Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O tai siandien neisdykavai?As vel isikandus cebureka...mastau,kad velnip tuos preskus ryzius,valgysiu tvarkingai ir tiek tongue.gif Ko cia sau stresa kelt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 20 spalio 2018 - 22:48

Isdykavau ir vakar,ir siandien.Jau netoli 73kg.Ot tai dietos laikomes.Tik i pliusa  ir i pliusa :D

Atsakyti
As beveik prisiauginau viska ka buvau nukracius verysad.gif Taip edrunei ir reikia tongue.gif
Tai pirmadieni gal surimtejam mirksiukas.gif Siandien pusryciams tik kava,mat po vakarykscio apsirijimo dar alkio nejauciu biggrin.gif Pietums darbas sode ir viskas ka ten rasiu valgomo,o vakarienei kepta vistiena.O kaip gausis tai bus matyt ax.gif
Atsakyti

Tikrai rimtejam.Man pora baliu nusimato,tai jau aisku,kad vienam stirna nebusiu,tai gal nors kitam :D

As tingiu siandien dirbt,tai trinuosi is kampo i kampa.Kaimynes nematau,pletku ner,nu ne koks sekmadienis :D

O gal reik eit laukan :hmm:

Atsakyti

Laba,

nuostabi dina, +700 g.. Jei taip ir toliau, gal tų per didelių šortų ir nereiks grąžinti :D :D :D bus pats tas atostogoms :D

Atsakyti
Buvau sode,dusia atsigavo smile.gif Tokia grazi diena,saulute,vejelio nebuvo wub.gif Pasidarbavau su grebliu,t.y. pasportavau tongue.gif Issikepiau vistienos,zodziu gerai diena praleidau smile.gif
Kad tik ryt svarstykles geros butu tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas :) stabiliai 76.3 kg nuo antradienio :D​ pirma savaite.

Atsakyti
Labas rytas,78,3kg-padirbejau tongue.gif Visu neatauginau ir gerai biggrin.gif Pirmoji ir pas mane.Va tik ryte prie kiausinienes su spirguciai buvo ir rsumustinis su suriu ax.gif
Pietums melionas,vakarienei turbut vista,o gal kumpio smota kepimo maise iskepsiu rolleyes.gif Susiplanavau,o kaip bus bus matyt tongue.gif
Atsakyti

Sveikos, 71,8kg.Pirma savaite.Nu kaip kitaip :D Siandien as namie ir dirbu,kaip uz pinigus :rolleyes: Siltnamis sutvarkytas,silauogems vieta paruosta,lapai siek tiek pagrebti,dar prasimazgosiu troba ir griebsiu knyga.Dar vienas geris,kad isgeriau dvi stiklines vandens :D Gal kuri buvot filme „Tarp pilku debesu”?

Jurgiski, ar jau atsirado taviskiams noras mokytis :D ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 22 spalio 2018 - 11:32
O tai silauoges kada sodinsi?Cia pavasariui gal vieta paruosei?Kazko pirmadieni pradedi su mazu svoriu,juk 73 turejai unsure.gif Kazkaip niekaip nelimpa Tau svoris tongue.gif
Atsakyti

Nezinau kaip cia taip nukrito.

O del silauogiu,tai eisiu googlint kada geriau sodint.Tris reikia persodint,bet jau toki griovi isvariau,kad dar tris teks nusipirkt :D Dar gal koki serbenta papirksiu.

Atsakyti
Man taip pat reiketu ju pasisodint,va tik sodo aplinkos dizaino nenusipiesiu tongue.gif Gal kokius kursus pabaigt,kaip sakoma mokintis niekad nevelu biggrin.gif
Atsakyti