As tai siandien visai tvakingai, tik vakare prie kavos 4 mazos spurgytes, o daugiau pagal meniu
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 11, 21:03)
Ko cia taip pasismulkinai su ledais?
Sveikos,vakar ,,pasismulkinau'' su ledais,bet atsigriebiau vakare sus naminiais sausainiais,rukytu kumpiu.Ryte dziaugiausi -100g pamaciusi Bet daugiau nebenoriu to kartot...
Jurgiski,saunuole ,kad issilaikei
QUOTE(Irikira @ 2017 02 12, 20:46)
Ahoj
tai picų prisivalgiusios šiandien tylite
aš turiu +1,3 netgi, bet tai daugiau balių nenusimato. Nors valgiau negriešną maistą pvz. keptą žuvį, daug pliusui įtakos man alkoholis turi...
tai picų prisivalgiusios šiandien tylite
aš turiu +1,3 netgi, bet tai daugiau balių nenusimato. Nors valgiau negriešną maistą pvz. keptą žuvį, daug pliusui įtakos man alkoholis turi...
Už tai ir tylim, aš po vakarykštės picos +2kg šiandien radau, nors verk
Nekrenta tas svoris nors tu ką, 4 savaitės bado ir špyga taukuota.
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 12, 22:01)
Už tai ir tylim, aš po vakarykštės picos +2kg šiandien radau, nors verk
Bet tai juk Tu nebadavai,valgei As badu vadinciau tikra badavima,kai vien vandeneli geri,as taip esu dariusi Bet tai dariau ne del svorio metimo,nors jo taipogi netekdavau.
As ryt turbut turesiu+ siandien ,,pasitaisiau'',sunaikinau 2porcijas ledu,kalna mandarinu pora sumustiniu su sudyta lasisa(dideliu sumustiniu).Dabar sedziu ir mastau,ka cia tokio sunaikinus ...
Kita savaite visoms TEISINGA Laikysimes TVARKINGAI?
As tai siandiena, laikiausi, bet va vakariene isvede is kelio, vietoj darzoviu buvo bandele su sviestu ir arbata mmmmmm tikiuos paskutinis pasilepinimas
Sversiuos ryt is ryto bus rimtas startas, nuo ryt visoms stiprybes
Sversiuos ryt is ryto bus rimtas startas, nuo ryt visoms stiprybes
As tai po vakarykstes picos turejau 0,bet siandien labai pasistengiau,tai ryt bus nemazas pliusas.
Tai ka ,iki rytojaus pirmoje savaiteje
Tai ka ,iki rytojaus pirmoje savaiteje
VISOS DRAUGISKAI ,,NUTRUKOM''
Aš ir startuoju su kiausais ir grepfrukto puse, pietums prisipirkau kriaušių Tiesa per naktį tie 2kg nugaravo, tai jau nuotaika geresnė vėl 70, daugiau jokių picų
Labas rytelis Pas mane 73.3 kg, pysryčiai suvalgyti, pietums bus kriaušės arba persimonai, vakarienei jautiena
Sveikos po savaitgalio susigrazinau ka numeciau,liko tik -200g Skysciai siaubingai susilaike,mat vakar padauginau rukyto ir sudyto maisto.
Startuoju pirmoje savaiteje.Sekmes mums
PUSRYCIAI 2mandarinai,balinta kava,Ldydzio virtas kiausinis.
PIETUS:mandarinai.
VAKARIENE:kiaulienos ispjova.
Startuoju pirmoje savaiteje.Sekmes mums
PUSRYCIAI 2mandarinai,balinta kava,Ldydzio virtas kiausinis.
PIETUS:mandarinai.
VAKARIENE:kiaulienos ispjova.