Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

sveikos, o man nesigavo isokt i pirmadienini ritma, maziukas apsirgo, tai jau 5 ryto kimsau bandeles prie kavos, ir poto dar visokias nesamones, miego trukumas, nu nieko, gal ryt jau sviesene diena bus, sian zadu jau taip labai nebeesti, tik ziuresim kaip cia seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 08, 13:27)
<p>Sveikos, pradedu su 70,2kg.Bandysiu antra savaite,tik nezinau ar valios uzteks.Labai silpnos vakarienes antroj savaitej hmm.gif</p>
<p>Bet tai,Mute,nepalik musu.Rasyk,kaip kris svoris.As ,jauciu,neissilaikyciau tu 9 dienu.</p>

Lagaminu nesikroviau,lieku siuose namuciuose mirksiukas.gif Tad ir pasiekimus cia jums pateikinesiu ax.gif Tureciau vidutiniskai 5kg nupurtyt,o kaip gausis tai bus matyt...zinai kaip su manimi buna tongue.gif
Atsakyti

as**,maziukui  :4u:​ .Sveikit.Neprisimenu,gal ir klausiau kokio amziaus Tavo vaikiukas?

Atsakyti
...as ryt griztu pas jus su kiausiniais,pasiaiskinti turbut neverta ir taip visoms aisku kodel irnesakyk.gif
Atsakyti

Aš galvoju, kad pas mane kažkoks demonas namie gyvena... Iki pietų atsilaikiau su 2 obuoliais ir kriauše, pietums vakarykščiai jautienos šašlai keli ir marinuoti kopūstai.... o vakare :unsure: pora keptų kiaušinių, lazdyno riešutai, pora saujų skittles... o realiai gi būtų pilnai kiaušinių užtekę, kai pagalvoji :huh2:​ 

Atsakyti

...as ryt griztu pas jus su kiausiniais,pasiaiskinti turbut neverta ir taip visoms aisku kodel irnesakyk.gif

:lol:  :lol:  :lol: sveika sugrizus.

Pas mane 0.Vietoj kiausiniu vakare buvo visko po truputi.Burokeliu misraine,mesytes gabaliukas ir dar sokoladukas.Ai dar batono riekute su feta.Tikrai kazkas atsitinka vakarais :(​ 

Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif REIKIA TUOS VAKARINIUS KIPSIUKUS MUMS KAZKAIP SUSIVIENIJUS ISGINTI LAUK!!! essen.gif
Man labai smalsu,kaip saslykas is jautienos blink.gif ar jis nesausas?Labai dietinis turetu gautis ax.gif
Mano vakarykste istorija tongue.gif :pusryciams tik vanduo ir pora kavu,pietums ryziu bliudelis(basmati be druskos),vakare dukrai sumasciau likusia vistienos krutinele su morkom,svogunu ir cesnaku patroskinti,tad galiausiai gavosi plovas tongue.gif Na ir jau aisku kur like preski ryziai nukeliavo biggrin.gif Buvo viskas padruskinta ir skaniai su pakartojimais suvalgyta...veliau dar keli gabalai pyrago su obuoliais damusti,kad nebutu namie griesnu pagundu lotuliukas.gif Ai dar 5 obuoliai.
Ryte 77,4kg,-800g bigsmile.gif
Siandien pusryciai pramiegoti,tad dabar mastau kuri diena pas mane,ar pirmadienio,ar antradienio unsure.gif Gal pirmaja imt hmm.gif Dilema....
Atsakyti
Pietums 4 obuoliai,vadinasi siandien pirmadienio meniu,o ryt persoku i treciadieni biggrin.gif
Vakarienei nesumastau ka ruost,gal kokios maltos mesytes pasidairyt,o gal kokios triusienos nusipirkt,kazkur uz akiu buvo uzkliuvusi akcija triusienai ax.gif
Atsakyti

Mute,leidziu sodint cesnakus,nes jau leido man :D Bet pamaskatavo pirsteliu pries nosi,kad jokiu budu jie neturi sudygt.Nu zodziu... :D

Pas mane siandien pirmos savaites treciadienis gal :rolleyes:

Atsakyti

Jautienos šašlykai, taip šiek tiek sausoki.. Marinavau kokias 3 val su prieskoniais ir majonezu :) Na receptas nėra origanlumo viršūnė :D bet gavosi visai neblogai :) Aš aišku esu vištienos ir kalakutienos fanė, bet kartais smagu būna ir kitokia mėsa :)

Atsakyti
Vien tokias mesytes valgydama turetum buti,, kaulu vyniotinis'',va as tai riebesnes mesytes megeja ax.gif Man kokiu lasinuku,sonines...o saslykas tik is sprandines rolleyes.gif
Jautiena kazkada mokedavau skaniai paruost,o gal kazkada jautienos geros gaudavau hmm.gif Nu zodziu,dabar pati nezinau ko noriu tongue.gif ai,zinau-sulieknet biggrin.gif
Valgyt kaip vilkas noriu,kepu blauzdeliu mesyte su grybais ir svogunu,kmynais,ant sviesto.Galvoju,kad koki sauksta grietines imesti rolleyes.gif Siandien dar be grieku,2agurkus sugrauziau,kad ko is namiskiu nesuesciau biggrin.gif
Oneiga,mastau,o jei siltnamyje salotu paseciau,gal dar uzaugtu unsure.gif ar esi bandzius?
Atsakyti

Tai gal ir būčiau :D jei tik mėsytes valgyčiau, o ne priedo dar visko kas nesveika ir visai nebūtina :D 

Atsakyti