Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

..aha...Oneiga taip pat rimtai kudeja unsure.gif Jurgiski,laikas Taviski su bulkom i kelione suruost mirksiukas.gif biggrin.gif
Susidirbau ir as,vakarienes belaukdama pikantiskos misraines ant 2riekeliu batono uzsimeciau ax.gif
Atsakyti

Zinok,Oneiga pamate,kaip salia drauges atrodo.Daugiau nesifotkinsiu :D .Jurgiskio vyro laukiu :P

Pffff kas cia tos dvi riekutes po mano bulkos.Juokas.

Atsakyti

Oneiga, liuks rezultatas :) mano drauges visos iki 60kg, bet as tiek net nesiruosiu kudet :D per plonos jos jau  :B 

na greit pabegti nesiruosiu, cia pirma savaite tokia, o po to gli buti didziulis stop :hmm:​  vyras dar uz menesio grizta, tai tiek ir turiu laiko, tada prasides ir vakarienes skanios ir t.t. :D

Atsakyti
.as vakar salia dukros i kadra papuoliau-tryniau su riksmais tongue.gif Visai nelinksma i nuotraukas ziuret scare.gif Vadinasi as ne vienisa sioje ,,bedoje'' biggrin.gif
Kasdel riekuciu-jos milziniskos tongue.gif ir dar su kalnu pikantiskuju...o katik ir smotas vistienos neliesos sulindo,teko keptu obuoliu atsigaivinti,riebuma nustumti.Nezinau kaip ryt svarstykles isdris man i akis paziuret tongue.gif
Mastau,kad gal kokios naktines kavos noriu hmm.gif
Atsakyti

Labas rytas, tik -100g, o tikejaus daugiau :) iki vakaro atsilaikiau, o vakare pasileidau, tik si kart nevyras kaltas, sese, pridejus torto ir grybuku :rolleyes: 

O su fotkem ir man nepatinka, vos i objektyva telpu, o is sono kaip septintam menesi :D 

Visas su pyragu diena :birthday2:​ 

Atsakyti
Laba,-200g,dabar liko pradziai 10kg numest tongue.gif tiktai biggrin.gif ,o veliau nors kokius 5 rolleyes.gif
Siandien gal be nukrypimu atsilaikysiu ax.gif
Oho kokia siandien diena,kaip cia nuo pyrago issisukt blink.gif iskept tai reiketu... ax.gif Oi Jurgiski,kodel priminei biggrin.gif
Atsakyti

+300g.Bulka kalta :huh2: Rytoj kaltas bus obuoliu pyragas, nes iskepiau ir du gabalus suslamsciau.O ka daryt :hmm: ?Pyragu diena gi :rolleyes: 

Atsakyti
...o as vietoj vakarienes gavau pols leda ir dar dabar dukra ,,angeliska'' pyragakept sumaste,jau tesla gamina stenedama tongue.gif Kapec mano dietai blink.gif
O kalciausia bus Jurgiskis mirksiukas.gif nebuciau zinojus,kad pyragu diena,nebuciau pranesus apie tai dukrai,nebutu ji sumascius nakti pyrago kept....ex....
Kaip zmogus issiviriau kiausiniu,jau apie saloteles svajojau....ir ka dabar daryt,teks ju atsisakyt,jau leda suraiciau,dar teks ir kepini isdegustuot-kaip vaikui atsakysi biggrin.gif
Papildyta:
ryt minuso nematyt angel_sadangel.gif
Atsakyti

Oi Mute :lol:  :lol:  :lol: Nu tai aisku - aplinka kalta.

Ka tik pasitraukiau nuo bliudo su saltiena.Ai nereik mums to minuso ryt :ax:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 06, 22:19)
<p>Oi Mute lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu tai aisku - aplinka kalta.</p><p>Ka tik pasitraukiau nuo bliudo su saltiena.Ai nereik mums to minuso ryt ax.gif </p>

...kaip saltienos noriu blink.gif bigsmile.gif jatauuuuu...reiks virt,jau nebegaliu kaip skrandis uzgurge...
Na va, suraiciau pyrago gabala-skanu buvo.Gera kepejele uzauginau,vargas mano figurai tongue.gif Ramina dabar,kad cia didzioji dalis tai varskes...ex... ax.gif O ryt atvesesbus kitokio skonio...ka reikes daryt,juk noresiu paragaut....
Atsakyti
Sveikos smile.gif po vakarykstes pyragu nakties-500g bigsmile.gif Jau siandien tikrai nebliesiu jokiu neleistinu skanestu tongue.gif
Atsakyti

Mute, tai tau sekasi :D

man ne taip gerai, tik -100, mama irgi iskepe, prisimene, kad prasiau pries gera menesi pyraga iskepti :D tai  suvalgiau gera dideli gabala... gerai kad ne pliusas...

Atsakyti