Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, -200g. Kas nutiko Oneiga?

Atsakyti

Ai, kartais vaiku sprendimai pritrenkia :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 24, 10:45)
<p>Labas rytas,</p>
<p>-1kg.Apturejau stresa vakar ir burna uzsiriso staigiai  cray.gif.</p>

blink.gif oho blink.gif vaikai.....
Pas mane 0.Tai ryziu nelesiu tongue.gif

Jurgiski,tai po pakeli tirpdai biggrin.gif
Atsakyti

Mute, prikirtai cebureku ir 0?Dietinius virei? :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 24, 15:23)
<p>Mute, prikirtai cebureku ir 0?Dietinius virei? biggrin.gif</p>

...aha tongue.gif ir siandien nuo pietu juos kirtau biggrin.gif ,vakarienei keptos bulves su mesyte ir kalafiorais,veliau ledai su j.serbentu sirupu,dar veliau rukyta sonine su duona su saulegrazom+marinuotais agurkeliais,dar veliau sumustinis su suriu (batonas,sviestas ,suris ir ant virsaus batonas)...veliau biggrin.gif 5pomidoriukai....ir einu miegot ax.gif
Atsakyti

:lol:  kas Tau, Mute?Taip iki 2 nakties ir kimsai?Pasismaginai. Pas mane 0.Vakarienei keptos bulves buvo. Labas rytas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 25 spalio 2018 - 07:08
Laba ax.gif 78,9 ax.gif
Atsakyti

Aš net ant svarstykliu ryte nelipau, o tai vskar pietums buvo pica, pries einant miegoti juosteliu privalgiau, tokios šviezios, tokios skanios buvo :D 

Laba visoms :) beje siandien ir kisu viska :D​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 10 25, 15:20)
<p>Aš net ant svarstykliu ryte nelipau, o tai vskar pietums buvo pica, pries einant miegoti juosteliu privalgiau, tokios šviezios, tokios skanios buvo biggrin.gif </p><p>Laba visoms smile.gif beje siandien ir kisu viska biggrin.gif </p>

biggrin.gif ale kaip smagu,kad ne viena as cia taip isklydau is doros kelio tongue.gif Kazko nesigauna dietintis nors tu ka unsure.gif Pusryciams pora kavu,pietums plivas su vistiena,pavakariams rukytos sonines pora gabaliuku,vakarienei nezinau kas gausis ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

svoris stovi vietoj ir ne krust,o valgau lyg ir tvarkingai.Ai vakar pietus praleidau,bet vakariene tvarkingai.Tai kas cia yr :hmm:

Vakar vakare,jauciu,lupa kaista.Zvilgt i veidrodi - nu gi grazuole :D Lupa uzsiraicius iki pat nosies.Reik lipt is lovos,paziuret kiek dar grozio liko.

Atsakyti
Labas rytas, pas mane 76.9 kg, per dvi dienas +1kg doh.gif
Atsakyti
Sveikos,jums gerai,dar nedaug bedu,va as tai ryte pamaciau 78,9 blink.gif Ir ka,pusryciu nevalgiau,pietums vakarykstis plovas ,3 gabalai obuoliu nuodemingo pyrago...vakare gal ir tvarkingiau valgysiu.Mastau vakarienei lasisos pakept. blink.gif
Reiketu iki sodo sulakstyti,paziureti kaip ten pomidorai siltnamyje jauciasi.
Oneiga,pas Tave dar jie gyvi?
Atsakyti