Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

:D be sansu, bus Mute jau prikalbejus, tokiu skaniu bandeliu parnese :rolleyes: bet as parodziau savo valia ir tik puse suvalgiau :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 28, 23:04)
<p>Nu tai taip - cinamoniniai sausainiukai biggrin.gif Gal pasidalint reikejo,ka?</p><p>Jurgiski,ar surimtejo vyras biggrin.gif ?</p>

Taip graziai minusuojat,supykau,nesidalinsiu,pati visus surysiu tongue.gif O Jurgiskio MB malacius 4u.gif
Ryt bandysiu susiimt rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-700g :yahoo:​ .

Atsakyti

Laba, 

Nežinau kiek minuso, nes paskutines dienas pamiršau užirašyti, bet šiandien 75.7kg. Vadinasi tikrai į minusą :) 

Atsakyti

Labas rytas, o pas mane 0 :)​ 

Atsakyti

Mute,greit grizk ir pasakok ka kepei ir pati viena suvalgei :ploja2:Pas mane duona su cesnaku.Kaip cia nepadauginus :ax:​ 

Tiesa, o ka prisidirbai,kad vyras masinos neduoda?Gal i kokia siena ivaziavai? :mirksiukas: Nu as cia is asmenines patirties :lol: 

Atsakyti
..kepiau sausainius su cinamonu,dar vakar buvo skanus kotletai su bulviu kose ir saldytu baravyku padazu(grietininiu),pieniskas sokoladas,riesutai,ledai....
zodziu visa nervuota,ryju ka matau,o kai nieko nerandu imu ir pasigaminu ax.gif
Masinos negaunu nes MB labai visur lakstyti reikia.Siandien truputeli turejau galimybe pasivazineti,tai jau is parduotuviu du maisus edesio partysiau biggrin.gif
KAIP MANE ERZINA TOS ARTEJANCIOS KALEDOS,bruka jas anksciau laikoper visur-TV,parduotuvese....man dar gimtadieniu kruva atlaikyti pries jas doh.gif totalus didelis stresas fear.gif
Turbut kitu metu pradzioje nieko neberuosiu:nei virsiu ,nei kepsiu,vei valgysiu biggrin.gif
Atsakyti

Siaip megstu as tas kaledas,visus tuos blizgesius,dovaneliu pirkimus ir t.t.,bet jau gal antri ar treti metai ,kai mane viskas nervina iki asaru.Nenoriu nieko, bet zinau,kad reikia.Yra vaikai ,yra mama.O dar kruva giminaiciu.Jau pradedu pavydet zmonems dirbantiems per sventes :D 

Su masina pas mus labai panasiai.Jei reikia man,tai mirtinai reikia ir jam :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

siandien 0  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas, -400g :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, 

-100g.

Atsakyti

Tai Mutes vel ner.Ot palaida merga :D​ 

Atsakyti