Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

As tai siandien visai tvakingai, tik vakare prie kavos 4 mazos spurgytes, o daugiau pagal meniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 11, 21:03)
Ko cia taip pasismulkinai su ledais? biggrin.gif

Sveikos,vakar ,,pasismulkinau'' su ledais,bet atsigriebiau vakare sus naminiais sausainiais,rukytu kumpiu.Ryte dziaugiausi -100g pamaciusi bigsmile.gif Bet daugiau nebenoriu to kartot...
Jurgiski,saunuole ,kad issilaikei 4u.gif
Atsakyti
Ahoj smile.gif
tai picų prisivalgiusios šiandien tylite biggrin.gif
aš turiu +1,3 netgi, bet tai daugiau balių nenusimato. Nors valgiau negriešną maistą pvz. keptą žuvį, daug pliusui įtakos man alkoholis turi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 02 12, 20:46)
Ahoj smile.gif
tai picų prisivalgiusios šiandien tylite  biggrin.gif
aš turiu +1,3 netgi, bet tai daugiau balių nenusimato. Nors valgiau negriešną maistą pvz. keptą žuvį, daug pliusui įtakos man alkoholis turi... blush2.gif

Už tai ir tylim, aš po vakarykštės picos +2kg šiandien radau, nors verk smile.gif
Nekrenta tas svoris nors tu ką, 4 savaitės bado ir špyga taukuota.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 12, 22:01)
Už tai ir tylim, aš po vakarykštės picos +2kg šiandien radau, nors verk smile.gif
Nekrenta tas svoris nors tu ką,  4 savaitės bado ir špyga taukuota.

Bet tai juk Tu nebadavai,valgei mirksiukas.gif As badu vadinciau tikra badavima,kai vien vandeneli geri,as taip esu dariusi ax.gif Bet tai dariau ne del svorio metimo,nors jo taipogi netekdavau.

As ryt turbut turesiu+ ax.gif siandien ,,pasitaisiau'',sunaikinau 2porcijas ledu,kalna mandarinu pora sumustiniu su sudyta lasisa(dideliu sumustiniu).Dabar sedziu ir mastau,ka cia tokio sunaikinus rolleyes.gif ...

Kita savaite visoms TEISINGA bigsmile.gif Laikysimes TVARKINGAI? mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai siandiena, laikiausi, bet va vakariene isvede is kelio, vietoj darzoviu buvo bandele su sviestu ir arbata mmmmmm smile.gif tikiuos paskutinis pasilepinimas smile.gif
Sversiuos ryt is ryto bus rimtas startas, nuo ryt visoms stiprybes 4u.gif
Atsakyti
As tai po vakarykstes picos turejau 0,bet siandien labai pasistengiau,tai ryt bus nemazas pliusas.
Tai ka ,iki rytojaus pirmoje savaiteje biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif VISOS DRAUGISKAI ,,NUTRUKOM'' biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, man po vakar dar +400 prilipo, net ir pačiai keista...

Pirmos savaitės rezultatas -1.3kg, taigi visai neblogai. 

Startuoju antroje savaitėje :) 

Atsakyti
Aš ir startuoju su kiausais ir grepfrukto puse, pietums prisipirkau kriaušių biggrin.gif Tiesa per naktį tie 2kg nugaravo, tai jau nuotaika geresnė ax.gif vėl 70, daugiau jokių picų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 13 vasario 2017 - 08:07
Labas rytelis 4u.gif Pas mane 73.3 kg, pysryčiai suvalgyti, pietums bus kriaušės arba persimonai, vakarienei jautiena smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif po savaitgalio susigrazinau ka numeciau,liko tik -200g unsure.gif Skysciai siaubingai susilaike,mat vakar padauginau rukyto ir sudyto maisto.
Startuoju pirmoje savaiteje.Sekmes mums 4u.gif
PUSRYCIAI 2mandarinai,balinta kava,Ldydzio virtas kiausinis.
PIETUS:mandarinai.
VAKARIENE:kiaulienos ispjova.
Atsakyti