Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Man šiandien -300, bet vistiek rezultatas :)

Aš vasarą per beveik 3mėn atsikračiau 13kg, tai va per 5mėnesius grįžo apie 6kg.

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 02 10, 12:29)
<p>Man šiandien -300, bet vistiek rezultatas smile.gif</p><p>Aš vasarą per beveik 3mėn atsikračiau 13kg, tai va per 5mėnesius grįžo apie 6kg.</p>

13? Ką darei?
Atsakyti

Šitą temutę atradau, norėjau lb į vieną suknelę tilptu, tai ogo go kaip sąžiningai laikiausi :) 

O dabar, žinau, kad galiu būti gražesnė - tai ir grįžau atgal :)

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 02 10, 16:45)
<p style="margin-left:40px;">Šitą temutę atradau, norėjau lb į vieną suknelę tilptu, tai ogo go kaip sąžiningai laikiausi smile.gif </p><p style="margin-left:40px;">O dabar, žinau, kad galiu būti gražesnė - tai ir grįžau atgal smile.gif</p>

Ir tikim,kad tikrai Tau pavyks 4u.gif
Kaip sekasi mokytojaut?Geri vaikuciai? mirksiukas.gif
Pietums buvo:virtas kalafioras,2kepti kiausiniai.Kalafiora susmulkinau ant virsaus uzmeciau keptus kiausinius(pusiau skystais tryniais) ir susveiciau-skaniai sulindo smile.gif
Vakarienei mastau ar zuvies kepti ar kreveciu....siaip tai gal karpio noretusi rolleyes.gif
Gal reikes susizvejot parduotuveje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 10 vasario 2017 - 16:41
QUOTE(Mutė @ 2017 02 10, 16:40)
Ir tikim,kad tikrai Tau pavyks 4u.gif
Kaip sekasi mokytojaut?Geri vaikuciai? mirksiukas.gif
Pietums buvo:virtas kalafioras,2kepti kiausiniai.Kalafiora susmulkinau ant virsaus uzmeciau keptus kiausinius(pusiau skystais tryniais) ir susveiciau-skaniai sulindo smile.gif
Vakarienei mastau ar zuvies kepti ar kreveciu....siaip tai gal karpio noretusi rolleyes.gif
Gal reikes susizvejot parduotuveje biggrin.gif

O aš galvojau, kad galima tik virtus kiaušus biggrin.gif
Pirma diena įgyvendinta, tik be virtų daržovių, dar vaisius liko, bus gerai po sporto biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif bandysiu ir as cia grizti, ziuriu visu ir ugis ir svoris panasus, mano 166 cm. ir niekaip is 73 kg +/- zonos neiseinu. Ryt bandysiu su savaitgalio meniu, o nuo pirmadienio pirmyn, o tai tokias fainas kelnes per ispardavima nusipirkau, butinai pavasariui turiu itilpt smile.gif
Atsakyti

Mute, pavyks ne tik man bet ir mums visoms :) 

Vaikai geri, nesugadinti dar gyvenimo. Visai gerai jaučiuosi:) 

Jurgiskis junkis, bus smagiau visoms. 

Šiandien tik -200, kiaušiniai suvalgyti, einu ruoštis baliui :D 

Atsakyti
Sveikos smile.gif Siandien 0,vakar buvo velyva vakariene-svente pilvui biggrin.gif Suzvejojau karpi,iskepiau kepimo maiselyje su cesnakais,paprikom,puse karpio suraiciau tongue.gif Ojojoi kaip persivalgiau vakar ax.gif
Is ryto prikepiau sausainiu su saulegrazom,viena maza gabaliuka suraiciau,gi paragaut kaip gavosi reikejo biggrin.gif Dabar teks kazkaip nesusivyliot jais rolleyes.gif
Jurgiski,visi keliai veda pas mus lotuliukas.gif Pas mane visa spinta pilna rubu i kuriuos reikia kazkaip isispraust- turim tikslu cia visos biggrin.gif Belieka juos igyvendint bigsmile.gif
Visoms siandien baliavojancioms sekmes nepadauginant griesno maisto 4u.gif

SIOS DIENOS MENIU(pustyciai kaip iprastai)
pietums mandarinai
vakarienei mastau apie vistienos krutineles kepsni su agurku salotomis.

Labai reiketu nors 500g per savaitgali nutirpint-sumazinau norus tongue.gif
Atsakyti
Aš tai šiandien valgysiu picą, nieko nežinau, bus cheat day, po keturių savaičių kančios biggrin.gif gal po to bus geresnė nuotaika toliau mest, nes dabar tai visai rimta depresija užpuolė, komediją žiūrėdama apsiverkiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 11, 16:13)
Aš tai šiandien valgysiu picą, nieko nežinau, bus cheat day, po keturių savaičių kančios biggrin.gif gal po to bus geresnė nuotaika toliau mest, nes dabar tai visai rimta depresija užpuolė, komediją žiūrėdama apsiverkiau biggrin.gif

Nu tada jau tikrai depresija biggrin.gif
O kas del picos, tai as draugiskai irgi jos privalgiau ir dar spurgyciu.Po vakar vel turejau. +300 ir vis tiek apsiedziau.Bet siandien nutariau kitaip save pamotyvuot biggrin.gif Nulekiau i parduotuve ir nusipirkau striuke, kuri braska per siules.Aisku buvo ir didesne , bet mazesne atrode graziau biggrin.gif Tiesa pasakius, dabar nelabai gudriai pati sau atrodau, bet jau po viskam biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif na jus ir duodat biggrin.gif As tai per dukra ledu suvalgiau,eskimo ant pagaliuko,mazytis ne deze tongue.gif Dabar mastau,ar vakarienes nusipelniau,ar kokios arbatos tik...turbut kepsniuka vistik pasikepsiu.Jus tai picu su visokiais gardesiais priraitet,as tai pyrageliu ir kt.vaisiu atsisakiau. angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 02 11, 20:46)
biggrin.gif na jus ir duodat biggrin.gif As tai per dukra ledu suvalgiau,eskimo ant pagaliuko,mazytis ne deze tongue.gif Dabar mastau,ar vakarienes nusipelniau,ar kokios arbatos tik...turbut kepsniuka vistik pasikepsiu.Jus tai picu su visokiais gardesiais priraitet,as tai pyrageliu ir kt.vaisiu atsisakiau. angel_not.gif

Ko cia taip pasismulkinai su ledais? biggrin.gif
Atsakyti