<p>Bet tai,Mute,nepalik musu.Rasyk,kaip kris svoris.As ,jauciu,neissilaikyciau tu 9 dienu.</p>
Lagaminu nesikroviau,lieku siuose namuciuose

as**,maziukui .Sveikit.Neprisimenu,gal ir klausiau kokio amziaus Tavo vaikiukas?

Aš galvoju, kad pas mane kažkoks demonas namie gyvena... Iki pietų atsilaikiau su 2 obuoliais ir kriauše, pietums vakarykščiai jautienos šašlai keli ir marinuoti kopūstai.... o vakare pora keptų kiaušinių, lazdyno riešutai, pora saujų skittles... o realiai gi būtų pilnai kiaušinių užtekę, kai pagalvoji
...as ryt griztu pas jus su kiausiniais,pasiaiskinti turbut neverta ir taip visoms aisku kodel
sveika sugrizus.
Pas mane 0.Vietoj kiausiniu vakare buvo visko po truputi.Burokeliu misraine,mesytes gabaliukas ir dar sokoladukas.Ai dar batono riekute su feta.Tikrai kazkas atsitinka vakarais

Man labai smalsu,kaip saslykas is jautienos

Mano vakarykste istorija

Ryte 77,4kg,-800g

Siandien pusryciai pramiegoti,tad dabar mastau kuri diena pas mane,ar pirmadienio,ar antradienio

Vakarienei nesumastau ka ruost,gal kokios maltos mesytes pasidairyt,o gal kokios triusienos nusipirkt,kazkur uz akiu buvo uzkliuvusi akcija triusienai

Mute,leidziu sodint cesnakus,nes jau leido man Bet pamaskatavo pirsteliu pries nosi,kad jokiu budu jie neturi sudygt.Nu zodziu...
Pas mane siandien pirmos savaites treciadienis gal
Jautienos šašlykai, taip šiek tiek sausoki.. Marinavau kokias 3 val su prieskoniais ir majonezu Na receptas nėra origanlumo viršūnė
bet gavosi visai neblogai
Aš aišku esu vištienos ir kalakutienos fanė, bet kartais smagu būna ir kitokia mėsa

Jautiena kazkada mokedavau skaniai paruost,o gal kazkada jautienos geros gaudavau

Valgyt kaip vilkas noriu,kepu blauzdeliu mesyte su grybais ir svogunu,kmynais,ant sviesto.Galvoju,kad koki sauksta grietines imesti

Oneiga,mastau,o jei siltnamyje salotu paseciau,gal dar uzaugtu

Tai gal ir būčiau jei tik mėsytes valgyčiau, o ne priedo dar visko kas nesveika ir visai nebūtina