Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nu bet tikrai,nesuprantu kas darosi,visa diena vos laikausi nežliumbus.Ir pikta,ir neramu,ir sakocio gabala netycia sukimsau :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 17, 21:20)
<p>Nu bet tikrai,nesuprantu kas darosi,visa diena vos laikausi nežliumbus.Ir pikta,ir neramu,ir sakocio gabala netycia sukimsau rolleyes.gif</p>

...man sakocio rageli mestelk,kondensovke pribaigiau ax.gif Nekitaip rudeninis slogutis uzupuole mus mirksiukas.gif Jau poryt bus silta,gal nuotaikos pageres rolleyes.gif
Noriu ledu blink.gif vel ta velniava prasideda blink.gif
Atsakyti

Kondensovke sulapnojai pati viena,o as sakociu turiu dalintis,nu jau ne :bebe:

O kada pas Wixxxx varom?Kiek ji gali viena ta sampe lovoj gert :D Gal vis tik imu ta likusi sakoti ir einam,ka?Tik jurgiskio su Rebutia gal reik luktelt? :hmm:

Atsakyti

Labas, 

atsipalaidavau :D kuo atostogos arčiau, tuo svorio daugiau :D jaugi buvo 72 su kapeikom, augo augo, po savaitgalio pas mamą, jau ir 74 kg... nu bet ta proga ryt pietums bus tagliatele su kalakutienos faršu ir padažu :D kažkaip judu link kito galo pirmos vietos :D :D :D 

Atsakyti

reikia eit pasiskaitinėt atgal kelis puslapius, nes atitrūkus buvau.. kažkur balius :D aj koks skirtumas kur, svarbu balius :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 17, 13:17)
<p>Sveikos,</p>
<p>taip iseina,kad as vel gazele -70,3 tongue.gif  biggrin.gif Cia kol Wixxxx neatejo biggrin.gif</p>

ax.gif prajuokinai biggrin.gif kad jau visai susiemus buvai, daug svorio numetei, tai ne, vis tie pyragai biggrin.gif butum mano kaimynka, pagauciau su pyragu, pavaikyciau po stadiona biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 17, 21:28)
<p>Kondensovke sulapnojai pati viena,o as sakociu turiu dalintis,nu jau ne bebe.gif</p>
<p>O kada pas Wixxxx varom?Kiek ji gali viena ta sampe lovoj gert biggrin.gif Gal vis tik imu ta likusi sakoti ir einam,ka?Tik jurgiskio su Rebutia gal reik luktelt? hmm.gif</p>

Tai atvarykit panos, pas mane dar yra saldytuve pilna bonka, pavaisinsiu ;)
Vakar visa diena taip torto norejau, galvojau mirsiu, bet atsilaikiau, tai siandien vis tiek nusipirkau, parvariau namo, kavos pasidariau, ir neskanus buvo.... unsure.gif uzeina gal man, bet tikrai neskanus verysad.gif
Pagaliau naujam bute turiu vandeni ir sviesa, treciadieni turesiu interneta ir kabeline ir bus galima gyvent biggrin.gif be interneto is senojo buto nesikraustau biggrin.gif
Atsakyti
wixxxx,tai jau ikurtuvem reiketu naminio torto mirksiukas.gif ai,tiek to,koki tiramisu sumakalojus atsinesiu,va tik vietoj sampes man ledu kokteili parupint turesi-gi as negerianti tongue.gif nebent kokio naminio vynelio turetum biggrin.gif Ai nusileisiu,uzteks ir kavos tongue.gif
Prisisvajojau ant nakties,dar koks kilogramas prilips blink.gif
Rebutia,mes cia i ikurtuves ruosiames mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 rugsėjo 2018 - 22:05

Labas rytas :4u:  vakar pietums kriauses...badas :unsure:  vakare buvo vistiena su kopustais,o kopustai su cesnakiniu padaz...vyrui kebabus gaminau :huh2:  siandien -200...kaip varganai krenta....na bet dar sauja popkornu buvo ir saukstas riesutu sviesto :D  taip saldaus norejau,kad nors kauk :angel_sadangel: o kondensuoto pieno ir as neatsisakyciau :wub:  Mute,dalinkis :unsure:​ 

Atsakyti

Labas rytas, pas mane 0 :) visa diena atsilaikiau, bet uztat vakare atsiemiau, nors kaip pagalvoju, nr tiek it daug :hmm: nei sakocio, nei kondensuoto pieno, nei torto, kaip pas kurias :D tik du grybukai, rudom gslvytem ir baltais koteliais :rolleyes: desreles ir bliudas pomidoru su grietine :) 

Kaip gerkle siandien skauda ir nosis uzgulus  ir dar kiausinius namie palikau, tai gerai, kad koleges sakocio turejo, tai isgelbejo nuo bado :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Laba diena, 

O pas mane - 300 g. Galetu kasdien tqip buti :D pasvajojau :D :D

Atsakyti
biggrin.gif Dakota,kondensovkes nebuciau davus,nebent neatidaryta dideli indeli tongue.gif Vakar mazaji,t.y. normaluji iskabinau nesustodama ax.gif Kaip koks drakoniukas tongue.gif
Jurgiski,ar tik ne pas Oneiga isidarbinai,kad sakocio pusryciams gavai bigsmile.gif Visi galai su sakociu pas ja veda biggrin.gif
Vakar be tirstinto pieno buvo-3gabaliukai juodojo sokolado,4 obuoliai.Rezultatas -900g smile.gif
O galejo buti zenkliai geresni rezultatai ax.gif
Atsakyti
Kur visos sulindusios,ar tik socia vakariene sukirtusios desertu neraitot? tongue.gif
As sode is peties pasidarbavau-pasportavau.Pavakariai buvo-avietes,pora obuoliu,1pomidoriukas.Dabar katik vakarienei pora kiausiniu pasikepiau,+agurkai su grietine ax.gif Mastau,kad kazko dar noriu,gal kavos,o gal pakaktu kokios liepziedziu arbateles rolleyes.gif
Uzlipau ant svarstykliu-nedrauges blink.gif kazko vakare daugokai parode,gal sugedo blink.gif nes gausis,kad kiek nukrito tiek sugrizo unsure.gif Labai supykus ryte busiu jei taip atsitiks aggressive.gif
Iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti