Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Jei mesi taip, kaip as, tai puse metu maziausiai :D As gi 9 numeciau , o va su tais 5 vis vargstu :rolleyes:

Apelsinu ir as nebeperku.Obuoliai , slyvos, avietes .

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 05, 14:54)
<p>Jei mesi taip, kaip as, tai puse metu maziausiai biggrin.gif As gi 9 numeciau , o va su tais 5 vis vargstu rolleyes.gif</p>
<p>Apelsinu ir as nebeperku.Obuoliai , slyvos, avietes .</p>

Aha,tai nelabai kas jei taip ilgai tai truks unsure.gif O galetum pasakyti,kad per 1menesi ax.gif ka mirksiukas.gif flirt.gif
Tai Tavo pakeitimas apelsinu i kitus vaisius kaip ir pas mane bigsmile.gif Zinai,as kolkas ir nepasiilgau apelsinu,palauksiu ziemos smile.gif
Man iki gruodzio reikia i formas sugrizt,teks labai pasistengt ,sportuot pradet ar ka unsure.gif Va vis pamastau,kad gal pradziai kokius masazus palankyt,-nervus apramintu,o ir sukusciau tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 03, 22:45)
<p>Nu tikrai,tik sukudesi ir is karto makaronai biggrin.gif ,ir vel dieta tongue.gif Bet vis tiek Tu musu darbinyke,te balioneli 4u.gif Duociau ir Nomeda,bet gal pati suslamsiu.Gaila kazkaip,be to Tau balius tongue.gif</p>
<p>Jurgiskis su Rebutia,tai pasirode,o Wixxxx kad uzsvente,tai uzsvente biggrin.gif</p>
<p> </p>

Ai mergaites nera visai nuotaikos tai wixxxx, buna, pasitaiko smile.gif net nebezinau kada sveriausi, jauciu koki 70 gatavai turiu biggrin.gif nu ir gerai biggrin.gif
Atsakyti

Nu kas Tau, Wixxxx?Gal paguost galim? :console: Zinok, viskas turi pabaiga, blogybes irgi.

Mute, tai aisku, kad galima ir per menesi, tik daryt reik, kaip dietoj parasyta.Va kur beda :liezuvis:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 05, 17:09)
<p>Nu kas Tau, Wixxxx?Gal paguost galim? console.gif Zinok, viskas turi pabaiga, blogybes irgi.</p>
<p>Mute, tai aisku, kad galima ir per menesi, tik daryt reik, kaip dietoj parasyta.Va kur beda liezuvis.gif</p>

Bijau, kad cia tik kosmaro pradzia, nu nieko, kaip nors smile.gif o turetu gi viskas buti gerai, butas naujas jau musu, liko persikraustyti, tada seima pradejo byyret, nors kauk vilku, bet nieko cia nepadarysi, bus kaip bus smile.gif
gal svorio uz tai numesiu, nesinori nei valgyt nei nieko, zombiuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2018 09 05, 18:22)
Bijau, kad cia tik kosmaro pradzia, nu nieko, kaip nors smile.gif o turetu gi viskas buti gerai, butas naujas jau musu, liko persikraustyti, tada seima pradejo byyret, nors kauk vilku, bet nieko cia nepadarysi, bus kaip bus smile.gif
gal svorio uz tai numesiu, nesinori nei valgyt nei nieko, zombiuoju biggrin.gif

blink.gif ,na gal tai tik rimti kivircai,nuomoniu issiskyrimai,kitaip seimos stiprumo isbandymai mirksiukas.gif Turbut daugelis tai praejom,o dabar kai pagalvoji,tai ar reikejo tiek nervu ir laiko prarast del kazkokiu mazmoziu(tada aisku tai buvo pasaulio pabaiga ).Tai va,gaila ,kad ta ismintis tik su amzium ateina unsure.gif Kiek dabar visko kitaip daryciau ir kiek nervu buciau be reikalo neiseikvojus rolleyes.gif
Tai va,pakauk vilku kai niekas nemato ir negirdi ir ziurek ar tikrai rimta beda,o gal tik pati ja taip matai mirksiukas.gif Stiprybes mergyt console.gif

Papildyta:
BLIAMBA,KAIMYNAI KUGELI KEPA!!!Grizau namo,visas butas kvepia kugeliu.Kaip dabar kazko bulvisko,tarkuoto uzsimaniauuuuu wub.gif Kiausinius suvalgiau,nevelnio nepadejo...
Einu kavos,gal ji kiek apramins unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 rugsėjo 2018 - 18:29

Oooo kūgelio lengvai paskrudę kraštukai :wub: Vidurį galit pasilikti :D man kraštukus tik palikit :)

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2018 09 05, 21:06)
<p>Oooo kūgelio lengvai paskrudę kraštukai wub.gif Vidurį galit pasilikti biggrin.gif man kraštukus tik palikit smile.gif</p>

Tai tas kugelis pas kaimynus,ten kaimynka pikta tongue.gif Nei Tau ,nei man ten geriau neit biggrin.gif

Arbatos su pienu isgeriau,dar radau hematogena ....reikejo isbandyti,mat kazkoks naujiena su slyvom biggrin.gif Ryt matysiu ar geras buvo tongue.gif
Atsakyti

Mano kaimynai tai tik raugintų kopūstų sriubą mėgsta :D tai pusė metų smirda laiptinė :D kai atšąla orai taip iki atšyla :D

Atsakyti
Labas rytas, pas mane 75.5 kg smile.gif kazkoks uzburtas skaicius, kai tik toki pasiekiu, vel apsiedu ir vel aukstyn, labai tikiuos,kad si kart taip nebus, nes kai vakar pamaciau nuotraukas is baliuko, tai kaip 8 menesi buciau doh.gif
Bet kadangi kruvos reikalu, tai gal neturesiu kada apsiesti, Mute vejuos tave biggrin.gif
Atsakyti
Linkejimai is Nidos smile.gif siandien 74,9ir 75 tai nezinau ar 0 ar minus 100g ax.gif Nezinau kas bus pirmadieni,biskuti dieta susijauks.Ryt griztu namo,poryt balius,po to vel atostogos ...
Atsakyti
O as tai parazytka siandien vel nepasisveriau, ryt reikia susiimit ir pasiziuret kiek as cia uzaugau ir kokio plano imtis, neimanoma tiesiog biggrin.gif
Atsakyti