Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Rebutia @ 2018 10 09, 21:28)
<p>Tai gal ir būčiau biggrin.gif jei tik mėsytes valgyčiau, o ne priedo dar visko kas nesveika ir visai nebūtina biggrin.gif </p>

Tai beliko smulkmena,tik atsisakyti kas nesveika tongue.gif Cia kaip man nuo ledu atprasti biggrin.gif
Atsakyti

mhm, ta sunkiausia dalis liko :D ir viskas :D vaikštau kaip smilga :D

Atsakyti

Suedziau leda.Dideli.Nu ne deze,kaip Mute :P ,bet vis tiek.Taip besidietindamos mes ne smilgom,o Stelmuzes azuolais patapsim.

As tingine,tai jokiu salotu rudeni neseju.Manau,nebeuzaugtu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 09, 22:44)
<p>Suedziau leda.Dideli.Nu ne deze,kaip Mute tongue.gif ,bet vis tiek.Taip besidietindamos mes ne smilgom,o Stelmuzes azuolais patapsim.</p>
<p>As tingine,tai jokiu salotu rudeni neseju.Manau,nebeuzaugtu.</p>

a skanus ledas buvo bigsmile.gif ?As pavalgiau ir kad uzeis dar didesnis alkis blink.gif arbata siaip taip prigesinau,dabar kartosiu dar viena puodeli.Reikia begt greiciau i lova,kad neilysciau i saldytuva tyrinet ar yra kas valgomo tongue.gif Ir is kur tas edrumas naktimis islenda doh.gif
Atsakyti

gal jau 3 mėn šaldiklyje stovi du pradėti indeliai citrininių ir juodųjų serbentų ledų indeliai :D jokio noro pribaigt jų :D bet va čipsai riešutukai tai nestovėtų nei trijų dienų :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 09 spalio 2018 - 21:54
labas rytas, suraitytas, bandau grizt i ritma, vakar lyg ir neblogai nekes nes sian -800 turiu, bet vistiek pririrjus buvau nemazai uzvakar tai vis dar nukratinesiu pliusa ax.gif atradau kaip skanu yra virtas kopustas, biski druskytes biski petrazolytes, ir dar ta skystimuka toki kaip bulijona isgeriu, ir sotu ir sveika, ir kaloriju nedaug ax.gif tai va jau pusryciam privalgiau kopusto, siek tiek lasisos, tai jau pilvas nestuke.gif tai gerai kad namie esu, nes po tokio maisto i wc labai greit prispiria biggrin.gif

QUOTE(Oneiga @ 2018 10 08, 20:34)
<p>as**,maziukui  4u.gif​ .Sveikit.Neprisimenu,gal ir klausiau kokio amziaus Tavo vaikiukas?</p>

dekui, jau geriau 4u.gif du su puse pipiriukui wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 10 spalio 2018 - 07:41
Laba,-600g.Vakar pirma diena kai issilaikiau be grieku bigsmile.gif Bandysiu ir siandien tai pakartoti smile.gif
Atsakyti

Sveikos :) o pas mane per dvi dienas +500g :oh:  :cray:aisku, kad vyras kaltas, vel su tokiom skaniom varškinem bandelem grizo, tai ir priedziau :(​ 

Atsakyti

:D vel jurgiskio vyras su bulkom.

O pas mane vel 0 :unsure:

as**,nu tikrai dar pipiriukas :wub:

Atsakyti
Mano sios dienos visi planai sugriauti zoo_taz.gif dukra dar is doros kelio truputi isvede;riesutais su medumi ir druska sugunde,italiska deserta isiule...oxxxxxxxx...
Dabar laikausi is paskutiniuju,saldiklyje yra apsigyvenes ledas ax.gif
Vaje kaip sunku dabar man doh.gif
Atsakyti

Manau,jis neišgyvens :D  :P

Bliūdas pomidoru su grietine ir mėsytės gabalas sulindo.Darausi dar kažko :D

Atsakyti

O pas mane kukuruzo burbuole, pamisus paskutiniu metu del ju :D ir kavos puodelis su keliom datulem, cia kad saldu butu :D​ 

Atsakyti