Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2018 08 17, 16:54)
<p>Tai jau susinervavai? Nu ir ko? Va suraiciau du keksiukus ir sedziu laiminga, kaip slyva.Kavos dar puoda susiversiu ir eisiu braskiu tvarkyt.</p>
<p>Bet jei ryt mano gyvenimo geles  biggrin.gif  gris ir turesiu prie puodu stovet, jauciu, ta laime siek tiek nugaruos biggrin.gif Tingine esu, prisipazistu.</p>

Susinervavau ax.gif juk pliusas,o ledu nebuvo biggrin.gif nuo kazkokiu neskaniu menkes kepeneliu,dar ten kazkokiu siemku pliusuot abydna,va kai deze ledu sutvarkyta tai kitas reikalas.Bet nebebera lidle mano pamegtuju,vadinasi pats laikas atprasti nuo ju.Leksim keliom dienom po jura pabraidziot,smelyje pasivoliot.Gal kazkiek tie rupesciai pasimirs.... Siandien MB vakariene ruosia,tik va per ta anyta teko man paciai karpi paskerst,isdarinet,pasudyt,o dar telefonu gavau nurodymus cesnaku itrint,-spyriojuosi,bet teks ir tai padaryt:(((Siandien sunelis mamytei laiko skyre,vezioja visur kur jai reikia.O as sode pasilikau zole pjaut,maniau padrybsosiu po obelim su kavos puodu...pamastysiu kaip braskes greiciau sutvarkyti...einu kavos plikyt,gal nuotaika pageres rolleyes.gif Beje as irgi tinginuke tongue.gif bet kartais ir labai darbinyke sugebu but biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 rugpjūčio 2018 - 15:37

O as atlaikiusi po atostogu darbo diena, :oh:pavakarieniavau, buvo voveraites su bulvem :essen: aisku bulves tik kelias tesuvalgiau :mirksiukas: ir va maniskis pargrizo su sausainukais, begu i kita ksmbari :lol:​ 

Atsakyti

Laba diena,

-100 g. Pagaliau pirmi skaičiai 72  :yahoo:​ Lauksiu 71 :D

Atsakyti

Tai anyta prota jaukia :D ?

Jau ryt islekiat prie juros?Geru oru Tau.O galva tikrai prasvieses,is patirties sakau :)

Jurgiski,numirsi is bado tokiu laiku vakariene pavalgius :D Grybaut buvai,ar turgelis voveraiciu parupino?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 17, 19:07)
<p>Tai anyta prota jaukia biggrin.gif ?</p>
<p>Jau ryt islekiat prie juros?Geru oru Tau.O galva tikrai prasvieses,is patirties sakau smile.gif</p>
<p>Jurgiski,numirsi is bado tokiu laiku vakariene pavalgius biggrin.gif Grybaut buvai,ar turgelis voveraiciu parupino?</p>

Negrybautoja as, turgelis parupino ax.gif bet vistiek skanu buvo smile.gif kur jau as cia numirsiu, sausainiu privalgiau rolleyes.gif taip ir norisi saviski prismaugt biggrin.gif nematyt ir vel man tu 74 kg,ech verysad.gif
Atsakyti
sveikos merginos prisiskaiciau apie keto mityba, cia jus kaip suprantu kazka panasaus meginat smile.gif Kol kas neblogai numeciau apie 2 kg, vengiu angliavandeniu : miltu, bulviu, cukraus, valgau d\ugiau riebiu dalyku: avokadu, kiausiniu, fetos surio ir pan, darzoviu, maziau saldziu vaisiu ir islaukiu ilgesni tarpa tarp paskutinio valgymo vakare ir pirmo ryte bent 12-14 val
Bet judejimas ziuriu vienas is svarbiausiu dalyku....daugiau pajudi, daugiau ir nukrenta biggrin.gif

gal kam pravers labai faina app telefonui yra arba ir kompiuteryje susidarai programa, ko sieki ta paskaiciuja kiek ko gali suvalgyti per diena, fotkini, rasai paskaiciuoja, zinai ko kiek pridauginai

https://www.myfitnesspal.com/
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 08 17, 19:07)
<p>Tai anyta prota jaukia biggrin.gif ?</p>
<p>Jau ryt islekiat prie juros?Geru oru Tau.O galva tikrai prasvieses,is patirties sakau smile.gif</p>

Prikirtau karpio ,dar vakare alaus isgeriau ax.gif nestuke.gif Nezinau kaip cia ryt su svarstyklem susitarti tongue.gif
Prie juros sekmadieni turbut leksim,nelabai as noriu ax.gif
Jurgiski,saunuolis tavasis,pagelbes man taip stipriai neatsilikti biggrin.gif Rebutia,nenervuok, taip i prieki leki,matai kaip mes cia griesijam mirksiukas.gif Greitai ko nors isimeti griesno ir kaip zmogus ryt su pliusu prisistatai tongue.gif
Tas pats ir Oneigai mirksiukas.gif
Atsakyti

O Jūs bent įsivaizuojat kaip man sunku, kai matau -600, -400g.. o aš kas kelinta diena minus 100 :D Tai toks čia ir bėgimas :)

O be to šoandien tiek pietums, tiek vakarienei buvo makaronai su sūriu, tai čia dar neaišku ką gero ryt svarstyklės rodys :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 17 rugpjūčio 2018 - 22:26

Nu man du kartus sakyt nereikia :D Dezute tuno,dvi riekes skrudintos bulkos,pomidorai su grietine,keksiukas ,dvi kekes naminiu vynuogiu,surelis,keli cipsai.Garantuotai su galva negerai :unsure:

jurgiski,Tave vyras tik maitina ,o Mute dar ir girdo :D Mums tai butu nieko,o ji tai negerianti :P

Rebutia,geriau kasdien po -100, negu viena diena -400g,o kita +600g.Ir taip visa savaite :rolleyes:

Atsakyti
biggrin.gif oi geras uztaisas visai dienai,prisijuokiau tongue.gif
+400g,nebegersiu daugiau alaus biggrin.gif
Atsakyti

Laba diena,

+200 g... :( kažkaip nuliūdino :) teks savaitgalį lengviau pavalgyti :)

Atsakyti
...o as vietoj to,kad savaitgali susiimciau ,prikisau visokio slamsto doh.gif tokio kaip sausi pusryciai...nu visai kazkas negerai su manimi blink.gif
Atsakyti