Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba, 

-400 g :)

Atsakyti
Labas smile.gif -600g bigsmile.gif geri tie lidlo ledai buvo tongue.gif Rebutia,te 4u.gif Gerai vakar paisdykavom ir minusu gavom yahoo.gif
Jurgiski,tai taip iseina,kad jus su Oneiga link wixxxx judedamos visa sakoti suraitet ir atgal pasukot,juk tusciom neisi biggrin.gif Va as taip pat ledu kibiriuka pati viena iskabinau ax.gif
Vienas pliusas,kad wixxxx is doros kelio neisvedem tongue.gif
O Oneiga vis dar kazkur nuklydus blink.gif Gal kur prie ezeriuko ar po miskus laksto hmm.gif
Jurgiski,kiek sveri,gal link manes pajudejai mirksiukas.gif
Atsakyti
laba 4u.gif svoriukas vietoje, jau kaupiuos pirmadieniui, zadu laikytis viska pagal meniu saziningai biggrin.gif jau pasiilgau tu dienu kai po naktiec bac ir -1 kg bigsmile.gif o dabar tai nei tiuda nei siuda, nors gal geriau kad ne tiuda i pliusa, vakar zaibiskai uzsimaniau kelniu su juostele sone (nugis kas antra daba vaiksto, kazkaip ir grazu pasidare, nors iki tol tai sakiau nesamone biggrin.gif tai zaroj liuks tokius dzinsiukus dar akcijinius pagriebiau, o dydis ulialia 40, kazkaip tikejaus i 38 isibraskint rolleyes.gif
pusryteliai - 2 kepti kiausai su varskes suriu
pietukai - kalakutienos kepsniukai,darzoves, javainukai prie kavos
Atsakyti

Labuka :4u: -300 gr :yahoo: pietums kriauses kapoju :D nu bet nieko sau Mute,kaip man toki  minusa isgaut :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2018 09 22, 15:13)
laba  4u.gif svoriukas vietoje, jau kaupiuos pirmadieniui, zadu laikytis viska pagal meniu saziningai  biggrin.gif jau pasiilgau tu dienu kai po naktiec bac ir -1 kg  bigsmile.gif

Va ir as ruosiuosi nuo pirmadienio laikytis sios dietos biggrin.gif Dabar tai tik pagal dieta tongue.gif
Nusipirkau greipfrutu,tikrai pameginsiu saziningai ir labai tvarkingai pasilaikyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dakota24 @ 2018 09 22, 16:11)
<p> nu bet nieko sau Mute,kaip man toki  minusa isgaut biggrin.gif </p>

ogi labai paprastai-priest visokiu nesamoniu,priaugint kokiu 3kg ,o tada truputi saziningiau pasilaikyt ir vualia,minusas garantuotas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien griekai:mazas dadu ledas,2 hematogenai.Daugiau kaip ir nieko blink.gif mazokai kazko,reiks pasitaisyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 22 rugsėjo 2018 - 20:17

Labas sekmadenis :4u: -200gr :)  pagaliau 69 matau svarstyklese,nebe 70 :yahoo:  pietums slaunele su morkom,moliugu,svogunu ir cesnaku,maise kepsiu,skaniai bus :D  vakare kalafioras su grietine :D​ 

Atsakyti
Dakota,aciu,kad priminei maiselius kepimui,va ju vakar ir nenusipirkau bigsmile.gif Man labiausia patinka juose gaminti rolleyes.gif sumeti viska ir pasigamina ax.gif
Siandien pas mane 0,tas mazas ledas turbut neteisingas buvo,o ir migdolai koja pakiso-nedietiniai pasitaike tongue.gif Siandien ruosiuosi rytojui.Susidarysiu plna,t.y.valgysiu kas 5 valandas,tarpuose gersiu vandeni,t.y. gurksnosiu..na ir lanka issitrauksiu,tegu pries akis stovi biggrin.gif Ai,dar darysiu pratima ,,lenta''.Na va ,belieka sulaukti rytojaus,jauciuosi lyg i pirma klase eiciau lotuliukas.gif
Atsakyti

Nesijaudink tu,gi ne pradinuke jau cia esi :D​ 

Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2018 09 23, 17:09)
<p>Nesijaudink tu,gi ne pradinuke jau cia esi biggrin.gif </p>

Ot kokia,as gi kai i svente i dietini starta ...o cia back,priminei kiek metu nekeliama i antra klase tongue.gif
Atsakyti

Laba, 

pas mane iš kažkur šiandien +200 g.. o vakar atrodo, labai ir negrybavau į šoną :)

Atsakyti
pilnatis kalta,artinasi,o gal jau prasidejo hmm.gif Na vienu zodziu menulis pilneja ir mes pilnet turim tongue.gif
As i migdolu maiseli ikritau-pribaigineju biggrin.gif Juk ryt jau nebegalesiu blush-anim-cl.gif
Dar makaronu verduos,pmsas...tuom viskas pasakyta biggrin.gif
Atsakyti

Paklausiu dietiškai :D Gal kurį turite patikrintą picos pado receptą, na ne iš pakelio :)

Atsakyti