Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

as negaliu laukti :D laiko turiu iki spalio 6, kiek numesiu,tiek,noris aisku maksimumo :lol:  atostogos bus,tai greit ataugs tas ka cia numesiu :hihihi: paguodziau? :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dakota24 @ 2018 09 10, 16:42)
<p>as negaliu laukti biggrin.gif laiko turiu iki spalio 6, kiek numesiu,tiek,noris aisku maksimumo lotuliukas.gif  atostogos bus,tai greit ataugs tas ka cia numesiu hihihi.gif paguodziau? hmm.gif </p>

cool.gif gerai gerai,atsiminsim kai i atostogas islydesim,palinkesim...pati nujauti ko tongue.gif
As siandien likau namie,tad buvo ledai(dukros isdaiga,sugunde,prigavo,silpna mano valia..),diena susidirbau.
Ryt is ankstaus ryto lekiam link juros,nutarem sutaupyt ant nakvynes tongue.gif Kad tik tas oras pasikeitu,kad butu su prognoze apsirikta rolleyes.gif Liudna bus jei lietus dvi dienas lis .
Vakare reikes pasisvert,kad bent kiek matyciau ar labai sugadinau starta unsure.gif
Kaip jusu dienele,ar tik as viena cia tokia griesna? mirksiukas.gif

Atsakyti

Taip ,Tu viena nusidejele...nu ir as dar biski :D Po vakarienes pora kakaviniu vafliuku i skrandi isoko.

Atsakyti

Atsakyti

nusidejau ir as :oh: susirgau,dukra kas valanda keles,zodziu viskas  kruva ir +700 :cry2:  sudelis biski :cray:  visa savaite art reikes kad numest dvieju dienu pliusa :aggressive:​ 

Atsakyti

Dakota :4u: Sveikit.

Jurgiski,nutarei pasirodyt,bet nekalbet :D ?

Pas mane -1,2kg,bet jie pripliusuoti buvo,tai nesiskaito.

Mute,jau mirkai kojas?„Sloika” vandeniui paemei? :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 11, 11:51)
<p>Dakota 4u.gif Sveikit.</p>
<p>Jurgiski,nutarei pasirodyt,bet nekalbet biggrin.gif ?</p>
<p>Pas mane -1,2kg,bet jie pripliusuoti buvo,tai nesiskaito.</p>
<p>Mute,jau mirkai kojas?„Sloika” vandeniui paemei? biggrin.gif</p>

Sveikos,kelte sedziu.Siandien pasisveriau-400g.Dar daug rigriesytuju loke.Sloiko nepaemiau blink.gif Ka dabar daryt,i maisiuka pilsiu tongue.gif Saviskius gasdinu,kad maudytis versiu biggrin.gif Man tai teikia 1,4kg isdegint.Oneiga,kaip cia taip pasiseke? blink.gif man kazko taip netirpsta unsure.gif Dakota,sveik,pavalgyk-leidziam mirksiukas.gif
Atsakyti

Taigi labai daug privalgius buvau per tas dienas,todel ir nukrito.

Nersiu po namus,negaliu,kaip noriu kazko griesno.Svarbiausia,kad ir turiu  visokiu nesamoniu.Kaip atsilaikyt :hmm:

Eiciau dirbt ko nors,nu bet ner meiles darbui nors tu ka.

Gero oro Tau.O kaip balius praejo,taip ir nepasakei :D .Laukiam pletku gi :P

Atsakyti

Labas rytas,

:unsure: kazkodel 0.

Atsakyti

labas rytas :4u: -400 gr :rolleyes: pietums kalakutiena,vakare kepti kiausai,nieko ipatingo :D​ 

Atsakyti
Sveikos,vakar issimaudziau juroje(maudziausi tik as viena),veliau privalgiau netinkamo maisto(pyrageliai,arbuzas,zuvis,slyvos,obuoliai,1 saldainis).Zodziu su svoriu bus nekas ax.gif Po visu nesamoniu pilva suka,gal nuo vakar juroje priryto vandens tongue.gif
Siandien apsiniauke,kol nelyja reiketu varnele uzsideti-t.y.issimaudyti dar syki juroje.Vanduo visai siltas smile.gif ,gal man kaip riebesniam ruoniui nesalta biggrin.gif
Taip tai nykuma,saules ner,visi apsnude vaikstineja...noriu namo rolleyes.gif Kuo ilgiau cia busim tuo labiau riebesiu.Is neturejimo ka veikt pradedi mastyt ka cia suedus tongue.gif
Atsakyti

Labas, pas mane siandien +100, tai iš to pykčio ryte varškėtukų privalgiau, o pietūs buvo Macdonalde, ryt tikiuos minuso :lol:​ 

Atsakyti