Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Mes darbe pietaujam 10.30 tai galima kaip ir pusryčius užskaityti, nes jei 7 namie pusryčiai, tai 10.30 pietūs labai anksti :) 

o namo grįžtu 18, tai jau vakarienė gaunasi...

Valgom tą patı ką ir mokiniai,kolkas skanu :) 

Atsakyti
Laba smile.gif vakar tik pusryciai buvo dietiski,veliau net nepasakosiu kas ir kiek.... tongue.gif Mano didziai nuostabai-200g blink.gif Tai jau 79,8 bigsmile.gif kaip baisu 80 svarstykliu ekranelyje matyty!Jurgiski,palauksi? mirksiukas.gif O tai Oneiga dabar prades pavyzdingai laikytis,dabar yra i ka lygiuotis biggrin.gif Irikira,na ir drasi,nebijai nuo musu edrumo virusu uzsukresti tongue.gif Gal tikrai sugebesi mus i doros kelia suginti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 30 spalio 2018 - 13:23
Kaip laikotes?As tai susigundziau saldainiais,sustraksejo kokie penki .Nupirkau,kad butu ko prie kavos pavaisinti,slyvos sokolade...jauciu,kad pati ir susivaisinsiu biggrin.gif
Atsakyti

Nu kaip, kaip...Kaip visada :D Per pietus kazkokiu budu lekstej atsidure bulviu kose,pavakary - bulka su kumpeliu, vakare- saldainis.Noreciau dar ir Tavo tu slyvu, bet, jauciu, neber :liezuvis:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

-400g.

Atsakyti

Labas rytas, per dvi dienas tik -200g :)​ 

Atsakyti

Gi sviesto pokelis,gerai :D 

Kazi kur visos dingusios?Rebutia,tai,matyt,sildosi,o kur likusios? :ploja2:​ 

Atsakyti
Sveikos,siandien kaip visada-iki vakarienes nieko nevalgiau,o tada prasidejo;makaronai,sokoladas,obuoliu pyragas...nu ryt jau dieta!!!O JUS SAUNUOLES 4u.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

-400g šiandien ryte buvo.. labai norėjau valgyti, bet atrodo atsilaikiau

Oneiga, Jurgiskis šaunuolės minusas  :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

-600g.

Kazkokia slogi nuotaika.Gal kad tokia diena.

Mute, tai vel pyraga kepei?As vis apie ji pagalvoju, bet nekepu, nes pati ir suslamsciau.O ko nevalgai visa diena?

Atsakyti

Sveikos, Oneiga puikus rezultatas :4u:​ mano -400

Atsakyti

Labas rytas, kur dingot? man liūdna vienai :D 

ir dar -400 :) 

Atsakyti