Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai ne viena esu makaronu megeja bigsmile.gif
Oneiga,duok greitai nomeda kol nesurija,labai reikia tongue.gif Jauciu,kad eisiu kiausinienes kept ax.gif Vietoj apelsino buvo obuoliai,tai dabar toks zveriukas prabudo,nezinau kaip nuramint unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, -200g, po visu mano tortu ir kt. uzkanduku smile.gif kaip tik vakarienei nomeda sunaikinau, buciau zinojus, tai tikrai tau Mute issiuntus, kad labai jau manes nepaliktum biggrin.gif nuo siandien rimteju, va geriu kavyte ir valgau kiausinukus, nuvedus savo pirmoka ir palikus didelem akim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-300g.Varau dirbt.

Atsakyti
Labas,pas mane +100g unsure.gif Ju unsure.gif Jurgiski,laukiu mirksiukas.gif
O taip tai nesazininga, jus su Oneiga valgydamos saldumynus minusus atitempet blink.gif
Lekiu ir as darbuotis smile.gif
Atsakyti

Priedziau duonos su cesnaku ir pribaigiau,kad nesikankintu ant stalo,dvi nomedas.

Atsakyti

Aš sušiais vakarą gardinu :)

Atsakyti
O as tik obuoliukus 3 suraiciau ir tai cia vietoj apelsino ax.gif Tik va beda,kad tie obuoliai pilva ispute unsure.gif unsure.gif Teks iki savaitgalio juos pamirst,t.y. ignoruot ju kvietima juos suvalgyti tongue.gif
Oneiga,abzora,baik viena tas nomedas raityti biggrin.gif Man vienos tai gaila pametet buvo,buciau tau obuoli uz tai atmetus tongue.gif Sakysi,kad obuoliu ir pas pacia pilna...
Rebutia,va su susiais tai manes nesuviliotum,jau ju as nemegstu.Visi aplink svaigsta del ju,o musu seimyna abejinga ax.gif
Siandien sulaksciau iki sodo,palaksciau su zoliapjove,paskyniau truputi obuoliu,krituolius surinkau-pasportavau.Dar krepsus uzsitempiau laiptais namo-dar karta sportas biggrin.gif
Atsakyti

Su sušiais toki įdomi sutuacija pas mane :D dėl jų aš nesvaigstu, net negaliu pasakyt jie man skanu :D bet vat imu ir kartais užsimanau, matyt, kad įsitikinti, kad nu nėra jie skanu :D :D :D

Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2018 09 04, 23:55)
<p>Su sušiais toki įdomi sutuacija pas mane biggrin.gif dėl jų aš nesvaigstu, net negaliu pasakyt jie man skanu biggrin.gif bet vat imu ir kartais užsimanau, matyt, kad įsitikinti, kad nu nėra jie skanu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif</p>

tongue.gif ,na nuo ju tai tikrai nesustoresi,o tai ir gerai mirksiukas.gif
Kaip noriu kokio tortuko,ar kokio tiramisu,ar dar kokio krem briule rolleyes.gif Kas cia dabar pasidare,ant saldumo patrauke blink.gif blink.gif Cia turbut kaltos tos nomedos biggrin.gif
Atsakyti

Zinok,gailiuosi ir dar karta gailiuosi,kad nedaviau Tau nomedos.Dabar butu ne man,o Tau bloga :P Jauciu,kepta duona ir nomedos - prastas derinys :D

Cia vakarienei 3 obuoliukai ir viskas? :hmm:

Atsakyti

Labas rytas,

siandien 0, o skrandis skelbia streika.Va ir vakarykste duonyte :unsure: Metu yr, proto - nea.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 05, 00:47)
<p>Zinok,gailiuosi ir dar karta gailiuosi,kad nedaviau Tau nomedos.Dabar butu ne man,o Tau bloga tongue.gif Jauciu,kepta duona ir nomedos - prastas derinys biggrin.gif</p>
<p>Cia vakarienei 3 obuoliukai ir viskas? hmm.gif</p>

tongue.gif taip abzoroms ir reikia biggrin.gif
3 obuoliai ne vakarienei,o tipo griekelis tongue.gif Nevalgau apelsinu,tai skaitau,kad suvalgius obuoliu(nors ir ne tada kada reikia valgyt apelsinus) gausiu reikalingu vitaminu ax.gif
Na cia improvizuoju,dieta labiau sau pritaikineju rolleyes.gif Pomidorai su grietine pasiteisino,labai pagerino mano pusrycius bigsmile.gif
-600g,75kg angel_not.gif Dabar ik 5,1kg numetu..... lotuliukas.gif ir juokas sueme,idomu kiek laiko tam prireiks hmm.gif hihihi.gif
Atsakyti