Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2018 08 25, 09:46)
<p>Labas rytas,</p>
<p>-700g.</p>
<p>Wixxxx,kiek ko daryt 6 diena? smile.gif Nu jau kokia sportininke pasidariau,sakes.O cepelinu kaip uzsimaniau.Nevirsiu,bet del blynu nesu tikra biggrin.gif</p>

As dabar negaliu pasiziureti, nes sito plano nebedarau, jokio nebedarau ir man neleidzia ziuret daugiau nei vienos dienos verysad.gif bet jei turi ismanuji telefona, manau tikrai turi, nueik i google play ir paieskoje ivesk 30 days fitness chalange, galesi sportuoti pati kasdien smile.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Niekur nedingau, šią savaitę buvau tokia pavargusi, kkad jau atsikeldavau be jėgų... Pora dienų naikinau ir pirkau viską ką mačiau :D prikapsėję buvo iki 73,5... Šiandien jau 72,7.... dar liko, ką nukratyti, ką per tas kelias dienas prikišau. Nes pora dienų buvo taip, kad pietus valgiau 10 val. ryte, beveik po pusryčių, o per pietus ėjau ieškoti, ką čia nusipirkus pietums :D Tas energijos trūkumas atsigrojo ant maisto. Tikiuosi neblūdysiu taip visas intensyvias ir sunkias savaites  :unsure: Ne man bendravimas su žmonėm non stop :frusty: išsunkia mane. 

Atsakyti
Labas smile.gif kur visos dingusios, tikriausiai cepelinus ir bulvinius blynus gaminat biggrin.gif -300g smile.gif pietums gaminu balandelius, idomu galima uzskaityti kaip mesa su darzovem hmm.gif
Atsakyti

Sveikos, nei blynu, nei cepelinu, o vis tiek +1,1kg :oh: Ivairus sumustinukai, misrainytes, kepta duonyte ir viskas palaistyta vynu.Stai ir rezultatas. Siandien jau sulindo picos gabaliukas, surio keli kubeliai, marmelado keli kasniukai ir dar gal kazkas :lol: Ryt, kaip visada, pirma savaite :ax:

Wixxxx, ko tokia nusiminus?Ir kodel nebesportuoji? Darbas Tave taip issunkia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 26 rugpjūčio 2018 - 16:18
..ir as su pliusu +700g.,ryt pirmoji biggrin.gif Balandeliai idealus patiekalas-mesa su darzovem(virtom).Kazkurioj savaitej butent taip ir reikia valgyt,prisimenu,kad tada gaminau balandelius rolleyes.gif
Siandien sode darbavomes,karpi ant zariju kepem...kava su sausainiais...ryt nekazka svarstykles rodyt ax.gif
Jurgiski,aplenkei mane mirksiukas.gif Oneiga,tai dar ne 70? tongue.gif
Jau ruduo jauciasi,nemegstu as rudens unsure.gif kazkoks liudesys...o dar ir riebaliukai ziemai kauptis ruosias tongue.gif
Atsakyti

Dar  ne,400g truko :D Bet siandien taip pasistengiau,kad kazin ar rytoj nebus 71 :hmm:

Nieko neveikiau,tik valgiau visa diena.

Atsakyti
Labas rytas, savaites rezultatas -1.8 kg (is ju 1.6 nukratyti priaugintu smile.gif )zengiu i antra savaite su 75.7 kg. Cia tikslai: rudeni pasitikti su 74 kg, ir per rugseji minusuoti 4 kg biggrin.gif
Atsakyti

Laba dien,

kaip aš norėčiau pamatyti savaitinį bent jau -500g. Nes po -100 g per savaitę ilgai kūdinsiuosi :D

Atsakyti

Labas rytas,

pastangos veltui nenuejo - 70,4 :D .Savaites rezultatas +500g.O Tu ,Rebutia,dar skundiesi :P

Atsakyti
Sveikutes,savaites rezultatas-400g.,startuoju su 76kg.Per savaite privalau numesti 2,5kg,juk sitaip ir turi kristi ax.gif O ir Jurgiskiui negaliu nusileisti biggrin.gif
Oneiga,Tu tikra musu DRAUGE 4u.gif 4u.gif 4u.gif Mes pasistengsim greiciau iki Taves dasigauti mirksiukas.gif
Rebutia,nenusimin,cia Tau labai pasiseke.Su tokiu letu svorio metimu nebus neigiamu pokyciu odoje mirksiukas.gif Juk svarbiausia,kad ne +,bet koks minusas yra GERAI mirksiukas.gif
Atsakyti

Drauge,tai drauge,tik kazin ar kanopeliu is bado neuzversiu :unsure: Grauziu antra obuoliuka ir svajoju apie vakariene.Nors is tikro,tai nuo pusryciu apie ja svajoju :D

Mute,o Tu grybaut dar nebuvai?Sako,kad jau yra,bet as nebuvau.

Kaip atsibodo tas darzo -sodo gerybes i stiklainius kist,ir vis tiek kisu.Noriu viska mest ir prie ezero varyt :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 27, 15:19)
<p>Drauge,tai drauge,tik kazin ar kanopeliu is bado neuzversiu unsure.gif Grauziu antra obuoliuka ir svajoju apie vakariene.Nors is tikro,tai nuo pusryciu apie ja svajoju biggrin.gif</p>
<p>Mute,o Tu grybaut dar nebuvai?Sako,kad jau yra,bet as nebuvau.</p>
<p>Kaip atsibodo tas darzo -sodo gerybes i stiklainius kist,ir vis tiek kisu.Noriu viska mest ir prie ezero varyt rolleyes.gif</p>

Ne dar i miska nosies neikisau,Nidoje maciau kazleku,zadejom grybaut ,bet prie juros prasivoliojom.Pazystami jau baravykus rauna.
As kaip ir Tu apie vakariene svajoju rolleyes.gif saviskiui sirdeliui guliasiuka ruosiau,tai ux kaip tvardytis teko tongue.gif
Siandien pietums sodinis arbuzas ir keli obuoliukai...va pastarieji ir sukele ta edruma tongue.gif
Ka gero i stiklainius kisi bigsmile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 27 rugpjūčio 2018 - 14:00