Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

0, nes bulviniai blynai vakar skrandin isoko.Patys :D​ 

Atsakyti

Sveikos, o aš tik 3 VIENETUS m&m suvalgiau, ne POKELIUS, ir šiandien vėl nulis... nepasiduosiu, ne ne ne

Atsakyti

Sveiko, -400 :)

Atsakyti

O pas mane 0. Cipsai po ranka papuole :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba, 

Pradedu su 76.1 kg. O jau buvo pries men pirmi skaiciai 73... Vel is naujo viskas :( na bet pati kalta, dabar tik susiimti belieka. Iki nauju metu :D

Atsakyti

Sveikos,

69,6kg.Imu pirmaja.Vel :rolleyes: 

Mute,kur dingai?Grizk namo.Negrazu taip ilgai kazkur bastytis :unsure: 

Kavos jau du puodai isgerti ir mastau apie treciaji.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 19, 12:39)
<p>Sveikos,</p><p>69,6kg.Imu pirmaja.Vel rolleyes.gif </p><p>Mute,kur dingai?Grizk namo.Negrazu taip ilgai kazkur bastytis unsure.gif </p><p>Kavos jau du puodai isgerti ir mastau apie treciaji.</p>

Tai,kad geda akis cia parodyt ax.gif 80,4kg ir tai 1kg pavyko per nakti isisiot tongue.gif Baisu kaip tie kilogramai greitai prilimpa,o va nutirpint siaubingai sunku...nuotaika sudina,viskas aptempta,vel visa stora jauciuos...
Siandien pirma savaite,kolkas sekmingai laikausi.Bandau vandeni gert,gal jis stebuklus adarys biggrin.gif Ai,tai jau saziningai nebuvo,pusryciams nugriebiau sumustini su suriu...o vakarienei balandeliai...tai gausis jau kaip ir netvarkingai diena atlaikyta rolleyes.gif
Atsakyti

Sumustini su suriu ir as ryte surijau,ir dar kanele uzkandau :rolleyes: O nuotaika ir pas mane sudina.Zodziu, laikau Tau draugija.

Noriu tylos,ramybes ir tuscios galvos :D Kazin - ne per daug noriu :hmm:​ ?

Atsakyti

Laba visoms, prisiduodu ir aš 76.3 kg :) nebespeju visai nieko, tiesa laiko turiu tik bandeles kišti :lol: šiandien pirma savaite iki šiol atsilaikiau, kazkaip ne labai gera, tai ir valgyt taip nesinori :)​ 

Atsakyti

Sveikos, o tai ne man vienai tokia visai nekokia diena... 

startuoju su 66.6kg, savaitės rezultatas 0 :blink:​ 

Atsakyti

Labas rytas, -500g :yahoo: padariau atradima, pasirodo jei valgai pagal meniu ir svoris krenta :D​ 

Atsakyti

Rimtai :hmm:  :D ?

O Tavieji -500g parejo pas mane ir pavirto +500g :D 

Pati nesuprantu kaip as cia taip prisipliusavau :unsure:​ 

Atsakyti