Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2018 08 31, 22:10)
<p> lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Mute, tu tas drakoniukas is saldainiu fabriko.Prisimeni ta multika?</p>

Aha,tiksliai tas drakoniukas biggrin.gif tik mintyse tongue.gif jau suraiciau visa torta(napaleona)ir cekureku 4 ax.gif kava taip atsalus ir liko stovet lotuliukas.gif
Ne,manes neima i zmonas cray.gif o as vis laukiu laukiu rolleyes.gif Jei istikruju taip nenoriu to baliaus,geriau prie juros nulektumem ax.gif Bet ka padarysi,teks ta prievole atlikti ax.gif
Atsakyti

Zinok,jei nenori i baliu, reiskia bus labai faina.Patikrinta  :).

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 31, 23:30)
<p>Zinok,jei nenori i baliu, reiskia bus labai faina.Patikrinta  smile.gif.</p>

Jei taip sakai, tai tegu taip ir buna biggrin.gif Vietoj apelsino obuoli grauziu ax.gif Dar vis laikausi,nors turiu hematogenu saldytuve pasleptu tongue.gif
Viskas ,tempiu save i lova,ner ko cia jums prisivalgiusioms skanestu pavydet biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Su rudeneliu 4u.gif Siandien biednai pas mane,0 blink.gif Nereikejo man vakar tu riesuteliu krimst,turbut jie kalti,o gal obuolys ax.gif
Siandien atsigriebsiu,labai reikia i 4 zona isibraut rolleyes.gif Vaziuosiu i soda,pietums vaisiai-bus vaisiu asorti,ka rasiu ta ir krimsiu tongue.gif Vakarienei turiu kepta ketvirti.
Visos tortukus su ledais raitot?Svente svenciat tongue.gif
Atsakyti

Viskas gerai su Tavo diena,juk ne +,o va pas mane +300g,bet dar ne 70,tai irgi gerai.

Kepu vafliukus ir du jau nusedo skrandyje :unsure: .Netycia :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 01, 13:44)
<p>Viskas gerai su Tavo diena,juk ne +,o va pas mane +300g,bet dar ne 70,tai irgi gerai.</p>
<p>Kepu vafliukus ir du jau nusedo skrandyje unsure.gif .Netycia biggrin.gif</p>

Tai greitai pripliusuok iki 70,5,kad nebenoretum vafliuku,keksiuku tongue.gif Jurgiskis saviskio pas Tave neissiunte ,tai pati kepies biggrin.gif
Reikia pomidorus ziemai koncervuot-tingiuuuuu,ir i soda vaziuoti tingiuuuuu...o reikiaaaaa
O jei sakai,kad viskas su mano dieta gerai,einu kavytes su riesuteliais biggrin.gif Juk leidai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 01 rugsėjo 2018 - 11:59

Kepu dukrai,bet ir man uz zando uzlenda vienas kitas :D O su Tavo dieta,aisku,kad viskas gerai.Nenorek kasdien po kg numest :P

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 01, 15:19)
<p>Kepu dukrai,bet ir man uz zando uzlenda vienas kitas biggrin.gif O su Tavo dieta,aisku,kad viskas gerai.Nenorek kasdien po kg numest tongue.gif</p>

Noriu,nor ne po -1kg,bet jau po -500g tai tikrai tongue.gif
Klausyk,ar gamini obuoliu acta?
Atsakyti

Nea.Ir net nepagalvojau,kad galima :hmm: 

Vafliukai gatavi,kepu kibinus.Tikrai  bus tie 70 :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 09 01, 18:40)
<p>Nea.Ir net nepagalvojau,kad galima hmm.gif </p>
<p>Vafliukai gatavi,kepu kibinus.Tikrai  bus tie 70 biggrin.gif</p>
<p> </p>

Na Tu ir kepejele siandien,pasiseke seimynai wub.gif O as sportavau sode,tingejau,bet sportavau-zole pjoviau.Parsivilkau kasika obuoliu,reikia sultis spausti.Jei ryt anksti atsikelsiu tai gal padirbesiu.Dabar sildaus ketvirti vistos,alkana kaip vilkas tongue.gif Labai tikiuosi,kad ryt minuso sulauksiu rolleyes.gif
Atsakyti
Ateinu nukabinus nosi sad.gif +300g,zinau,kad tai skysciai susikaupe,bet visvien apmaudu.Nematyt man pirmadieni 74,99 angel_sadangel.gif
Galva skauda,neissimiegojau..vakar ilgai naktinejau,agurkus vakavau...dar lauke baisiai jaunimas triuksmavo,tie klubai uz....o juodai...
Atsakyti

Pas mane 0.Suvalgiu tik viena kibina.

Atsakyti