Sveikutes
grizau namo,troboj salta,kieme geles vejo nudraskytos,lapu kruva prie duru,suo kaip isprotejes Puse dienos prasikuiciau kieme,prisikepiau bulviniu blynu,o dieta nuo pirmadienio
Priaugau tik 500g,o jauciausi,kaip 5kg.Issiputus,ispampus ir vis galvojanti ka praryt.
O Jus ,ziuriu,irgi gerai dietinates.Makaronai ,sokoladai,simtalapiai ir dar niekaip nesibaigiantys Mutes hematogenai

Siandien nedieta,pietums varske su obuoliene,bananai,kava...ledu namie neturiu

Pirmadieni pakartotinis startas

Labas rytas, pradedu su 75.3 kg, bandau su antra savaite
Oneiga sveika pargrizus

Labas rytas,
buvau iki Graikijos nusidavus.Saule,karstis,vanduo Oj kaip gera.Bet gerai ir namie.Va per dvi dienas 1,3 kg sugebejau priest
ir startuoju su 71,6.
Kazkaip reikia tu bulviniu tarkuotu dalyku atsisakyt ir bus gerai.Nors ka ten gerai Vakar vakare salotu su feta visa bliuda suedziau ir skersa gult nuejau.
Siandien vel kazka tureciau suest,nes drauge su seimyna zada i svecius uzsukt.
Mute,kaip Tavo darzininkavimas?Viska jau susitvarkei?As ne,o jau tingiu,tai ne tas zodis.
<p>buvau iki Graikijos nusidavus.Saule,karstis,vanduo

<p>Kazkaip reikia tu bulviniu tarkuotu dalyku atsisakyt ir bus gerai.Nors ka ten gerai

<p>Siandien vel kazka tureciau suest,nes drauge su seimyna zada i svecius uzsukt.</p>
<p>Mute,kaip Tavo darzininkavimas?Viska jau susitvarkei?As ne,o jau tingiu,tai ne tas zodis.</p>
Fuuuu.kazkiek smagiau pasidare,kad pripliusavai

Startuoju su 76,9kg.Turbut po vakarykstes keliones isgaravo vanduo

Darzai pas mane nesutvarkyti,dar viskas dera,braskes taip pat uzmestos-geda peleda del ju

Dieta sugadinta galutinai.Pusryciai :du kavos puodeliai,du kiausai,pelesinio surio gabaliokas ir kabanosi desreliu pora.Ai dar ledu mazytis gabaliukas.Tikrai ju nenorejau.Mane priverte.Pietus : du obuoliai,vistos sparnas,karbonado gabalelis,kava ir neaiskus kazkoks saldumynas.Kadangi vakare drauge pribus,tai vel kokia nesamone surysiu.Laukiu zenklaus minuso Mute,grybaut nebuvai?Kazin yra grybu ar ne
Neturiu ne vieno dziovinto grybuko.
O parsiveziau mazai todel,kad mane su pykciais nuo juros traukt reikejo

O pas mane dieta kolkas labai tvarkinag, net pora stikliniu vandens isgerta

Vakarienei nezinau ka ruost,gal koki ale kesni is maltos mentes keptelsiu-neturiu laiko kazko skanaus primastyti-zadu iki sodo nuvaziuot,reikia siltnami pravedint.

Tai va,sedziu ir svajoju apie....l..e..d..u...s.s.s.s..