Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Pomidorus savose sultyse bandau daryt ir burokelius.Isivaizduoji,net supjausciau juos kubeliais :bis Einu i veidrodi aki uzmesiu ar tik aureole nesviecia.Jauciu ,turetu,a ne? :D Dar siltnamin turiu sulakstyt,darze pasikapstyt ir visa tai vadinasi- iseigine :D

Atsakyti
Reikes ir man pomidorus ,,naikint'',mastau apie keciupa,adzika,cakni,leco...nu zodziu biggrin.gif
As jau vakariene susiverciau blush-anim-cl.gif Kazko susinervinau ir ...ziuriu puodas rankose ir saukstas darbuojasi tongue.gif
Dairaus kur ta saule dingo,ogi uz Tavo pakausio uzlindus,svyti aureole is tolo lotuliukas.gif
Kaip burokelius ruosi?
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 26, 17:14)
<p>Wixxxx, ko tokia nusiminus?Ir kodel nebesportuoji? Darbas Tave taip issunkia?</p>

Darbas tai taip, sunkus, privargstu, bet psichologinis spaudimas darbe dar labiau isvargina verysad.gif bet kam dabar lengva biggrin.gif nuo rugsejo 4 iseinu atostogu ir tegul pasvilpia man i uodega bigsmile.gif
Atsakyti

Reikes ir man pomidorus ,,naikint'',mastau apie keciupa,adzika,cakni,leco...nu zodziu biggrin.gif
As jau vakariene susiverciau blush-anim-cl.gifKazko susinervinau ir ...ziuriu puodas rankose ir saukstas darbuojasi tongue.gif
Dairaus kur ta saule dingo,ogi uz Tavo pakausio uzlindus,svyti aureole is tolo lotuliukas.gif
Kaip burokelius ruosi?

Net garsiai susijuokiau :lol: 

Kas tas cakni?

Burokelius sutarkuoju arba supjaustau , suverciu i puoda ir uzpilus verdanciu marinatu dar karta uzkaitinu.Kartais marinata darau pagal skoni,o siandien internete radau.1l vandens,saukstas druskos,2 sauktai cukraus ir 9 saukstai 9% acto.Sukreciu i stiklainius ir vsio.

Atsakyti

Kazkaip nesamoningai pacitavau,viskas susiplake.

Wixxxx,kiek sveri?Minusuoji?As tai pliusuoju.Cia raumenai nuo sporto :D

Atsakyti
Is to alkanumo ir pirstai ne tas raides spaudzia tongue.gif turejau uomenyje Čatni blush2.gif
Dabar eiciau vakarieniaut,o jau 16 valanda viskas suraityta,treniruoju kantrybe ir uzsispyrima ax.gif Tiesa,kazkur 17val.pagnaibiau vakarykscio karpio ax.gif O,kad viso likucio nepribaigciau islekiau i PC pieno kavai gadinti tongue.gif parejus jau nebenorejau jo pribaigti biggrin.gif
Atsakyti

Mute,

kaip darai čatnį? :4u:​  Gal ir man pabandyt, kad jau pomidorų į valias :)

Atsakyti
Labas rytas, pas mane 0 smile.gif ryskiai PMS kisa koja, reik gi kazka apkaltinti, nes diena padoriai atlaikyta, neskaitant porcijos ledu ir saujeles riesutu ax.gif kokios jus saunuoles, atsargas ziemai kaupiat, as tik agurkus padariau ir psio smile.gif pas kuria reiks ziema i svecius ant pomidoru vaziuot biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-900g :)

Jurgiski,varyk pas mane.Reikia gi kazkaip uz vyra su bulkom atsilygint :D

Mute,ir man parupo,kaip ta catni daryt.

Atsakyti
Labas rytas smile.gif 75,7-nu grazus skaiciukas biggrin.gif Tik -300g,kazko labai jau nenoriai minusuojasi,o tokia sazininga buvau rolleyes.gif
Kas del catnio,tai nesu dar jo gaminusi,ieskosiu internete receptuku.Siaip kiek girdejau tai tinka visos darzoves tongue.gif Cukiniju siemet nesulaukiau,tik neseniai islindo daigeliai blink.gif kazko joms protelis susisukes buvo(sekloms).Tai va,zadejau su pomidorais ,svogunais,cukinijom ir cesnaku gaminti....dabar mastau,kad nnusipirksiu papriku,nes irgi su jomis nelabai pasiseke,imsiu morku,svogunu ir kazka sumakaluosiu.Va moliuku tai uzderejo,reikes gal su jais pameginti hmm.gif
Atsakyti
unsure.gif susistresinau ,susinervinau ir surijau visa maisa sausu pusryciu su pienu,-visaaaa maisaaaa blink.gif ,veliau arbuza dabaigiau ax.gif dabar nezinau ka daryt-jauciuosi ziauriai prisidirbusi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti

Dabar ratais aplink nama lakstyt teks, kad dribsnius isbarstyt :D o arbuzas pays iseis :) 

Atsakyti