Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

na Mute, tai kokia kulminacija su ledais? bigsmile.gif

as vakar pavyzdinga, tai sian -500, bet va sian su rytine kavute sokoladuka suraiciau, kazkaip automatu paemiau ilgai negalvojus ir suvalgiau ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

o as po tokio edimo gavau -600g.Kaip ir keistoka :hmm: ,bet malonu :D

Man irgi idomu kas ka.Mute ledus,ar ledai Mute sutvarke :D

O Wixxxx,tai kapiec,nebepasirodo?Jauciu parduotuves siaubia,buta apstatineja.Nu ir gerai,faina jai.

Atsakyti
Vakar pabuvau iki nakties pavyzdinga ir...ledai mane...Siandien 0 ax.gif Buvo vakar pribaigtas ir juodasis sokoladas su migdolais.Bet kazkaip vievien neteisingai,Oneiga priraite visko ir sitoks minusas blink.gif einu truputi papyksiu,gal palengves tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 02, 08:22)
<p>Labas rytas,</p>
<p>o as po tokio edimo gavau -600g.Kaip ir keistoka hmm.gif ,bet malonu biggrin.gif</p>
<p>Man irgi idomu kas ka.Mute ledus,ar ledai Mute sutvarke biggrin.gif</p>
<p>O Wixxxx,tai kapiec,nebepasirodo?Jauciu parduotuves siaubia,buta apstatineja.Nu ir gerai,faina jai.</p>

nu neblogas minusas blink.gif koks tavo dabar svoris? ir koks ugis? jauciu musu duomenys panasus,

Papildyta:
pusrytiniu kiausu nesuvalgiau, dabar prikirtau vistos krutineles su kepintu svoguniuku, reiks gert daaaaaug vandens, vakariene visai skani laukia ax.gif
Atsakyti

:lol: Mute,jau palengvejo?

Svoris 71kg,o ugis 164.Tsakant - manekene :lol: O buvau pasiekus 66kg :frusty:

Paziurejau nuotraukas is keliones,nu siaubiakas,gryn pagrandukas.O as dar sugebu visur issiviept nenormaliai,ai ner ko sneket :cry2: Vakar puoliau dirbt.Nusiteikiau,kad jau ruduo,reikia savo triju zingsniu darziuka susitvarkyt,ir lekdama nepastebejau amziais ten augancios kriauses...Kai dejausi,dabar tokia desra ant galvos.Pasakiau viska,ka galvoju apie ja ir vel pagrasinau nupjaut :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 02, 14:01)
<p> lotuliukas.gif Mute,jau palengvejo?</p>
<p>Svoris 71kg,o ugis 164.Tsakant - manekene lotuliukas.gif O buvau pasiekus 66kg frusty.gif</p>
<p>Paziurejau nuotraukas is keliones,nu siaubiakas,gryn pagrandukas.O as dar sugebu visur issiviept nenormaliai,ai ner ko sneket cry.gif Vakar puoliau dirbt.Nusiteikiau,kad jau ruduo,reikia savo triju zingsniu darziuka susitvarkyt,ir lekdama nepastebejau amziais ten augancios kriauses...Kai dejausi,dabar tokia desra ant galvos.Pasakiau viska,ka galvoju apie ja ir vel pagrasinau nupjaut biggrin.gif</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia Tau kaip su mano obelimi tongue.gif Pjausiu ja ,kad ir gaila,mamos juk sodinta...nu bet serga,visi obuoliai supuna...ir dar guza gavau...
ir kriause skriausim,is kriauses supuvusios taip pat kliuvo neblogai..zodziu grasinam abi medziam biggrin.gif
Pietums krutinele kepta svieste,apvoliota manuose.
Vakarienei bandysiu nebevalgyt hematogenu ir ledu!Ryt lauksiu minuso!
Nuotraukos ir man mano nepatinka,o ten kur isisiepus tai su zandais oho kokiais-nebesisykpsosiu kol nesukudesiu tongue.gif
Dar nepalengvejo,pora dienu papyksiu biggrin.gif
Atsakyti
...ZODZIU...300g ledu su klevu sirupu ir riesuteliais iskabinta ax.gif Dabar mastau ar nusipelniau vakarienes unsure.gif Ir kokia as nepataisoma flirt.gif
Atsakyti
O as iseinu atostogu iki pirmadienio biggrin.gif nebesusitvarkau su savimi, visai...... ax.gif edu viska is eiles, cia turbut is tu nervu, nes jau su bernais tai sakes, visai mokytis nenori, nebegaliu jau as smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 10 02, 21:55)
O as iseinu atostogu iki pirmadienio biggrin.gif nebesusitvarkau su savimi, visai...... ax.gif edu viska is eiles, cia turbut is tu nervu, nes jau su bernais tai sakes, visai mokytis nenori, nebegaliu jau as smile.gif

Tai cia maza beda tongue.gif va palauk kai uzaugs...,kaip sakoma ,-mazi vaikai,mazi vargai lotuliukas.gif nuraminau vadinasi tongue.gif
Zinok pas mane tas pats-edu ka papuole,o apie ledus jau patylesiu....ryt bandysiu treciadienio meniu grieztai atlaikyti,gal pavyks... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 02 spalio 2018 - 22:37
sveikos, oi ziuriu as cia jum i kompanija vakar irgi pririjau bile ko, tai sian tokia persigandus lipau ant svarstykliu, nu tai gerai kad dar 0, bet sian einam gimtadienines vakarienes tai itariu ryt tikrai su pliusu busiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,+600g,labai daug vakar buvo ledu ax.gif
Atsakyti

Mute,nedrisk skustis pustais zandais :tomato: Jie yra geris.As turiu tik pusta pilva,ir einu is pavydo irgi papykt :bebe:

Pas mane 0 ,bet jau prikimsau makaronu ir pyrago,o ir ne vakaras dar...

Atsakyti