Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2018 09 24, 15:34)
Tai tada as Tave pastebesiu ,kaip pasiseks su tuo kavos puodeliu mazinimu.... tongue.gif Nelengva uzduoti susimastei,labai suprantama,mat pati irgi nemazai kavos puodu per diena isgeriu.Kaip Oneiga pasakytu-pagadintos kavos(mat su pienu).Jau metus sau bandau iteigti,kad reiketu daryti dienas be kavos-nesigauna ax.gif

na vakar tik ryte viena puoda geriau, ejau dar pas drauge ale kavos, tai ana akis issprogdino kai sakau man vandens su citrina biggrin.gif man ir idomu kaip seksis ir toliau jos mazinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2018 09 25, 09:08)
labas rytas, ne i ta puse lieknet pradejau  biggrin.gif  +200 blush2.gif vakariene buvo irgi 'pamodifikuota' sausainiukais saldainiukais  ax.gif

Ir as ne i ta puse pasukau tongue.gif +200g ax.gif 3hematogenai,obuoliai nakti,po vakarienes 2kotletus nusiciupus suraiciau,nei skanu buvo nei ka ir ko as cia taip pasileidau blink.gif pilnatis su pmsu veikia,va kas kaltas tongue.gif

Rebutia,saunuole Tu,te 4u.gif
Kaip pas kitas startiniai rezultatai bigsmile.gif
ONEIGAAAAA,kas nutiko ,kur prapuolei blink.gif Kazkaip jau neberamu,kas nutiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 25 rugsėjo 2018 - 11:17
nu zinokit numeciau 300g,patupejau gerai wc ir va biggrin.gif Tai tada isetu,kad nieko nepripliusavau tongue.gif Jei po pusryciu 77,2kg,tai drasiai galiu teigti,kad rezultatas -100g .
Pietums 2 kotletai su pomidorais,kavyte su pienu.
Vakarienei bus virti kiausiniai su pomidoru salotomis su grietine.
Beliks vandens nors puse litro isgerti.
Atsakyti

Sveikos :wub: nutiko nutiko :D As islėkus prie siltos juros :vacation1: .Mirkstu,skrundu ir valgau uz tris. :yahoo: As is namu,o Jus iskart kazko prisigalvojat...Nu i ko cia tos kavos atsisakinet? :D Mute is vyro saldumynus atimineja.Nu kam skriaust zmogu?Pasidejo,nores suvalgys.Tai ne,lekia ciumpa ir suslamscia  :D Grisiu sestadieni,darysiu tvarka :umn:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 25 rugsėjo 2018 - 16:35
bigsmile.gif ,tai gerai,kad viskas gerai-nepasigyrei,kad i siltus krastus su pauksciukais isskridai ,cia jau sunerimom,kas nutiko..tongue.gif Oi bus liudna namo grizt,pas mus saltas ruduo mirksiukas.gif
Pasisildyk,pastorek taip rimtai biggrin.gif zodziu grizk su riebiu pliusu ir geros nuotaikos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Zinok siandien pavydziu Tau tos siltos saulutes ,labai susalusi is sodo parsivilkau.Pranasauja nakti salnas,moliugus susiveziau namo.Zodziu sportuoju tongue.gif ir MB skanestus naikinu.Beje siandien ne vieno dar neatemiau ax.gif
Einu uz Tave pagadintos kavos isgert smile.gif Va tik kokio skanesto prie jos reiketu..kokio is siltu krastu..mestelk mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mane šiandien kažkaip nelabai graži diena, tikiuosi ryt svarstyklės nepurkštaus :) Nors jos šiaip pūrkštaja, gal batarkės baigia sukūst :D :D :D 

Pusryčiams pora sumuštinių su juoda duoma ir fermentiniu sūriu, vėliau kriaušė, pietums ryžiai mėsa svogūnai paprika pomidorų padažas, žodž koše makalošė, pietums-pavakriams tas pats, vakarinei žirneliai su majonezo šiek tiek... 

Atsakyti
tongue.gif as irgi vakare susidirbau-parsiveziau tokiu,,zirniu'',t.y.labai mazyciu bulvyciu,gaila buvo ismest tai emiau ir pasikepiau ant sviesto wub.gif skaaaanu buvo tongue.gif Ryt tikiuosi minuso biggrin.gif gal sis pasakymas turi galia,praita karta tai padejo,pasiseke topsecret.gif
Atsakyti

jėėėėėjum, kaip pavydžių tų bulvyčių :) dėl manęs tik tokios ir būt galėtų :D nereik man didelių :D :D :D

P.S. aš ir minuso tikiuosi :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 25 rugsėjo 2018 - 22:53
Labas rytas smile.gif pas mane siandien 75.8 kg, turbut buvo skysciai susikaupe pries pms'a biggrin.gif as tai ir ne dietos laikausi,bet valgau palei dieta biggrin.gif
Smagiu atostogu Oneiga 4u.gif ir mums parvesk kruopelyte silumos ir saules, nes kaip vakar susalau, tai ne tas zodis, jau ilgiuosi vasaros rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Pliusas... 100g.

Atsakyti
labas rytas, apskritas nulis, kaip menulis ax.gif
Atsakyti
Sveikos,vakar bulvytem viskas nesibaige,buvo dar vytintos zuvies(voblos),hematogenas,pora obuoliu pries miega ax.gif -100g-veikia tas mazgiskas pasakymas bigsmile.gif
Siandien bandysiu kiek imanoma tvarkingiau issilaikyti tongue.gif
Atsakyti