Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Rebutia @ 2018 11 25, 21:01)
<p>Laba,</p><p>+100g. Jaučiuosi nenusipelniusi schmoll.gif Tai po pusryčių išsikrapčiau iš namų ir prasiėjau 10 km. Dabar galvoju, gal dar kokį pusvalanduką sportu užsiimti biggrin.gif Noriu kad savaitės ruzultatas būtū minusinis, o ne nulinis smile.gif</p><p></p><p><strong>Mute</strong>, bomžpakis - užpilami makaronai smile.gif</p>

irnesakyk.gif aha,tai cia tas slamstelis slamciausiasis tongue.gif Niekad jo nevalgiau ir nenoriu,ir neisiulytu niekas...siems visiskai abejinga biggrin.gif
Va beda turiu su tais sausainiais,likau viena namie su sviezuteliais,tai jauciu puses ju nebeliko blink.gif kudeju... ax.gif
Jurgiski,kad nebekudetum! mirksiukas.gif
Atsakyti

:karsta:  :showoff:

sportas sveikata... Mhm... Tik aš labiau lavonu jaučiuosi, o ne sveikatos pilna :D

Atsakyti

Mes tą bomžpakį dar plastmase vadindavom :D .Važiuojant prie kokio ežero vaikai visokių rūšių prisirinkdavo,nes jiems tai gėrių gėris būdavo.Gal dėl to,kad niekad nepirkdavau :hmm: 

O aš šiandien sušių privalgiau :wub: 

Rebutia,Tu tai šaunuolė.Treniruoklį kokį turi gal?Aš po 5km beveik kasdien nueinu ir kasdien sau pažadu daryt atsilenkimus,bet tik pažadu :D​ 

Atsakyti

Ne, neturiu treniruoklio. Kilometrus suku lauke savo kojom :) O namie youtube- ką nors iš Leslie Sansone repertuaro pasirenku :) žiūrint kiek tingiu ar nusiteikusi. Kartais 15-20 min, kartais visas 45.

Bet čia ne visad :D šią sav užėjo noras pajudėti, tikiuosi greot nedings :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 25 lapkričio 2018 - 22:19

Labas rytas :) uff, savaitės rezultatas -1.7kg.. tikslas kaip ir pasiektas, bet norisi dar :D tai dar liksiu iki gruodžio 15d

Atsakyti

Labas rytas, 

Savaites rezultatas 0. Pikta iki negaliu. Nors minus 100 butu... 

Atsakyti

Nera cia ko nervuotis :irnesakyk: .Pas kai ka savaites rezultatas +400g :hihihi: 

I Irikira ziuret nereik,jei svoris nuo pasapnavimo krenta :4u: Ale vis tiek supavydejau ir imsiu rimtai kudet.Gal,nes netycia prarijau makaronsa.Neskanu man jie,bet „ant akiu” gulejo.Nebeguli :D​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif man jusu bedos,va as tai visus 5kg uzsiridenus nepajudu is vietos,tiksliau judu i priesinga puse tongue.gif
Irikira ,sunervavai,kaip Tau sekasi!Atleke ir sukudejo -isstrakses kaip gazele svenciu svest bigsmile.gif O as tai nebent nulinguosiu kaip meskute biggrin.gif reikia susiimt,o tai kiaulytes metai artinas,ziurek dar netinkami bus svoriui mest hihihi.gif
Atsakyti

O gal mes kaip tik tiksim tiems kiaulės metams :D .Gražios,riebios,apvalios.O ką Irikira?Tiesiog nepritaps prie mūsų gražių :bis 

Bet kaip noriu valgyt,šakės.Surijau mandariną,vis tiek alkana.Einu kavos dar puoda susiversiu.

Atsakyti

Tai kad ir man buvo savaitės rezultatas 0, tuoj pajudės ir jums ledai :) man sudėtingiausia buvo namiškiams išsiaiškinti, kad aš nebevalgau belekiek ir bet ko :D vakar jau galėjau pusryčius savo kartu su jais valgyti, o tai tik bara ir bara mane, ką aš čia sugalvojau valgyti... bet užtat po švenčių reiks sugrįžti atgal pas jus :)

o ir nesu aš kuda, 163 ir 65kg man optimalus variantas, visai labai gerai jaučiuosi :) vat norisi matyti mažiau, pažiūrėsim, kaip pavyks. bet šiaip jau laiminga, patinku sau :)

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 26, 13:44)
<p>O gal mes kaip tik tiksim tiems kiaulės metams biggrin.gif .Gražios,riebios,apvalios.O ką Irikira?Tiesiog nepritaps prie mūsų gražių bis.gif </p><p>Bet kaip noriu valgyt,šakės.Surijau mandariną,vis tiek alkana.Einu kavos dar puoda susiversiu.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif te uz tokius mielus zodelius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2018 11 26, 13:58)
<p>Tai kad ir man buvo savaitės rezultatas 0, tuoj pajudės ir jums ledai smile.gif man sudėtingiausia buvo namiškiams išsiaiškinti, kad aš nebevalgau belekiek ir bet ko biggrin.gif vakar jau galėjau pusryčius savo kartu su jais valgyti, o tai tik bara ir bara mane, ką aš čia sugalvojau valgyti... bet užtat po švenčių reiks sugrįžti atgal pas jus smile.gif</p><p>o ir nesu aš kuda, 163 ir 65kg man optimalus variantas, visai labai gerai jaučiuosi smile.gif vat norisi matyti mažiau, pažiūrėsim, kaip pavyks. bet šiaip jau laiminga, patinku sau smile.gif</p>

Tai ir svarbiausia,-patikti sau bigsmile.gif sveikinu 4u.gif
man dar labai toli iki patiksiu sau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 lapkričio 2018 - 15:36

A taip, a taip svoris nekrenta :D Degustuoju naujus čipsus :D Bent jau nuotaika atsirado :D :D

Atsakyti