Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,

pas mane 0 :unsure:​ 

Atsakyti

Sveikos, ir aš su 0.. 

Atsakyti

Kaip noriu valgyti ir miegoti... bet ir pavalgius esu...

Atsakyti

Labas vakaras :)

Atostogos baigėsi, laikas grįžti arčiau doros kelio :) per beveik tris savaites klystkelių prisiauginau kažkur 1-1,5 kg. Sunku pasakyti, nes paskutinėm dienom priš atostogas jau nesisvėriau, kad nebesigadint nuotaikos :D Tai sakyčiau visai aš čia padoriai, kai kišau į burną ką mačiau ir ko norėjau :)

Ryt pagal planą vaisiai ir ryžiai. Tai čia planas toks :D tikiuosi įsigyvendins jis :)

Atsakyti

Sveikos merginos :)  Vakar pasisvėriau, ir padariau išvadą, kad laikas imtis dietos (...ir vėl... :oh: ) Tai vat, kiaušiniai  man visai patinka, o be to, jeigu jau Adrienui Brody pasisekė numesti svorio (nors aš jo stambaus nesu mačius), tai kodėl man turėtų nepasisekti lol? 

Ar priimsit mane??

Atsakyti

Selosse junkis :4u: su kokiu svoriu startuoji? 

užburti skaičiai, 0 vėl :blink:​ 

Atsakyti

Selosse, aisku priimsim :4u: Paprastai naujokems gerai krenta, o tai buna spyris mums i minksta vieta :D 

Rebutia, sveika sugrizus :4u: O ka cia sumastei? Vaisiai ir ryziai?Nu kiba kiausiniai pabodo :hmm:  :D 

Pas mane -600g.Niekaip is 70 neislipu.

Atsakyti

na ka, vakarieniaujat? ka skanaus?  pas mane 3kepti obuoliai ir puodas arbatos

Atsakyti

O kuri cia savaite pas Tave :D ?

Pas mane 3 desreles,puse bulves ir agurko gabalas.Kuri savaite - nezinau :D ,bet kad kita vel pirmoji,tai faktas :rolleyes:

Atsakyti

Labas rytas,

improvizuota trečia :) 

-200g, nors kažkiek 

Atsakyti

Labas rytas,

-400g :)​ 

Atsakyti
Sveikos,ziuriu namuciai papilneje bigsmile.gif as tai visai pasileidau...jau susigrazinau visus numestuosius,uzsimeciau dar ir an virsaus.. ax.gif kemsu pyragus,blynus....
Kita savaite pirmoji rolleyes.gif
Atsakyti