<p>-700g.</p>
<p>Wixxxx,kiek ko daryt 6 diena?

As dabar negaliu pasiziureti, nes sito plano nebedarau, jokio nebedarau ir man neleidzia ziuret daugiau nei vienos dienos

Sveikos
Niekur nedingau, šią savaitę buvau tokia pavargusi, kkad jau atsikeldavau be jėgų... Pora dienų naikinau ir pirkau viską ką mačiau prikapsėję buvo iki 73,5... Šiandien jau 72,7.... dar liko, ką nukratyti, ką per tas kelias dienas prikišau. Nes pora dienų buvo taip, kad pietus valgiau 10 val. ryte, beveik po pusryčių, o per pietus ėjau ieškoti, ką čia nusipirkus pietums
Tas energijos trūkumas atsigrojo ant maisto. Tikiuosi neblūdysiu taip visas intensyvias ir sunkias savaites
Ne man bendravimas su žmonėm non stop
išsunkia mane.
Sveikos, nei blynu, nei cepelinu, o vis tiek +1,1kg Ivairus sumustinukai, misrainytes, kepta duonyte ir viskas palaistyta vynu.Stai ir rezultatas. Siandien jau sulindo picos gabaliukas, surio keli kubeliai, marmelado keli kasniukai ir dar gal kazkas
Ryt, kaip visada, pirma savaite
Wixxxx, ko tokia nusiminus?Ir kodel nebesportuoji? Darbas Tave taip issunkia?
Drauge,tai drauge,tik kazin ar kanopeliu is bado neuzversiu Grauziu antra obuoliuka ir svajoju apie vakariene.Nors is tikro,tai nuo pusryciu apie ja svajoju
Mute,o Tu grybaut dar nebuvai?Sako,kad jau yra,bet as nebuvau.
Kaip atsibodo tas darzo -sodo gerybes i stiklainius kist,ir vis tiek kisu.Noriu viska mest ir prie ezero varyt