Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Mokykis mokykis,o tai kaip as,ta dizaina kas pora metu keisi :D Is pradziu MB dar burbedavo,o dabar tik paklausia ar nederetu tiems augalams ramybes duot.Tada pasisiausia visos mano plunksnos ir bunu palikta ramybeje.

O Tu vysniu turi? As bandziau sodint, bet vis neisgyvena.Gal per slapia.Sakiau dar kart bandysiu,tai dabar maniskio plunksnos pasisiause :D

Neisgyveno saldainis ir du kepti varskeciai.

Atsakyti

Sveikos, 71,8kg.Pirma savaite.Nu kaip kitaip :D Siandien as namie ir dirbu,kaip uz pinigus :rolleyes: Siltnamis sutvarkytas,silauogems vieta paruosta,lapai siek tiek pagrebti,dar prasimazgosiu troba ir griebsiu knyga.Dar vienas geris,kad isgeriau dvi stiklines vandens :D Gal kuri buvot filme „Tarp pilku debesu”?

Jurgiski, ar jau atsirado taviskiams noras mokytis :D ?

Oi, neklausk, kazkoks siaubas :oh: jau stogas man vaziuoja, vakarais be balso bunu :) gerai, kad kita savaite atostogos bus, atsigausiu truputi :D 

O siandien kol kas tvarkingai, pietums buvo pamelo, vakarienei kiaulienos sonkauliukai su raugintais kopustais, aisku darbe keli sausainukai isoko :D 

Ir as noreciau darziuko ir gelynu, dabar tik pas sese pasigroziu jos plantacijom, arba is mamos tempiu namo :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 22, 17:19)
<p>Mokykis mokykis,o tai kaip as,ta dizaina kas pora metu keisi biggrin.gif Is pradziu MB dar burbedavo,o dabar tik paklausia ar nederetu tiems augalams ramybes duot.Tada pasisiausia visos mano plunksnos ir bunu palikta ramybeje.</p>
<p>O Tu vysniu turi? As bandziau sodint, bet vis neisgyvena.Gal per slapia.Sakiau dar kart bandysiu,tai dabar maniskio plunksnos pasisiause biggrin.gif</p>
<p>Neisgyveno saldainis ir du kepti varskeciai.</p>
<p> </p>

Tai ir as keitalioju ir dar ne kas pora metu,o kas metai tongue.gif
Vysniu turiu,tik jos kazkaip manes nelabai megsta,prastai dera ax.gif Kazko nedarau ka mama joms darydavo:unsure:Viena kazkaip numete neisaugusius lapus ir sudziuvusius ziedus,sakos gyvos.Palikom,gal atsigaus,grazus medelis.. Noreciau tresniu pasisodinti ir dar persiku,ir dar abrikosu ,ir dar silauogiu,pakeisti kriause,...zodziu...reikia sodybos,o ne sodo biggrin.gif
Siandien visai nedieta ax.gif ryt garantuotai pliusas ,,dziugins''.Ledu puse dezutes,riesutai,bandele su klevu sirupu ir pinijomis,bandele,valstieciu''ar kaip ja ten,reikejo ismeginti kuo ji kitokia,ir kodel brangesne uz ,,kaizerio''(ruosiausi antradieniui su treciadieniu)zodziu i Lidla man negalima eiti schmoll.gif Dar surio likuti pribaigiau,o tada vakarienei vakarykstes vistienos likutis.
Jauciuosi nusikaltusi angel_not.gif
Atsakyti

Labas vakaras,

šiandien -400 g.. kaip bus rytoj, rytas parodys :D

Neauginu nieko, nieko planuoju ir Lidl neturiu ką pirkt :D na nebent kumpio ant picos, sūrio ant picos, aštrių riešutų ir sūdytų gliaudytų sėmkių :D Žodž visai nereikalinga pardė ant svieto :D :D gal ir gerai, nes Aldi turi skanaus šaldyto sūrio pyrago, o Lidl ne, tai kaip ir ramu :D :D :D

Atsakyti

Labas rytas, -200g :) tikejausi daugiau, bet kaip Mute pasakytu, visas pakelis sviesto :D​ 

Atsakyti

Rebutia, nenoriu gasdint, bet uz toki pasisakyma apie Lidla gal nukentet :D Palauk, ateis Mute.... :P

Ir is viso, kas cia per baltarankiskumas?Nenoriu, neplanuoju...Reikia gi :lol: Kartais nelabai aisku kam, bet vis tiek reikia :ax:

-300g, o tikejausi visu kg daugiau :D

Labas rytas.

Atsakyti
sveikos, o as laukiu delcios biggrin.gif kazkaip menulis kaltas kad svoris nekrenta devil.gif , ir ziuriu ne tik man vienai
'reik eit paieskot laidos nuo iki apie kazkoki storuli aktoriu kur daug kg numete, nedaziurejau kai rode ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 23, 08:24)
<p>Rebutia, nenoriu gasdint, bet uz toki pasisakyma apie Lidla gal nukentet biggrin.gif Palauk, ateis Mute.... tongue.gif</p>
<p>Ir is viso, kas cia per baltarankiskumas?Nenoriu, neplanuoju...Reikia gi lotuliukas.gif Kartais nelabai aisku kam, bet vis tiek reikia ax.gif</p>
<p>-300g, o tikejausi visu kg daugiau biggrin.gif</p>
<p>Labas rytas.</p>

biggrin.gif as supykus ant Lidlo,mano skaniuju ledu ten nebera,nebeprekiauja unsure.gif O siaip tai ten visko randu ir ko reikia ir ko nereikia tongue.gif As aplamai atsirinkus tam tikrus produktus is visu PC,bet va kai uzkliunu uz neisbandytu nauju produktu...tada pliusuojasi tongue.gif Kai ateis Aldi tada ir ja issmirinesiu,va tik kada tai bus rolleyes.gif
Siandien 0,tai nors tiek gerai biggrin.gif ale geri tie lidlo ledai,dietiniai turbut hihihi.gif
Issikepiau kiaulienos kumpio smota,velinsiu pietus.Gal taip nakti nebenutruksiu tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2018 10 23, 08:10)
<p>Labas rytas, -200g smile.gif tikejausi daugiau, bet kaip Mute pasakytu, visas pakelis sviesto biggrin.gif </p>

..as turbut perdaug sviesto usipirkau,ziuriu,kad kazko nebetirpsta jis pas mane tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(as** @ 2018 10 23, 15:33)
sveikos, o as laukiu delcios biggrin.gif kazkaip menulis kaltas kad svoris nekrenta devil.gif , ir ziuriu ne tik man vienai 
'reik eit paieskot laidos nuo iki apie kazkoki storuli aktoriu kur daug kg numete, nedaziurejau kai rode  ax.gif

Taigi jis buvo skrandi persirises mirksiukas.gif o daugiau tai tik viena-ziuret ka dedi i burna ir kiek to viso pri...,zodziu reikia neesti ,o valgyt tongue.gif
Man du kaltininkai aiskus:PMS ir pilnatis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2018 10 23, 00:14)
<p>Labas vakaras,</p><p></p><p>šiandien -400 g.. kaip bus rytoj, rytas parodys biggrin.gif</p><p>Neauginu nieko, nieko planuoju ir Lidl neturiu ką pirkt biggrin.gif na nebent kumpio ant picos, sūrio ant picos, aštrių riešutų ir sūdytų gliaudytų sėmkių biggrin.gif Žodž visai nereikalinga pardė ant svieto biggrin.gif biggrin.gif gal ir gerai, nes Aldi turi skanaus šaldyto sūrio pyrago, o Lidl ne, tai kaip ir ramu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

Tavasis Lidlas ne LT kaip suprantu,tai ir asortimentas kitoks mirksiukas.gif O saldyto surio pyrago lyg ir maciau,bet manes tai neuzkabina.Man ledai,ledai... biggrin.gif
Atsakyti

Mano Lidl LT :D asortimentas kaip visur :) bet gal jei kasdien uzeiciau, rasciau pamazu kas gero :) 

Atsakyti

Nu bet oras siandien,tai tik valgyk ir storek.Prisiviriau obuolienes puoda :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2018 10 23, 16:57)
<p>Mano Lidl LT biggrin.gif asortimentas kaip visur smile.gif bet gal jei kasdien uzeiciau, rasciau pamazu kas gero smile.gif </p>

Geriau neik,o tai kaip as vis kazka smalsaudama surasi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 23, 19:20)
<p>Nu bet oras siandien,tai tik valgyk ir storek.Prisiviriau obuolienes puoda rolleyes.gif</p>

oras tikrai storejimui tinkamas-tai ir dariau blush-anim-cl.gif Dar uzsimaisiau tesla,pasiruosiau maltos mesos-kepsiu ko zadejau nebekept tongue.gif tiksliau virsiu aliejuje-taip teisingiau tongue.gif
Ryt gal vistik ryzius virt,o tai kazkaip nebesusivaldau blink.gif Palaida bala..
Atsakyti

Labas rytas,

-1kg.Apturejau stresa vakar ir burna uzsiriso staigiai  :cray:.

Atsakyti