Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

hmm.gif kazkaip neteisingai cia gaunasi unsure.gif kodel mano griesnas maistas toks sunkus blink.gif per savaite 2,5kg yra ziauriai perdaug angel_sadangel.gif
Is to nervo emiau ir sumustiniu su lasisa prie kiausinienes priraiciau beee.gif
Atsakyti

Mute,nesijausk vienisa.As pliusuoju issijuosus.Kadangi turejau dvi progas svest,tai supratau tai,kaip galimybe paest ir vyno taure issiurbt :D +500g ir viso turiu 71,5kg.Siaip tai viskas su mumis gerai.Tik Wixxxx su jurgiskiu priverstinai pamaitint reiketu ir butu tvarka.O tai kemsa picas ,tortus,slamscia macdonalduose ir minusas.Nu bet Wixxxx padarys ikurtuves ir gal kiek uzvalgys,vis ne taip pavydu bus :D​ 

Atsakyti
O kaip priversim jas pasipliusuot? unsure.gif kazkas negerai su ju griesnais maistais hmm.gif
Siandien kemsu viska is eiles... ax.gif dar kepu sausainius su saulegrazom...jau padegustavau...
Gal ryt gausis teisinga sestadienio diena abturet rolleyes.gif turiu uomeny ,kad dietisko meniu.
Ir dar kaip nesijaudint kai sukiausia is visu esu blink.gif Stresuoju,plauka metu,kemsu... tongue.gif
Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol: plauka meti?Dar taip negirdejau.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 15, 00:36)
<p> lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif plauka meti?Dar taip negirdejau.</p>
<p> </p>

Labas rytas smile.gif Keiciu kaili tongue.gif Slenka jie,o kai netrumpi tai labai daug atrodo...
Siandien 0,tai ir gerai,maniau be pliuso neissisuksiu-issisukau biggrin.gif
Nuo ryto griekai-migdolai,ledai...raminuos ax.gif Vakare rimtai laikysiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 14, 15:21)
<p>Mute,nesijausk vienisa.As pliusuoju issijuosus.Kadangi turejau dvi progas svest,tai supratau tai,kaip galimybe paest ir vyno taure issiurbt biggrin.gif +500g ir viso turiu 71,5kg.Siaip tai viskas su mumis gerai.Tik Wixxxx su jurgiskiu priverstinai pamaitint reiketu ir butu tvarka.O tai kemsa picas ,tortus,slamscia macdonalduose ir minusas.Nu bet Wixxxx padarys ikurtuves ir gal kiek uzvalgys,vis ne taip pavydu bus biggrin.gif​ </p>

Nera cia ko pavydet, as valgau du kartus per diena, nes laiko neturiu, o vakarais is vis nevalgau, nes nebenoriu, va pasibaige beveik visi reikalai, valgysiu vel normaliai biggrin.gif iki treciadienio tureciau persikraustyt ir vel viskas stos i savo vezias biggrin.gif mam ir nervuojas, sako valgo ta mesainius ir kuda kai dviratis biggrin.gif siandien va vel nuo ryto lakstau su reikalais, ner kada apie maista galvot biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2018 09 15, 09:34)
Labas rytas smile.gif Keiciu kaili  tongue.gif Slenka jie,o kai netrumpi tai labai daug atrodo...
Siandien 0,tai ir gerai,maniau be pliuso neissisuksiu-issisukau biggrin.gif
Nuo ryto griekai-migdolai,ledai...raminuos ax.gif Vakare rimtai laikysiuos rolleyes.gif

Sugalvojau as jums dieta, atlekit pas mane, kartu lempas issirinksim, dazus kambariui, padazysim, pasportuosim, taip savaite palakstysim ir minus 10 garantuotas biggrin.gif
Atsakyti
...na gerai,nebepavydesiu,palauksiu kol pas Tave viskas aprims ir pradesi normaliai maitintis mirksiukas.gif
O siaip tai naudokis proga lengvai nekudinantis sukudet bigsmile.gif
Suraiciau du pols ledus,dabar dairausi ka cia dar suradus... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2018 09 15, 13:01)

Sugalvojau as jums dieta, atlekit pas mane, kartu lempas issirinksim, dazus kambariui, padazysim, pasportuosim, taip savaite palakstysim ir minus 10 garantuotas biggrin.gif

biggrin.gif na gal veliau ,kai soda ir darzus sutvarkysim,o dar siltnamis vis derliu duodantis-reikia pomidorus su agurkais vakuot...zodziu mandagiai atsisakysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 09 15, 12:12)
...na gerai,nebepavydesiu,palauksiu kol pas Tave viskas aprims ir pradesi normaliai maitintis mirksiukas.gif
O siaip tai naudokis proga lengvai nekudinantis sukudet bigsmile.gif
Suraiciau du pols ledus,dabar dairausi ka cia dar suradus... ax.gif
Papildyta:

biggrin.gif na gal veliau ,kai soda ir darzus sutvarkysim,o dar siltnamis vis derliu duodantis-reikia pomidorus su agurkais vakuot...zodziu mandagiai atsisakysiu tongue.gif

Supratau, vadinasi laukt Jusu ant ikurtuviu mirksiukas.gif
Mano sitie megstamiausi ledai, dievinu tuos Pols, dar kameroi du yra berods rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2018 09 15, 18:11)
Supratau, vadinasi laukt Jusu ant ikurtuviu  mirksiukas.gif
Mano sitie megstamiausi ledai, dievinu tuos Pols, dar kameroi du yra berods rolleyes.gif

Matai dazyt ka irgi turim,laukia medziu kamienai biggrin.gif Oi kiek priezasciu surasti galim,kad tik nuo darbu nusimuilinti tongue.gif
Va ikurtuves tai gerai thumbup.gif
Smagiais rupesteliais gyveni mirksiukas.gif
Siandien visa diena susidirbau-valgau beleka,nuotaikos ner...gal ryt susiimsiu ax.gif
Aplamai as labai nemegstu rudens schmoll.gif
Atsakyti

Ir as ir as ir as i ikurtuves :D

Negaliu pasakyt,kad nemegstu rudens.Grazu man tos rudeniskos spalvos,o ir knyga paskaityt atsiranda laiko,bet kartu ir kazkoks nerimas atslenka.Tiesiog i viska imu reaguot perdetai jautriai.Si diena irgi ne isimtis.Taip kad ,Mute,abi kemsam,abi liudim,abi po siltnamius duodames :D

Wixxxx,kazkaip gera skaityt apie Tavo lakstymus :4u:

Atsakyti
Oneiga,sekancia savaite keliom dienom atvyksta VASARA mirksiukas.gif galesi pasisildyti biggrin.gif Pas mane problema-prikimsau visko is miltu,dabar negera...mastau kuom cia viska ,,nuslavus'' unsure.gif Jauciu teks kokiu pomidoru su grietine pasipjaustyt ax.gif
Ryt svarstyklem iseigine,kiek jos dirbt gali tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 rugsėjo 2018 - 20:40

Labas rytas, stai ir as, per dvi dienas +500g :) bet vakar buvo mano mazojo gimtadienis, taip, kad ir kaip pateisinama :) rytas siandien irgi prasidejo nuo torto gabalo, tada buvo labai saldu, tai mesytes imeciau :) zodziu nuo rytojaus vel pirma savaite :) 

O i ikurtuves ir as nooooriu :D​ 

Atsakyti