Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, 

Plius 100 g.

Ta proga pusryciams kukuruzu trapuciai :D

Atsakyti
+200g ax.gif
Atsakyti

-300, tuoj ir vel svertis.. einu ta proga pamiegoti :)

Atsakyti

Labas rytas,

-1kg :hmm: Itariu, mano svarstykles rodo ka nori :D 

Atsakyti

Labas rytas, -300g :)​ 

Atsakyti

Laba, 

Minus 100g. Gal naktipieciu ir nereikejo valgyt, gal daugiau butu buve :) 

Atsakyti
..as siandien pramigau,islekiau nepasisverus ax.gif Visos tokios saunuoles,kad isiminusavot bigsmile.gif Vakare uzsilipsiu pasidomet ar mazesnis uz vakaryksti vakarinis svoris biggrin.gif
Diena gavosi nedietiska,vakar sumaisius buvau dienas,buvau isitikinus,kad treciadienis doh.gif tai ir dietos laikiaus pagal treciadienio meniu tongue.gif Siandienine diena panasesne i ketvirtadieni,mat pietums valgiau mandarinu,vakaienei vistiena.NUSIMATO DAR VIENAS NAUJAS STARTAS biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, pagaliau pajudėjo -700g.. Aš jau antra diena, kai praleidžiu pietūs, nieko tinkamo valgykloje nerandu, o dar ir laiko neturiu net kada kavos išgerti...

Naujos savaitės pradžia ir pasipylė minusiukai, šaunuolės :) 

Atsakyti
Man tik pasisvert nesigauna,o papietaut visada rasiu kada biggrin.gif Nezinau, kaip save sudrausmint,visai nusipalaidavau unsure.gif BANDYSIU RYT VISKA TEISINGAI VALGYT,BE JOKIU IMPROVIZACIJU ax.gif
Taip tai visai imanoma Naujuosius pradeti su apynormaliu svoriu ir zenkliai geresne figura,cia as apie sansa sverti 69,9999 rolleyes.gif
Atsakyti

Atejau paruosus pikta kalba apie Mutes dingimus,bet ziuriu atsirado,tai patylesiu :angel_not: Priedziau visokiu nesamoniu ir atsiguliau pries telika.Laukiu zenklaus svorio kritimo,nes viena akim maciau kazkokio straipsnio antraste,kad svoris geriausiai krenta nieko neveikiant.Tai daba guliu,nieko neveikiu :D 

Buvau Lidle ir tiesiog pries nosi isdygo slyvos sokolade.Paemiau pusmaisi,o toliau jau aisku...

Atsakyti

Labas rytas,

+400g.I Lidla daugiau neisiu :D​ 

Atsakyti

Laba,

+500g. Nors Lidle nebuvau :D

Atsakyti