Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Rebutia @ 2018 08 28, 16:49)
<p>Dabar ratais aplink nama lakstyt teks, kad dribsnius isbarstyt biggrin.gif o arbuzas pays iseis smile.gif </p>

...kad nepalakstysiu,pilvas sunkus ir tingulys apeme tongue.gif Reikejo iki sodo lekt,ten buciau padirbejus,nebutu kile tokiu durnu pagundu...ryt svarstykles bus ratais apeitos fear.gif fear.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 08 28, 18:34)
...kad nepalakstysiu,pilvas sunkus ir tingulys apeme tongue.gif Reikejo iki sodo lekt,ten buciau padirbejus,nebutu kile tokiu durnu pagundu...ryt svarstykles bus ratais apeitos fear.gif  fear.gif  fear.gif

Oi, neliudek, Mute, ka tik suvalgiau baronka, pora geru sauju sausu pusryciu ir kinderio batoneli, taip kad tu ne viena biggrin.gif as tai viska nurasau ant PMS, tik bijau, kad vel 74 kg nematyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2018 08 28, 20:10)
Oi, neliudek, Mute, ka tik suvalgiau baronka, pora geru sauju sausu pusryciu ir kinderio batoneli, taip kad tu ne viena biggrin.gif as tai viska nurasau ant PMS, tik bijau, kad vel 74 kg nematyt unsure.gif

As dar isimeciau gabala kugelio,nu tikrai turbut pms tongue.gif ai,dar 2 riekes sauso batono susigrudau-jau senokai taip nebuvau nutrukus blink.gif Mastau,kad kita savaite bus 2,nesvarbu ar kiek numesiu svorio ar pripliusuosiu pirmos nebkartosiu ax.gif
Atsakyti

Mano nuodėmės šiandien atėjo trijų nomedų pavidalu :D bet buvo skanu, nesigailiu  :mmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 28 rugpjūčio 2018 - 18:27
Orai vesta,riebaliukai reikalauja angliavandeniu,juk reikia ziemai ruostis tongue.gif
As dabar mastau,prisidirbau,bet gal reiketu teisinga vakariene suvalgyti rolleyes.gif
Atsakyti

Rebutia,surijai mano megstamiausius saldainius.Dalintis reikia :bash:

Mano nuodemiu sarase trys naminiai vafliukai ir cola.Nei reikejo,nei norejau :fool:

Atsakyti

Rebutia,surijai mano megstamiausius saldainius.Dalintis reikia :bash:

:mmm:  :mmm:  :mmm:

Atsakyti

Orai vesta,riebaliukai reikalauja angliavandeniu,juk reikia ziemai ruostis tongue.gif

Tai ir ruošiuosi atostogoms prie jūros :D tobulinu figūrą, saldainiais :D

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip ziuriu daugiau ar maziau visos kazka nederamo prarijom biggrin.gif
As aisku virsijau visas nusidejimo normas tongue.gif Ir dar kazka suryciau,bet nieko tokio griesno nebeturiu,tai raugintus agurkus naikinu biggrin.gif Oi ryt sutinus atsikelsiu,nes dar pries pietus sutarsiau vytinta ziobri....Dabar noriu saldainiuuuu,o nera...
Wixxxx turbut vienintele tvarkingai laikosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 27, 17:38)
<p>Kazkaip nesamoningai pacitavau,viskas susiplake.</p>
<p>Wixxxx,kiek sveri?Minusuoji?As tai pliusuoju.Cia raumenai nuo sporto biggrin.gif</p>

Nezinau, simta metu nesisveriau, ryt pasisversiu ir parasysiu biggrin.gif jauciu pliusuoju arba stoviu vietoje, kaip visada biggrin.gif nors dvi dienas nelabai pavizdingai maitinausi, tai jauciu pliusuoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2018 08 28, 21:06)
Wixxxx turbut vienintele tvarkingai laikosi ax.gif

Sujuokinai biggrin.gif jau as tai ne dienos tvarkingai nesilaikiau, is vis nesilaikiau, nesportavau, chalva ir sokolada su sausainiais kapojau, limonada geriau ir laukiau banko sprendimo, sulaukiau teigiamo ir dabar jau tikrai issikraustau kita savaite biggrin.gif tai zodziu, kol neissikrausciau nervus raminsiu sokoladu ir dar atostogos ant nosies biggrin.gif
Atsakyti

Aš visada laukiu atostogų :) bet po jų nelaukiu akistatos su svarstyklėmis :D :D :D

Atsakyti

Rebutia - gobsuole, Mute ir Wixxxx - apsirijeles,tik as viena  :angel_not:  va tokia, nes -500g :liezuvis: .

Kokie reikalai su menuliu kazin?Nes tik pramerkus viena aki supratau, kad gyvenimas sudinoka puse i virsu.Galva skauda, reikalu daug, laiko mazai.Ir, aisku, peties pabliovimui neduosit, nes isvadinau Jus negraziai :blink:  :mega_shok:

Atsakyti