Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2017 02 09, 13:04)
blink.gif negerai...ir kas Tave taip sunervino blink.gif ,...man po vakaryksciu pasinervinimu +100g,bet as nakti susveiciau sios dienos vakariene . ax.gif O taip laaaabai ledu norejosi..gerai,kad tokiu saldytuve nebegyvena biggrin.gif

Ai,kaip toj dainoj "buna dienu,lyg tycia" unsure.gif Siandien jau lengviau,bet kiausinius per prievarta suvalgiau,o paskui kava,kava ir kava.
Bet ir prajuokinai su tuo susveitimu kitos dienos maista biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O ledus as tik pirkt labai megstu,bet kad pult ju valgyt,tai visai ne.Va kam turiu silpnybe,tai saldainiams su metiniu idaru.O sunus,kai tik grizta,taip ir atveza dezute.Padedu i saldytuva,toliau nuo akiu,bet jie taip ten cypia,nu kaip Tavo ledai,kai ju buna biggrin.gif Ir dabar jie ten sedi,manes laukia biggrin.gif

wixxxx,Tu kava su medum,o as kaiusinius su skrudinto batono reike valgau biggrin.gif Mute ledu viena kita kg susveicia biggrin.gif Visos mes cia be grieku neapsieinam.Todel ir sedim vis pirmoj savaitej ax.gif Tik Irikira-isimtis.Pavydet reikia.
Atsakyti
Oneiga turiu ir aš griekų, va savaitgalį kaip prisivalgysiu... jau dabar seilės tįsta biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif prisiskaiciau,jau ledu noriu biggrin.gif Ir dar beda,save gedinu,kad vakar tokia didele siandienos vakarienes porcija suslamsciau frusty.gif Dabar suku galva ka cia pasigaminus hmm.gif Noreciau visciuko,bet tektu iki parduotuves pedint,o ten ledai kipsiukai sedi....gal teks apseiti,jautienos gabala turiu guliasui,gal koki kepsni susimastysiu+salotos is agurko rolleyes.gif
Kazkodel obuoliai nesuveike unsure.gif Man po ju toks alkis uzeidavo...kazkas naujo blink.gif
Atsakyti
Vakarienei iskepiau 3obuolius, sukeiciau siandien pietus su vakariene vietomis smile.gif
Atsakyti
Aš nuo pirmadienio imsiuosi jūsų dietos, pažiūrėsim kaip svoris kris smile.gif badas jau man nebaisus,kaip minėjau badauju ketvirtą savaitę, šiaip valios aš turiu ax.gif
Galvoju gal mano medžiagų apykaita sulėtėjusi nuo geriamų kontraceptikų, nes per savaitės pertrauką nukrito 2kg, kai negėriau kontraceptikų, o kai gėriau tai po varganą vieną į savaitę smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 02 09, 18:07)
biggrin.gif prisiskaiciau,jau ledu noriu biggrin.gif Ir dar beda,save gedinu,kad vakar tokia didele siandienos vakarienes porcija suslamsciau frusty.gif Dabar suku galva ka cia pasigaminus hmm.gif Noreciau visciuko,bet tektu iki parduotuves pedint,o ten ledai kipsiukai sedi....gal teks apseiti,jautienos gabala turiu guliasui,gal koki kepsni susimastysiu+salotos is agurko rolleyes.gif
Kazkodel  obuoliai nesuveike unsure.gif Man po ju toks alkis uzeidavo...kazkas naujo blink.gif

ledai didelis priešas gražiam pilvui mirksiukas.gif mano ir labai mėgstami,senai jau ragauti.

Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 02 09, 20:41)
Vakarienei iskepiau 3obuolius, sukeiciau siandien pietus su vakariene vietomis smile.gif

Aš vakarienei 150 gramų grūdėtos varškės , 4 šviežios braškės ir truputis medaus, maždaug 200 kalorijų smile.gif
Atsakyti
Zinai yra teisingas posakis,kad jei jau ka nusprendei tai imkis to nedelsiant mirksiukas.gif
Iki pirmadienio gali vos ne 2kg numinusuot,o pirmadieni imt pakartojima pirmos savaites tongue.gif
As startavau n-taji karta nevykusiai,dabaigsiu sia savaite ir imsiu nuo pirmadienio tvarkingai laikytis.Labai reikia pavasari sutikt sulieknejusiai ax.gif O vasara lieknai biggrin.gif
O ledu kaip norisi wub.gif nekaip jautienos kepsniai sulindo,ju buvo 2,delno dydzio kiekvienas.Ir puse didelio agurko.
Einu naktines kavos su pienu isgert,o tai stovi ta mesa pastrigus,jokio malonumo nepajutau is vakarienes .Vakarykste buvo skaaaaani,uztat ir nebeliko rytojui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 02 09, 21:47)
Zinai yra teisingas posakis,kad jei jau ka nusprendei tai imkis to nedelsiant mirksiukas.gif
Iki pirmadienio gali vos ne 2kg numinusuot,o pirmadieni imt pakartojima pirmos savaites tongue.gif
As startavau n-taji karta nevykusiai,dabaigsiu sia savaite ir imsiu nuo pirmadienio tvarkingai laikytis.Labai reikia pavasari sutikt sulieknejusiai ax.gif O vasara lieknai biggrin.gif
O ledu kaip norisi wub.gif  nekaip jautienos kepsniai sulindo,ju buvo 2,delno dydzio kiekvienas.Ir puse didelio agurko.
Einu naktines kavos su pienu isgert,o tai stovi ta mesa pastrigus,jokio malonumo nepajutau is vakarienes .Vakarykste buvo skaaaaani,uztat ir nebeliko rytojui biggrin.gif

Aš ir kepsnio norėčiau, bet negalima verysad.gif kepiau namiškiam nugarinės kepsnius įdarytus, tai nors verk, taip skaniai valgo,o aš su savo troškinta vištiena ir daržovėmis draugauju biggrin.gif
Aš galvojau, kad čia būtinai reik nuo pirmos savaitės pradėt, bet jei ne tai liuks, galima ir nuo rytojaus. Čia matau penktadieniui visas balius, kiaušinius lb mėgstu, galiu valgyt non stop, žuvis kaip tik liuks, pagal šitą dietą ryt nebadausiu biggrin.gif
Šiandieninė programa pavykus, rytinė treniruotė pilvo presui, pusryčiai, du kiaušiniai, riekutė viso grūdo duonos ir kava, pietūs vištienos krūtinėlė su daržovėmis, vakarinis sportas su svoriais, vakarienei varškytė su uogom ir medučiu. Medus angliavandeniams atstatyti po sporto. Laikas miegot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 09 vasario 2017 - 22:41
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 09, 22:37)
Šiandieninė programa pavykus, rytinė treniruotė pilvo presui, pusryčiai, du kiaušiniai, riekutė viso grūdo duonos ir kava, pietūs vištienos krūtinėlė su daržovėmis, vakarinis sportas su svoriais, vakarienei varškytė su uogom ir medučiu. Medus angliavandeniams atstatyti po sporto. Laikas miegot 4u.gif

aš pirmą kartą pradėjau nuo trečiadienio smile.gif teisingai Mutė sako, iki pirmadienio pamatysi kaip gražiai pradėjo svoris kristi ir bus gera motyvacija pradėti sąžiningai pirmą savaitę smile.gif
mūsų ūgis toks pat, koks tavo tikslas? būčiau patenkinta su 64, bet svajoju ir 60 pamatyti ax.gif

šaunolė, kad sportuoji, nei laiko nei noro neturiu sportui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 02 09, 22:50)
aš pirmą kartą pradėjau nuo trečiadienio smile.gif teisingai Mutė sako, iki pirmadienio pamatysi kaip gražiai pradėjo svoris kristi ir bus gera motyvacija pradėti sąžiningai pirmą savaitę smile.gif
mūsų ūgis toks pat, koks tavo tikslas? būčiau patenkinta su 64, bet svajoju ir 60 pamatyti ax.gif

šaunolė, kad sportuoji, nei laiko nei noro neturiu sportui blush2.gif

Mano tikslas taip pat 64kg, dar šeši liko, bet jei pasiekciau 60 taip pat nesupykčiau biggrin.gif Iki pavasario busim gražuolės biggrin.gif iki tikro pavasario,balandžio mėnesio smile.gif
Lauke -11, nuvedžiau vaiką į darželį tai apledėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 10 vasario 2017 - 08:09
Sveikos,
Kazkodel siandien turiu +300g.Keista, nieko griesno nesuvalgiau.
Mano ugis irgi 164, bet man uztektu ir 65 turet.Tik kaip tuos 8kg numest?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 10, 08:58)
Sveikos,
Kazkodel siandien turiu +300g.Keista, nieko griesno nesuvalgiau.
Mano ugis irgi 164, bet man uztektu ir 65 turet.Tik kaip tuos 8kg numest?

Gal daug vandens gėrei? Nieko tokio, išsysiosi ir prapuls tie gramai mirksiukas.gif
Aš tai apie tas dietas tiek prisiskaičiau kad oi oi, ir vis tiek pagrindas išlieka, atsisakyti cukraus, baltų miltų,visokių ten kepinių ir aišku sportas, jei nėra laiko sportui tai galima daugiau vaikščioti ir panašiai.
Aš pvz labai kalorijas skaičiuoju. Na ir valios žinoma reikia turėti, nenuleisti rankų jei kilogramai krenta ne taip greitai kaip norėtųsi, gali ir lėčiau, svarbu, kad užtikrintai ir neataugtų, man krenta lėčiau, bet dar nė vienas nesugrįžo:)
Atsakyti
Atlekiu su savo -400g smile.gif Viso nuo pirmadieno -1,9kg Koki kilogramiuka gerai butu nukratyty per.. savaitgali biggrin.gif
Pasikinkom kantrybe su uzsispyrimu ir pirmyn showoff.gif
Atsakyti