na nenorėk kasdien po beveik kg numest Žinau, kad norisi, čia visos taip, manau, nori
Sveikos,
siandien 0 Ir viskas del kazkokio sakocio.
Is to pykcio suvalgiau kibina ir sureli,o vakarienei ,vietoj kiausu,desreliu su pomidorais.Laukiu kokiu -2kg.Pavydekit

Papildyta:
Jauciu,kad sodo darbai kalti,turbut raumenai auga

Papildyta:
<p>siandien 0

<p>Is to pykcio suvalgiau kibina ir sureli,o vakarienei ,vietoj kiausu,desreliu su pomidorais.Laukiu kokiu -2kg.Pavydekit

nu neerzink tai stipriai

Vakar vakare dar uzsilikusi ,,Karpynes'' aluti pribaigiau,buvau griekeli pamirsus paminet.O siandien kaip ir beveik saziningai,kas cia keli vaisiai su uogomis

Nu zodziu,jei ryt pas TAVE RIEBUS MINUSAS -AS SPROGSIU IS PAVYDO

Mute,ramiai .Numeciau visus 500g.Siek tiek truksta iki 2kg,bet tiek to
Labas rytas.
Labas rytas, -100g
Laba,
irgi -100 g.

<p>Labas rytas.</p>
Kur cia ramiai,kai +1kg

Prisipazinsiu,kad po pasisverimo pasistengiau nutrukti,labai supykde vakarinis svoris,-atkersijau su sokoladu,vytinta zuvimi,pora obuoliu ir veliau pries miega vandeniu...Aisku ryte atsikeliau labai nekokia

Jie cia man prota susuko!!!Va tik kaip ta vandeni gert pradet

Vandens gerimas nuo edimo nesulaiko vandeni geriu, bet tqip ir ziuriu, ka cia dar valgomo radus

Nu bet jei vandeni geri ,tai tiek daug nebeisgali priest.O as kai negeriu ,tai skrandyje vietos ohoho kiek edesiui buna

Vakare uzsidirbau su pomidorais ir agurkais,kad nebutu fiziskai galimybes apie maista galvot

Zodziu ryt nuo ryto issitremiu save i soda silumos pagaudyt ir derliaus tvarkyt...sportuot

Siandien kaip ir be grieku,tik viene rieke juodos duonos

Nu bet jei vandeni geri ,tai tiek daug nebeisgali priest.O as kai negeriu ,tai skrandyje vietos ohoho kiek edesiui buna
mhm gal pradžioj
o vėliau vandau savo ruožtu, kimšimas savo
Bet kokia šaunuolė tiek visko prigamint. Mano didžiausias darbas kol kas yra pomidorų džiovinimas ir padažo darymas, bet tas kur reik šaldyt

Papildyta:
Baiges vasara, dabar metas kibt i darba ir iki sekancios vasaros numest viska ko nespejau iki sios