Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

As mastau apie trinta cukiniju sriuba :) noreciau svogunu sriubos, bet vis neiseina skaniai man jos pagaminti... 

Atsakyti

Sveikos, pirma kart sia vasara pagalvojau,kad karsta.Nu tikrai kazkokia tvankuma,net prakaitas per veida zliaugia.Man dar taip nebuvo. As po vakarykstes puotos turiu -700g.Kazin ar gali taip but :hmm: Saslykas uzmarinuotas,misrainyciu pridaryta,laukiu sveciu :unsure: Mieliau pati is namu dingciau,bet nieko nebus.

Rebutia ,o i tas sriubas kokia vistyte dedasi?

Nes jei ne,tai zinok ,nieko gero :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 18 rugpjūčio 2018 - 16:02

Nem į tas sriubas jokių vištyčių nesideda :D na nebent vištienos sultinys :) Bet aš tingiu virti, tai man tnka ir iš kubelių sultiniai :)

Atsakyti
Oneiga,o pas tave galima bigsmile.gif ?noriu misrainyciu biggrin.gif Siandien kazkokia edrune as blush2.gif Ryju viska kas po ranka pasitaiko...jau nieko tinkamo suryti nebeliko biggrin.gif
Labai stengiuosi i 77kg grizti cool.gif Dar kita savaite nedietine nusimato...bus bedos blink.gif
Atsakyti

Aisku,lek ir greiciau.Lauzas jau kurenasi,duosiu ir saslyku :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 18, 20:57)
<p>Aisku,lek ir greiciau.Lauzas jau kurenasi,duosiu ir saslyku biggrin.gif</p>

Ai,aptingau. tongue.gif pribaigiau karpi,sunaikinau hematogena,tiksliau is MB nugvelbiau ax.gif
Manau,kad siandien dienai pakaks tongue.gif
Mastau,kad gal ryt imt pirmadienio meniu,arba kokia iskrova susimastyti rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, stai ir as parsiradau po visu vakaryksciu iskylu :) o buvo visko, saslyko, desreliu, bandeliu, pyrago, arbuzo ir visa tai uzgerta sampanu :oh: ant svarstykliu net nelipau, as ir galvoju pirmadienio meniu imti, jei pavyks, o tai skrandis istampytas :( 

O ryt vel pirma savaite ir kaip cia susiimti, nebezinau, pagal svajones jau puse gazeles turejau buti :lol:​ 

Atsakyti

Nu as tai uzlipau :D +700g.Siandien edu toliau.Naikinu likucius.Aisku,ryt pirma savaite :rolleyes:

Atsakyti

Mute,bet kaip negraziai vakar pasielgei.As net alaus subegiojau,o Tu neatvarei :unsure:  :D

Ar po jura braidzioji,ar kavinej koki kotleta kerti?Kaip oras?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 14, 09:10)
<p>Labas rytas,</p>
<p>-700g smile.gif</p>
<p>Reikia eit aplinka apsitvarkyt, bet ner meiles darbui biggrin.gif.</p>
<p>Wixxxx prapuole, Rebutia mete mesa, o tuo paciu ir mus? tongue.gif</p>

Neprapuoliau, tiesiog tie reikalai visai jau ismuse is veziu, nemeciau jokio svorio iki siandien, valgiau chaotiskai, na priaugau aciu dievui tik 200 gramu, nuo siandien susiimu, nes strigau su 68 svoriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rebutia @ 2018 08 17, 23:25)
<p>O Jūs bent įsivaizuojat kaip man sunku, kai matau -600, -400g.. o aš kas kelinta diena minus 100 biggrin.gif Tai toks čia ir bėgimas smile.gif</p>
<p> </p>
<p>O be to šoandien tiek pietums, tiek vakarienei buvo makaronai su sūriu, tai čia dar neaišku ką gero ryt svarstyklės rodys smile.gif </p>

As tai isivaizduoju, man tokiais tempais ir niekada nekrenta, o as ir sunkiai dirbu ir dazniausiai nevalgau bileko, cia tik paskutines savaites uzmeciau, nes laksciau del buto ir tt, tai nebuvo kada prisiziuret, o ir sporta uzmeciau visai, teks vel pradet smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

savaitę pradedu su 72,5 kg. :yahoo:

Atsakyti

Labas rytas, +1.5 kg, 77.5 kg :oh:  :cry2: be zodziu :angel_sadangel:​ 

Atsakyti