Nu bet tikrai,nesuprantu kas darosi,visa diena vos laikausi nežliumbus.Ir pikta,ir neramu,ir sakocio gabala netycia sukimsau

...man sakocio rageli mestelk,kondensovke pribaigiau

Noriu ledu

Kondensovke sulapnojai pati viena,o as sakociu turiu dalintis,nu jau ne
O kada pas Wixxxx varom?Kiek ji gali viena ta sampe lovoj gert Gal vis tik imu ta likusi sakoti ir einam,ka?Tik jurgiskio su Rebutia gal reik luktelt?
Labas,
atsipalaidavau kuo atostogos arčiau, tuo svorio daugiau
jaugi buvo 72 su kapeikom, augo augo, po savaitgalio pas mamą, jau ir 74 kg... nu bet ta proga ryt pietums bus tagliatele su kalakutienos faršu ir padažu
kažkaip judu link kito galo pirmos vietos
reikia eit pasiskaitinėt atgal kelis puslapius, nes atitrūkus buvau.. kažkur balius aj koks skirtumas kur, svarbu balius
<p>taip iseina,kad as vel gazele -70,3

Papildyta:

<p>O kada pas Wixxxx varom?Kiek ji gali viena ta sampe lovoj gert

Tai atvarykit panos, pas mane dar yra saldytuve pilna bonka, pavaisinsiu ;)
Vakar visa diena taip torto norejau, galvojau mirsiu, bet atsilaikiau, tai siandien vis tiek nusipirkau, parvariau namo, kavos pasidariau, ir neskanus buvo....

Pagaliau naujam bute turiu vandeni ir sviesa, treciadieni turesiu interneta ir kabeline ir bus galima gyvent

Prisisvajojau ant nakties,dar koks kilogramas prilips

Rebutia,mes cia i ikurtuves ruosiames

Labas rytas vakar pietums kriauses...badas
vakare buvo vistiena su kopustais,o kopustai su cesnakiniu padaz...vyrui kebabus gaminau
siandien -200...kaip varganai krenta....na bet dar sauja popkornu buvo ir saukstas riesutu sviesto
taip saldaus norejau,kad nors kauk
o kondensuoto pieno ir as neatsisakyciau
Mute,dalinkis
Labas rytas, pas mane 0 visa diena atsilaikiau, bet uztat vakare atsiemiau, nors kaip pagalvoju, nr tiek it daug
nei sakocio, nei kondensuoto pieno, nei torto, kaip pas kurias
tik du grybukai, rudom gslvytem ir baltais koteliais
desreles ir bliudas pomidoru su grietine
Kaip gerkle siandien skauda ir nosis uzgulus ir dar kiausinius namie palikau, tai gerai, kad koleges sakocio turejo, tai isgelbejo nuo bado
Laba diena,
O pas mane - 300 g. Galetu kasdien tqip buti pasvajojau

Jurgiski,ar tik ne pas Oneiga isidarbinai,kad sakocio pusryciams gavai

Vakar be tirstinto pieno buvo-3gabaliukai juodojo sokolado,4 obuoliai.Rezultatas -900g

O galejo buti zenkliai geresni rezultatai

As sode is peties pasidarbavau-pasportavau.Pavakariai buvo-avietes,pora obuoliu,1pomidoriukas.Dabar katik vakarienei pora kiausiniu pasikepiau,+agurkai su grietine

Uzlipau ant svarstykliu-nedrauges

Iki rytojaus