.2 kg :)​ 

Atsakyti

Mute,as noriu ir pyrago atsikast ir recepto.

Ale kokie pareiskimai :D Jau nebevalgai ir vsio.As, kai taip pareiskiu, iskart einu ka nors suest :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 12 03, 15:07)
<p>Mute,as noriu ir pyrago atsikast ir recepto.</p>
<p>Ale kokie pareiskimai biggrin.gif Jau nebevalgai ir vsio.As, kai taip pareiskiu, iskart einu ka nors suest biggrin.gif</p>

Tikra tiesa tongue.gif jau su milkos saldainukai isoko i burna rolleyes.gif o dabar kava edrumo priepuoliuka raminu biggrin.gif Pietums buvo slyvos ir pora mandarinu.Laukiu vakarienes,jau kaip suleisiu dantis i kotletus,o veliau ir saltienos truputi isimesiu ax.gif
Dabar apie pyrageli:1)imk,kad ir puse mirksiukas.gif
2)receptas http://www.ritosrece...elo-asaros.html
Atsakyti

Labas rytas, 

Nulis. Grazus nulis :D

Atsakyti

Pas mane irgi neprastas :D Edziau kumpi nakcia.

Labas rytas.

Atsakyti
as vakar irgi edziau....saldainiai ,pyragelis,saltienos daug,kotletas,mandarinai..-200g bigsmile.gif Cia turbut i skola svarstykles dave biggrin.gif
Siandien bandau ne nusizengimu isbuti,a gal pasiseks bigsmile.gif
Atsakyti