Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Vis tiek kazkur buvai :hmm: Gal pvz. savame saldytuve :D​ ?

Atsakyti

Joa, vakar kazkaip nuo lenciugo nutrukau trumpam :) siand ryziai :) gal nusikratys pliusas :) 

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip gerai ,kad masinos MB neduoda,i Lidla nebeuzsuku tongue.gif o ir saldytuve nieko ,,tinkamo'' nebeturiu ax.gif gal uztat -100g,bet visvien netvarkingai laikausi ax.gif Pvz.pribaigiau likusias keptas bulvytes,veliau naturalu jogurta su melyniu dzemu susimakalavus iskabinau..kudeju biggrin.gif
Atsakyti

Laba vakara :) o mano ir vel 0... gal svarstykles pakeisti :D

Atsakyti
..nezinau ka kaltint,bet jau, kad edu nesustodama doh.gif Gal ziema artinasi unsure.gif Zodziu ryt ant svarstykliu nelipsiu,turbut ax.gif

Atsakyti

Labas rytas,

-500g. 

Atsakyti

Labas rytas, pas mane ir po dvieju dienu -500g :)​ 

Atsakyti
hmmmm...reikia ir man susiimti...visos tai sugebejot surimtet blink.gif Metat svoti issijuosusios,pavydas jau ima tongue.gif pas manepliusuojasi...80,9kg doh.gif
Atsakyti

Pas mane 0.Dar nesibaige Lidlo saldainiukai :rolleyes:​ 

Atsakyti
..o pas mane nesibaigia valgymas nedietisko maisto.Siandien pietums bulviniai blynai su spirguciu-grietines padaziuku tongue.gif Kudeju biggrin.gif
Atsakyti

Ne Tau vienai.Ka tik surijau pyrageli,nes spigino i mane akis nuo stalo :D .Einu dar kazko ieskot...

Atsakyti

Merginos kvieciu i svecius :sutinku: vyras grizo su sausainukais varskes, tokie minkstuciai ir slyvom sokolade :D ryt pliusas garantuotas, nes pati jau sedziu kaip varskinis sausainis :D​ 

Atsakyti