Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikutes, Jau kad pavalgiau,tai pavalgiau :unsure: 69,9kg.Savaites rezultatas +500g.Nu nieko gero. Wixxxx,jau buvau pasigedus Taves.Tai ka,griebiam sporta? :D Penkias dienas zinau ka daryt,o toliau pasakysi?Gal jau ikurtuves?  

Rebutia,ko cia rekauji ir dziugauji viena,a?Mums su jurgiskiu visai nelinksma siandien :bebe:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 20 rugpjūčio 2018 - 14:31
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 20, 15:27)
<p>Sveikutes, Jau kad pavalgiau,tai pavalgiau unsure.gif 69,9kg.Savaites rezultatas +500g.Nu nieko gero. Wixxxx,jau buvau pasigedus Taves.Tai ka,griebiam sporta? biggrin.gif Penkias dienas zinau ka daryt,o toliau pasakysi?Gal jau ikurtuves?  </p>
<p>Rebutia,ko cia rekauji ir dziugauji viena,a?Mums su jurgiskiu visai nelinksma siandien bebe.gif</p>

Taip, reikia uzsiimti su tais sportais vel, nes nieko kitaip nebus biggrin.gif nuo rytojaus? Zinoma padesiu 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

ot startavau :D ,lygiai 0.

Wixxxx,Tu mane aplenkei visais 2 kg :4u: Varau sportuot :D Reik pasivyt.

Atsakyti
Sveikutes smile.gif sedziu Nidoje,kolkas iki juros nedakeliavau tongue.gif Vakar kavineje ne kotleta ,o cepelina skanu suraiciau ax.gif Labai reikejo biggrin.gif Vakar vakarienei karsis rukytas su grietine.Kiek pliuso nezinau ir tai gerai tongue.gif Pusryciai tvarkingi,pietus kokie bus siandien nezinau...zodziu atostogos rolleyes.gif
Oras normalus lietuviskas,nei salta nei silta biggrin.gif
Atsakyti

Laba, -200g :) oi ilgai numetinesiu tuos priaugtus, tokiais tempais ir kaip as cia tiek privalgiau :D kaip matai Mute laukiu taves ir Oneiga link musu juda :lol:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 21, 07:56)
<p>Labas rytas,</p>
<p>ot startavau biggrin.gif ,lygiai 0.</p>
<p>Wixxxx,Tu mane aplenkei visais 2 kg 4u.gif Varau sportuot biggrin.gif Reik pasivyt.</p>

Pasivysi greitai, nes as su tuo svoriu jau trys savaites gyvenu, nei kiek nekrenta biggrin.gif as dar nesportavau, vakare smile.gif
Atsakyti

Jurgiski,staigiai nulipk nuo mozuolio :unsure: Zinok ,as gi tikejausi siandien pamatyt maziausiai -1kg,o Tu dar cia zvingauji :P Is tos nevilties ka tik suedziau keksiuka ir leda.Visai as ju nenorejau,bet supratau,kai suvalgiau.

Mute,gerai,kad atsiradai,nes jaunorejau interpolan perduot :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 21, 17:14)
<p>Jurgiski,staigiai nulipk nuo mozuolio unsure.gif Zinok ,as gi tikejausi siandien pamatyt maziausiai -1kg,o Tu dar cia zvingauji tongue.gif Is tos nevilties ka tik suedziau keksiuka ir leda.Visai as ju nenorejau,bet supratau,kai suvalgiau.</p>
<p>Mute,gerai,kad atsiradai,nes jaunorejau interpolan perduot biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

tongue.gif VA CIA KODEL MAN TAIP VISA TEHNIKA GREITAI ISSIKRAUNA,CIA JAU MUSET SEKLIAUJI blink.gif
Atsiskaitau:juroj isibridus buvau,pritupus galima sakyti issimaudziau,MB aptaskiau ,truputi pasikepinau sauluteje,pasivoliojau smeliuke...Siandien draudziama juroje maudytis,sroves kazkokios,,didelis banguotumas....Oras grazus,zmoniu nera daug,kazlekai miske auga,reiketu gal pagrybaut issiruost.
Toliau:pusryciai tvarkingi,pietus -zuvis kepta plakinyje su daug darzoviu,kazkoks karamelinis saldus pyragaitis(MB kaltas,nori mane is doros kelio isvesti),bananas,nektarinas.Vakarienei kas bus nezinau ax.gif
O jus irgi paatostogaukit iki rugsejo 1osios biggrin.gif
Atsakyti

Tu ka,susiruosei Nidoj sedet iki rugsejo 1 :unsure: ?Tai gi nusprogsim is pavydo :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 21, 16:14)
<p>Jurgiski,staigiai nulipk nuo mozuolio unsure.gif Zinok ,as gi tikejausi siandien pamatyt maziausiai -1kg,o Tu dar cia zvingauji tongue.gif Is tos nevilties ka tik suedziau keksiuka ir leda.Visai as ju nenorejau,bet supratau,kai suvalgiau.</p>
<p>Mute,gerai,kad atsiradai,nes jaunorejau interpolan perduot biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>

Kokie dar keksiukai? Ryt turesi dvigubai treniruotis ir pamirst visus keksiukus ax.gif
As pasportavau siandien, tikiuosi vel planas nenutruks unsure.gif
Atsakyti

Gerai jau gerai,nesibark,nebeesiu :P Padariau 20 pritupimu,kad nors kiek kaltes ispirkciau.A uzskaitysi? :D

Atsakyti

Labas vakaras, prisidžiaugiau vakar, šiandien +300g :D

Atsakyti