Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nu skaniai nuskambejo tie vafliukai wub.gif ,o man dar viena diena lyziaut likus...nevalia gundytis ...laikysiuos is paskutiniuju unsure.gif
ESU IS PRIGIMTIES UZSISPYRUSI,DABAR PATS LAIKAS TAI PANAUDOTI GERAM REIKALUI bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas, ufff net -200 :B ta proga šiandien tikslus meniu ir ne ne į šoną, nors makdonaldas nusimato pakeliui :hmm: 

Mutė taip ir reik, užsispirymo  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

+300g.Kugelis :rolleyes:​ 

Atsakyti
karsta.gif -400 g.,vakar nakti uzkliuvau uz karamelizuotu migdolu,jau maniau viskas,teks ryte bliaut...pasiseke biggrin.gif
Siandien jau jokiu nukrypimu,o tai iki kitu metu nebus sansu i 6 desimtuka isibraut tongue.gif
Labai noriu 69,99999 rolleyes.gif
Man pasiseke,kad esu visiskai abejinga visokiausioms greito maisto uzeigoms,kazkaip jos manes nevilioja irnesakyk.gif Va kugeliams ir visiems kitiems skanestams is tarkuotu bulviu tai....gerai,kad niekas be manes namie ju nekepa tongue.gif
Atsakyti

galiu ir aš ramiai apeiti makdonaldą, bet vaikai ne už ką, o kai dar žadėta buvo.. kartais išpuola joms tokios šventės :)  bet kavos tik atsigėriau ir rami einu miegoti, labanaktis :)

Atsakyti

Labas rytas, pradedu su 76.1 kg, savaites rezultatas -1,4 kg :)  imu antra savaite, jau pirma visai pabodo ir niekaip nesigauna laikytis :) 

O as megstu ir bulvinius patiekalus ir is macdonaldo ir bandeles, todel ir sedziu su tokiu svoriu :rolleyes: oi, Mute mano ir pati didziausia svajone naujus sutikti su 69.999 :D​ 

Atsakyti

Mano savaitės rezultatas +600g.Nei ką sakyt :hmm: 

Bet nelabai galiu dejuot,nes vakar naktį valgiau pyragą vonioj :D ,nu kad nieko nepažadinčiau ir nieks nematytų.Atsiguliau miegot ir toptelėjo mintis galvon,kad būtinai jį reik suvgyt.Dabar arba niekada.Kėliausi,suėdžiau ir vėl atsiguliau.Nu dar taip nebuvo.Manau turiu priklausomybę :D 

Kaži kaip Mutė su savo ryžiais?

Atsakyti
Oi gera doze juoko is ryto gavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iki apsiasarojimo biggrin.gif Nu diena net pasviesejo lotuliukas.gif
As nakti tai ikru sauksteliu nemazai iskabinau,veliau susimasciau,kaip butu ryziai su ikrais ismakaloti biggrin.gif Ryte -700g.Siandien dar paryziausiu,mat kai vaikule paturbinta(sviestas,obuoliai,riesutai,ikrai)tai teks isplest iki 4 dienu ax.gif
Gal su vistadieniais nereikes 4,gal tvarkingai issilaikysiu.
JURGISKI,PABEGAI JAU TOLI,GREITAI BULKU SU KAVA PRIVALGYK-PALAUK GI MANES!!! mirksiukas.gif
Atsakyti

Oi gera doze juoko is ryto gavau lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gifiki apsiasarojimo biggrin.gifNu diena net pasviesejo lotuliukas.gif As nakti tai ikru sauksteliu nemazai iskabinau,veliau susimasciau,kaip butu ryziai su ikrais ismakaloti biggrin.gifRyte -700g.Siandien dar paryziausiu,mat kai vaikule paturbinta(sviestas,obuoliai,riesutai,ikrai)tai teks isplest iki 4 dienu ax.gif Gal su vistadieniais nereikes 4,gal tvarkingai issilaikysiu. JURGISKI,PABEGAI JAU TOLI,GREITAI BULKU SU KAVA PRIVALGYK-PALAUK GI MANES!!! mirksiukas.gif Oi, Mute, tavo zodziai tiesiai vyrui i ausi :lol:  :lol:  :lol: grizo su juostelem, rafaelo, lasiakais ir duona su kanapiu seklom, tai kaip suprantat pradziai buvo saldziai, o po to saldumas lasiakais uzkastas, zodziu :oh: 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiskis: 12 lapkričio 2018 - 21:28
zoo_taz.gif zoo_taz.gif zoo_taz.gif dukra varskes pyraga vel iskepe ir santazu mane priverte ji valgyt,dar ledu sauksteli uzmete...ryt vel ryzius valgyciau,bet nebeturiu ju.Sugadinta diena gavosi...ex....
Papildyta:
Jurgiski,tai vadinasi Tavo MB pasitaise,gal dar bus sansu kazkaip dasivyti biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras, naktinėju... turiu daug darbo, ryt laukia įtempta diena...

savaitės rezultatas -1,6 :)

66,6 pradėjau savaitę :)

Atsakyti
Labas rytas,turiu +,ryte 79kg.Meciau vaikuliavima,griztu prie kiausiniavimo biggrin.gif
Irikira,Tu saunuole,minusuoji issijuosus 4u.gif
Atsakyti