Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas smile.gif Jurgiski,tortadieniai tikrai pateisinami mirksiukas.gif O pas mane +100g ,vakar ziauriai negerai maitinausi,savijauta po tokio maisto irgi sublogejo.Zodziu ka valgai taip ir jautiesi...Siandien bandau teisingai maitintis ax.gif
Atsakyti
Oj mergaites, as tai vakar geriau sampana su pyrageliais, lovoje kaip karaliene, tai siandien svarstykles nustumtos toli toli biggrin.gif
O ykurtuvese laukiamos visos, su gera nuotaika ir skambia daina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2018 09 16, 14:43)
Oj mergaites, as tai vakar geriau sampana su pyrageliais, lovoje kaip karaliene, tai siandien svarstykles nustumtos toli toli biggrin.gif
O ykurtuvese laukiamos visos, su gera nuotaika ir skambia daina 4u.gif

..ir su birthday.gif birthday.gif birthday.gif biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :(  sudina savaite isejo..startuoju is naujo su 71,2....o jau 70,3 buvau pasiekus :mad2:  kaip pikta ant saves :dry2:​ 

Atsakyti

Labas rytas, tu ne viena Dakota24, as ir startuoju su 75.7 kg., o buvo 74.9 :) bet as gi Mutes laukiu :D​ 

Atsakyti
Sveikos,man jusu bedos rolleyes.gif ,startuoju su 77kg.Oi kiek prikimsau nesamoniu,visus 2,1kg.
Atsakyti

Sveikos,

taip iseina,kad as vel gazele -70,3 :P  :D Cia kol Wixxxx neatejo :D

Atsakyti

Valgot visos?Nu ir valgykit :P

Nuotaika,tai nors galva kiksk i smeli :( Darbo daug,o rankos nekyla.Ka daryyyyyyt?

Atsakyti
Gazele biggrin.gif ,pasakyk ka darze butina pasidaryt,kada cesnakus sodint...tris dienas galva praskaudejo,nuotaikos ner...zodziu ruduo...darbo daug,rankos nekyla...Verciu viska ant uraganu ax.gif
Ruosiuosi iki sodo nulekt,nors siltnami pravedinsiu :rolleyes:Reikia kazkaip issijudint . Pas mane dar niekas nenurinkta,bulves is siaudu neiskrapstytos...laukiu tu vasarisku oru-padirbesiu is peties tongue.gif
Siandien pietums pribaigiau siltnamini arbuza,gaila ,kad mazai ju priauginau.Kitais metais mazinsiu pomidoru plantacija...
Pasibedavojau
flirt.gif
Atsakyti

Ne laikas dar česnakams.Kazkada spalio menesi reiks.Pasakysiu,kai pati eisiu :D

Atsakyti
Niekur neisvaziavau,kazkoks darbingumo nebuvimas unsure.gif Namie darbu taip pat pilna,nu nekyla rankos niekam blink.gif mintys apie kazka skanaus sukinejasi ax.gif Visa laime,kad nieko skanaus namie nerasta...
Atsakyti
..suradau tongue.gif apskabinus sutirstinta pieno skarbonke sedziu biggrin.gif
Atsakyti