Pomidorus savose sultyse bandau daryt ir burokelius.Isivaizduoji,net supjausciau juos kubeliais Einu i veidrodi aki uzmesiu ar tik aureole nesviecia.Jauciu ,turetu,a ne?
Dar siltnamin turiu sulakstyt,darze pasikapstyt ir visa tai vadinasi- iseigine

As jau vakariene susiverciau

Dairaus kur ta saule dingo,ogi uz Tavo pakausio uzlindus,svyti aureole is tolo

Kaip burokelius ruosi?
Darbas tai taip, sunkus, privargstu, bet psichologinis spaudimas darbe dar labiau isvargina

Reikes ir man pomidorus ,,naikint'',mastau apie keciupa,adzika,cakni,leco...nu zodziu
As jau vakariene susiverciauKazko susinervinau ir ...ziuriu puodas rankose ir saukstas darbuojasi
Dairaus kur ta saule dingo,ogi uz Tavo pakausio uzlindus,svyti aureole is tolo
Kaip burokelius ruosi?Net garsiai susijuokiau
![]()
Kas tas cakni?
Burokelius sutarkuoju arba supjaustau , suverciu i puoda ir uzpilus verdanciu marinatu dar karta uzkaitinu.Kartais marinata darau pagal skoni,o siandien internete radau.1l vandens,saukstas druskos,2 sauktai cukraus ir 9 saukstai 9% acto.Sukreciu i stiklainius ir vsio.
Kazkaip nesamoningai pacitavau,viskas susiplake.
Wixxxx,kiek sveri?Minusuoji?As tai pliusuoju.Cia raumenai nuo sporto

Dabar eiciau vakarieniaut,o jau 16 valanda viskas suraityta,treniruoju kantrybe ir uzsispyrima

Mute,
kaip darai čatnį? Gal ir man pabandyt, kad jau pomidorų į valias

Labas rytas,
-900g
Jurgiski,varyk pas mane.Reikia gi kazkaip uz vyra su bulkom atsilygint
Mute,ir man parupo,kaip ta catni daryt.

Kas del catnio,tai nesu dar jo gaminusi,ieskosiu internete receptuku.Siaip kiek girdejau tai tinka visos darzoves

Dabar ratais aplink nama lakstyt teks, kad dribsnius isbarstyt o arbuzas pays iseis