Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikutes,saunuoles graziai minusuojat :super: As tai su migrena pora dienu galinejaus,senokai tokios stiprios nebuvo...zodziu dieta nuo pirmadienio.Dabartinis svoris 78,7kg.Pirmadieni busiu sustiprejusi,atsigavusi ir pasiruosusi jus vytis :) 

Atsakyti

Pas mane 0. Neteisinga vakarienė buvo :rolleyes:

Atsakyti

O pas mane vėl tas pats 76.3 kg :) laba visoms :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 11 02, 18:15)
<p>O pas mane vėl tas pats 76.3 kg smile.gif laba visoms biggrin.gif </p>

Tai manes truputeli luktelk flirt.gif ,tegu MB pyragaiciais dar palepina mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas, -300g

Atsakyti

Nežinau ar galiu tikėt svarstyklėm, bet -1kg.Kažko daugokai atrodo.

Atsakyti

Ką kemšat visos?Aš labai labai sušalau ir didžiulį cepeliną sukimšau.

Ryte buvo 0.Va ar nepakenkė cepelinas - bus aišku ryt :D​ 

Atsakyti

Labas rytas, jooooo privalgiau 77.5kg :angel_sadangel: jau senokai tokio skaiciaus nemaciau, Mute jau pavijai mane, gal dabar draugiskai ridenam zemyn :mirksiukas:​ 

Atsakyti
Laba smile.gif geda-peleda man...80,2kg cray.gif Prisdirbau kaip nezinau kas...siandien pusrycius pramiegojau,tad tikkavos isgeriau ir laukiu pietu.Kepsiu pietums obuoliu.
Siandien manau,kad nebeisdykausiu su maistu ax.gif
Atsakyti

Sveikos, cepelino vakar atsisakiau, bet vistiek +200 uždirbau :D vėlyva vakarienė buvo, apie 21val ir medaus porą šaukštelių suvalgiau.. 

bet savaitės rezultatas -2.600  :rolleyes: 

Atsakyti
Va ir vel tas pats,atbegai cia, sukudesi ir paliksi mus storas biggrin.gif ir sekasi gi TAU ax.gif te 4u.gif
Atsakyti

Liuks rezultatas,Irikira :4u: 

Svarstykles rodo ka nori.Tris kartus ryte sveriausi,tris kartus skirtingai rode :D 

Imu didziausia skaiciu,o tai reiskia,kad sveriu 70kg.Savaites rezultatas -1,1kg.

Bet siandien jau susidirbau.Suedziau degalines bulka :unsure:​ 

Atsakyti