Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

0 :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2018 08 23, 22:26)
Parsiradau ir apsidziaugus noriu pasigirt,kad sveriu vakare 76,4kg  Tai taip iseina,kad dar kazkiek gramu busiu numetus :big smile: plaukiojimas juroj pagelbejo smile.gif Siandien pietus nelabai skanus gavosi,su surio pyrageliu.Kukuruzini visciuka uzsisakiau ir pasigailejau,kad ne saltibarscius.Dabar sedziu ir mastau kaip ta visciuka is skrandzio ismetus(kazko pykina)Daugiau toje kavineje musu nebebus niekad schmoll.gif  Taip norejom valgyti toje kavinukeje kur nakti sonkauliukus raitem,taip skaniai ir gerai viskas paruosta buvo,bet ten siandien vestuves...nesigavo sventiniu pietu susiorganizuoti.Viskas,dabar tik naminis normalus maistas,jokiu ten pyrageliu ir alaus!Labai rimtet nusiteilus esu!!!Mane vienas zmogus nescia paskaite blink.gif oi nejuokais susinervinau tongue.gif

lotuliukas.gif siandien gandru isskridimo diena, tikrai Mute, pagalvok, gal dar spesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tai kazkas po ilgo nematymo, bande ale kompilmenta pasakyti, sako "tokia sultinga" ir matau, kaip suspaudzia ir sultingi riebaliukai istryksta, ziauru lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
siandien -400g, dar -100 ir busiu atsikraciusi per savaitgali priaugtu, o galejau jau pirmyn eiti, ech ka padaro draugai ir sodybos biggrin.gif
Oneiga, tikrai lauki musu mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif oi,nors 5 meteliai nubiretu kviesciau gandra talkon tongue.gif bet va metai ne lasiniai,ju nenupurtysi niekaip.Dabar apie rimta reikala,-700g!Matot kaip bijojau priaugt,kaip sazine grauze,kad taip stipriai griesinu,taip stengiaus juroj visaip spurdet,kad tik kiek kaloriju sudeginciau.Pasirodo gerai spurdejau biggrin.gif Tai va,grizau su -700g minusu,dabar svarbu nepripliusuot tongue.gif O galimybe gali pasitaikyti,siandien MB pro Karpyne vaziuos,uzsiprasiau vakarienei karpio,kad tik neprigriebtu ir to naminio alaus blink.gif jei taip bus -nebedraugausiu,su tuo alumi pas anyta iskomandiruosiu,tegu ja padziugina,busiu gera masty tongue.gif Sedziu sode,mastau kaip cia viska sutvarkyt...pora dideliu saku nuo obels nuluzo,nenumatyto darbo prisidejo.Neklause manasis,neparamste ir va kas gavosi.O manes dar braskes netvarkytos laukia...o as tingiu,dar vakar kazkaip pasvilau..zodziu labai tingulingu esu:)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 24 rugpjūčio 2018 - 10:31

:lol: nu bet ir vaizduote pas Tave.Visai graziai pasake.Tikrai geriau negu „ uoj,tokia grazi buvai,o dabar tokia sukudus”.

Atsakyti
Nu gi as jau buvau isijautus i tokia sukudusia,palieknejusia,o cia bats ir i vieta pastate:(Galima aisku pasidziaugt,kad galllll jaunesne palaike biggrin.gif Tada atleidziu tai panelytei smile.gif Kaip sode karsta,kur apskrudus taip kanda saule...Siandien prie juros nebutu buve ka veikt,gerai,kad jau namie.Tik va pajudet labiau reiketu,o as TINGIUUUUUU ir dar sode kava pribaigiau tik pienas liko,kaip dabar kavos pertraukeles daryt ax.gif teks dibt.Jurgiski,kiek sveri?as 75,7kg.Oneiga,taip iki 70 ir nedatempsi?
Atsakyti
Ryte buvo lygiai 76 kg ax.gif
Atsakyti

Turek sazines,Mute :unsure: .Nereikia man tu 70.Nors ka gali zinot kas bus ryt.Siandien 69,2,o juk buvo jau 66kg :frusty: Vis tie ezerai.Bet vistai tiek noriu ten gyvent :mirksiukas: Uztektu mazulycio namuko ir liepto.Sedziu,svajoju :D .Kazi kas rubus islygins?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 23, 22:17)
<p> lotuliukas.gif o ka ,Mute,gal pamastyk apie tai.Pazadu kojinytes numegzt biggrin.gif Ir ner ko raukytis,komplimenta gavai,kad jauna yahoo.gif Bet tai kaip cia iseina hmm.gif ?Mes Taves laukiam,visokias nesamones valgom,o Tu liekneji sau patyliukais.    </p>
<p>Wixxxx su Rebutia vel prapuole.Pyragus kemsa,ne kitaip tongue.gif</p>

Jokiu pyragu, jau siandien kaip pavargau darbe tai siaubas ir dar sloga prasidejo, negaliu pakest slogos unsure.gif
svoris nejuda is vietos, plius minus 200 gramu ir psio biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-700g.

Wixxxx,kiek ko daryt 6 diena? :) Nu jau kokia sportininke pasidariau,sakes.O cepelinu kaip uzsimaniau.Nevirsiu,bet del blynu nesu tikra :D

Atsakyti
Labas rytas, -200g smile.gif
Atsakyti
Oneiga,baig cia taip minusuot,ar padukai! blink.gif 700g :blink:Cepelinai...m.m...mmmm-NORIU-virk mirksiukas.gif tongue.gif Nidoje tik 1 tesuvalgiau,buciau zinojus,kad daugiau neiseis ten valgyt ,buciau 2 emus.O as mat kudetoja didzioji puse porcijos emiau...ex..
Jurgiski,tai tik 100g skirtumas bigsmile.gif Dasivijai mane,siandien 0.Vakar buvo pora gurksniu alaus,karpis ar tai keptas ar tai rukytas,(is ,,Karpynes''),kursenu vyniotinis,braskes su pienu,o sode viskas kas valgoma i burna bego (avietes,slyvos,obuoliai) ax.gif
wixxxx-neduok Oneigai dideliu kruviu,o tai mes jos niekaip nedasivysim unsure.gif
Rebutia turbut atostogauja rolleyes.gif nuo dietu tongue.gif
As vakar maniau,kad pirmadienis-visai galvele po juros nebeveikia tongue.gif Tai dabar palengvintu rezimu savaite uzdarau ir pirmadieni labai rimtai kudeju biggrin.gif Mat prie pusryciu kavos vyniotinio rieke sulindo ...kazkaip,ai MB mane is kelio veda,po to juokiasi is mano ,,mozolio'',turiu toki prikibusi,liuliuojanti ant preso kaladziu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
unsure.gif kur visos dinge,jau bulvinius blynus su cepelinais raitot,pyragais uzkasdamos? biggrin.gif As tai grizau namo ir prasidejo nutrukimai:sakotis,saulegrazos...dabar pomidoru siek tiek ta monstra nuraminau ax.gif Gerai,kad namie bulviu neturiu,jau buciau su sonine prikepus tongue.gif
Atsakyti