Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O pas mane makaronai ir sokoladas su migdolais tongue.gif
Atsakyti
Laba smile.gif -500g,77,2kg ax.gif
Atsakyti

Sveikutes :4u:

grizau namo,troboj salta,kieme geles vejo nudraskytos,lapu kruva prie duru,suo kaip isprotejes :D Puse dienos prasikuiciau kieme,prisikepiau bulviniu blynu,o dieta nuo pirmadienio :rolleyes:

Priaugau tik 500g,o jauciausi,kaip 5kg.Issiputus,ispampus ir vis galvojanti ka praryt.

O Jus ,ziuriu,irgi gerai dietinates.Makaronai ,sokoladai,simtalapiai ir dar niekaip nesibaigiantys Mutes hematogenai :D

Atsakyti
Tai kur buvai islekus bigsmile.gif ?Pasakok kur buvai ,ka pamatei,patyrei,suvalgei ir t.t. Kazko mazai teparsivezei blink.gif netvarka,kad greitai pasitaisytum biggrin.gif
Siandien nedieta,pietums varske su obuoliene,bananai,kava...ledu namie neturiu rolleyes.gif ,o tai butu ir jie tongue.gif Na dar ne vakaras lotuliukas.gif
Pirmadieni pakartotinis startas blush-anim-cl.gif
Atsakyti

Labas rytas, pradedu su 75.3 kg, bandau su antra savaite :)​ 

Atsakyti
labas rytas

Oneiga sveika pargrizus 4u.gif tikrai kad mazai parsivezei biggrin.gif as tai va per savaitgali be skrupulu +1 doh.gif
Atsakyti

Labas rytas,

buvau iki Graikijos nusidavus.Saule,karstis,vanduo :wub: Oj kaip gera.Bet gerai ir namie.Va per dvi dienas 1,3 kg sugebejau priest :geda: ir startuoju su 71,6.

Kazkaip reikia tu bulviniu tarkuotu dalyku atsisakyt ir bus gerai.Nors ka ten gerai :irnesakyk: Vakar vakare salotu su feta visa bliuda suedziau ir skersa gult nuejau.

Siandien vel kazka tureciau suest,nes drauge su seimyna zada i svecius uzsukt.

Mute,kaip Tavo darzininkavimas?Viska jau susitvarkei?As ne,o jau tingiu,tai ne tas zodis.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 10 01, 10:12)
<p>Labas rytas,</p>
<p>buvau iki Graikijos nusidavus.Saule,karstis,vanduo wub.gif Oj kaip gera.Bet gerai ir namie.Va per dvi dienas 1,3 kg sugebejau priest blush2.gif ir startuoju su 71,6.</p>
<p>Kazkaip reikia tu bulviniu tarkuotu dalyku atsisakyt ir bus gerai.Nors ka ten gerai irnesakyk.gif Vakar vakare salotu su feta visa bliuda suedziau ir skersa gult nuejau.</p>
<p>Siandien vel kazka tureciau suest,nes drauge su seimyna zada i svecius uzsukt.</p>
<p>Mute,kaip Tavo darzininkavimas?Viska jau susitvarkei?As ne,o jau tingiu,tai ne tas zodis.</p>

Fuuuu.kazkiek smagiau pasidare,kad pripliusavai biggrin.gif Tikrai mazai is Graikijos parsivezei,muset nebuvo viskas iskaiciuota mirksiukas.gif As is tokios vietos 5kg lauktuviu parsivezus buvau tongue.gif
Startuoju su 76,9kg.Turbut po vakarykstes keliones isgaravo vanduo ax.gif Kaip butu gerai jei iki antros savaites 2kg isgaruotu,tada galesiu ir apie 70pasvajoti.Jau nebesierzinsiu su 69,99999 biggrin.gif biggrin.gif
Darzai pas mane nesutvarkyti,dar viskas dera,braskes taip pat uzmestos-geda peleda del ju blush-anim-cl.gif Dienos trumpos,nebespeju nieko...va ax.gif
Atsakyti

Dieta sugadinta galutinai.Pusryciai :du kavos puodeliai,du kiausai,pelesinio surio gabaliokas ir kabanosi desreliu pora.Ai dar ledu mazytis gabaliukas.Tikrai ju nenorejau.Mane priverte.Pietus : du obuoliai,vistos sparnas,karbonado gabalelis,kava ir neaiskus kazkoks saldumynas.Kadangi vakare drauge pribus,tai vel kokia nesamone surysiu.Laukiu zenklaus minuso :D Mute,grybaut nebuvai?Kazin yra grybu ar ne :hmm: Neturiu ne vieno dziovinto grybuko.

O parsiveziau mazai todel,kad mane su pykciais nuo juros traukt reikejo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 01 spalio 2018 - 12:39
Grybaut nebuvau,turetu but ..gal...nezinau ,reiketu kada patikrinti ax.gif
O pas mane dieta kolkas labai tvarkinag, net pora stikliniu vandens isgerta tongue.gif Pietums kokius 3 obuoliukus sugrausiu,turiu dietiniu ,,bogatyriaus''.Kazkokdel jie skaitomi gerais ax.gif
Vakarienei nezinau ka ruost,gal koki ale kesni is maltos mentes keptelsiu-neturiu laiko kazko skanaus primastyti-zadu iki sodo nuvaziuot,reikia siltnami pravedint.
Atsakyti
na as tai sian lb pavyzdinga, ryte du virti kiausai be jokiu paskanininmu, pietums pasitroskinau kopusto su prieskoniukais, tai gavos tokia ale sriubyte, niaaaam, o dabar jau vakarieniauju nes dukra po mokyklos alkana tai reik kompanija palaikyt, kepu jai vistienos kotletukus o sau salia krutineles su svoguniuku, tai reiks sociai pavalgyt kad nesinoretu antros vakarienes biggrin.gif
Atsakyti
...sode pora obuoliuku,pora pomidoriuku,o pietums buvo pora bananu ax.gif Jau nebegaliu teigti,kad ttvarkingai laikausi rolleyes.gif Vakarienei pakepiau kotletuku,o jau tokie skanuciai gavosi-tikros mesytes skonio bigsmile.gif Gera partija mesos turbut uzvezta.
Tai va,sedziu ir svajoju apie....l..e..d..u...s.s.s.s.. blush2.gif Visa beda,kad jie saldytuve sedi unsure.gif
Atsakyti